גראמי 2010

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo106.gifגראמי 2010../images/Emo106.gif

הלילה היה הטקס ויש כמה דברים שקשורים לאיידולים. הנה ריאן מראיין את קרי על השטיח האדום- http://www.youtube.com/watch?v=LXciy6G4w_o בטקס עצמו ג'ניפר האדסון וקרי אנדרווד הופיעו ביחד עם אשר, סמוקי רובינסון וסלין דיון במחווה למייקל ג'קסון- http://www.youtube.com/watch?v=K0GN-wGae0g
קרי זכתה בגראמי Best Country Collaboration על הדואט עם רנדי טרוויס לשיר I Told You So. מישהו ראה את כל הטקס בלייב?

maymayush

New member
ראיתי, אבל לא בלייב

ועם המון הרצות... תודה רבה למג'יק
אני כל פעם נדהמת מחדש לראות את ההבדלים באיכות בין טקסים בארץ לטקסים בחו"ל. גם באיידול האיכויות של הגמר תמיד עלו על אלו של כוכב נולד, אבל ההופעות של האמנים זה פשוט ברמה אחרת. ונאומי הזכייה קצרים הרבה יותר, וחמודים כאלו... או שאולי בעצם זה פשוט שטיילור סוויפט חמודה ושמתי לב בעיקר לקטעים שלה. אין, היא פשוט מקסימה. היא ומיילי סיירוס כל כך הפוכות בעיני. מצחיק אותי שתמיד אני שומעת את ביונסה ברדיו ואף פעם לא שמתי לב לעובדה שיש לה קול ענק. גם ליידי גאגא נשמעה ממש טוב בחלק עם אלטון ג'ון, מאוד אהבתי את ההופעה שלהם. פחות אהבתי את ההופעה של טיילור סוויפט... השיר הראשון (פארי טייל אני אניח) חמוד ביותר, אבל לא אהבתי את הגרסה של YOU BELONG WITH ME. מבחינת זכיות, עד כמה שזכור לי לא היה משהו יותר מדי מפתיע, לפחות לא בחלקים ששמתי לב... אני בעיקר שמחתי בשביל ביונסה וטיילור. ליידי גאגא לא זכתה בכלום או שפשוט לא שמתי לב? ושאלה- מה זו הסיכה האדומה הזאת שראיין ועוד כל מיני אנשים שמו על הבגד? ההימור שלי הוא שיש לזה קשר להאיטי, אבל אין לי ממש מושג... ושאלה אפילו יותר חשובה- איפה היה אדם למברט?!?! הייתי בטוחה שהוא הולך להופיע... חיכיתי לו כל הטקס

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif את רצינית?

תשלימי עוד הופעות של ביונסה.הקול שלה מדהים!!! ליידי גאגא,למרות שאי אפשר לשמוע את זה בשירים שלה לרוב,אבל גם בהופעות שהיא עובדת אקוסטי על הפסנתר אפשר לשמוע שהיא זמרת לא רעה בכלל.ובכללי הבן אדם גאון! פינק נתנה את אחת ההופעות הגאוניות!! ואדם למברט היה על השטיח האדום וראיין בעיקר.

maymayush

New member
אדם ריאיין?? באיזה ערוץ?

כל ההופעות היו ממש מושקעות. הזמרים לא סתם עלו ושרו, היה קונספט או גורם ההפתעה בכל הופעה כמעט... זה מה שעשה את הטקס. יש לאמנים בארץ הרבה מה ללמוד. אם כבר מוזיקה, אני מחפשת המלצות לשירים... מה כדאי לשמוע של ביונסה ופינק? אני גם מחפשת המלצות לשירים פחות מוכרים של בלאק אייד פיז אם אתה מכיר

ר ו ח ל י

New member
אובררייטד או לא, בצדק.

אני לא רואה עוד זמרות עם יכולות ווקליות מבריקות כמו שלה. העוצמה,האלתורים, הסלסולים, הרכות והרגש שיוצא מהקול שלה אי אפשר להמציא דבר כזה, אי אפשר להוולד עם דבר כזה , זה קיים רק אצלה. בעיניי היא הזמרת הכי טובה בעשור ולא הרבה יוכלו להתווכח על זה.

Mikey Weiss

New member
אני אנסח את זה מחדש

אין עוררין לגבי היכולות הווקאליות שלה, אבל המוזיקה שלה מזעזעת לטעמי.

ר ו ח ל י

New member
לגאגא יש קול מעולה!!

אנשים נוטים לזלזל בקול שלה ולהפחית מערכו בגלל שהשואו הגדול שלה קצת מסית את התשומת לב ממנו. צריך לזכור גם שהיא לגמרי שרה לייב ורוקדת והכל (שנדיר שיש זמרות כאלה היום בייחוד עם הופעה כמו שלה) ויש לה קול עמוק ונפלא ובשקטים היא מעלפת. מדהימה בקיצור. כנ"ל לגבי ביונסה שהייתה פשוט ענקייייית!11 קול אלוהיי והופעה חזקה. אוי ופינק.. טוב היא הפכה ללויינית, איך היא לעזאזל מסוגלת לשיר (ועוד מדהים) במצבים האלה?1! היה גראמי ממש טוב, אהבתיי גם את גרין דיי.

SHTRUDIDI

New member
הקול של ביונסה באמת מדהים

ההופעה של פינק מבחינה ויזואלית הייתה מאוד מעניינת ויפה, אבל השיר היה קצת שקט לי מידי ואני אישית יותר אוהבת את השירים הרועשים שלה.

SHTRUDIDI

New member
למיטב זכרוני ליידי גאגא זכתה ב-2 גראמי

ואחרי בדיקה באתר היא אכן זכתה בשני פרסים- Best Dance Recording על פוקר פייס Best Electronic/Dance Album על The Fame

למעלה