כי בארה"ב זה לא פעם בשבוע?... חוץ מזה המון פרקים של האו סי ממש מותחים!
N Nitzan122 New member 18/5/05 #33 כי בארה"ב זה לא פעם בשבוע?... חוץ מזה המון פרקים של האו סי ממש מותחים!
N never let me fall New member 18/5/05 #15 האלו..!!! ברוכה הבאה! השתלבות נעימה לך... אני עפרי, בת 14 וחצי.. אני מכורה לאוליבהיהההה
G gloom New member 18/5/05 #16 שלום מכביסטית../images/Emo66.gif אני רק אומר שלום וזהו, מבחינתי הדם שלי דום וזה אומר רק דבר אחד- הפועל אצלי בלב ובנשמה יאללה הפועל
שלום מכביסטית../images/Emo66.gif אני רק אומר שלום וזהו, מבחינתי הדם שלי דום וזה אומר רק דבר אחד- הפועל אצלי בלב ובנשמה יאללה הפועל
S SaRaS GirL New member 18/5/05 #19 וואלה? אצלי מכבי רק בכדורסל אני אפילו שונאת מכבי בכדורגל. בכלל שונאת כדורגל. אז ככה שהקטע שלי עם מכבי-זה רק ה'עלית'..
וואלה? אצלי מכבי רק בכדורסל אני אפילו שונאת מכבי בכדורגל. בכלל שונאת כדורגל. אז ככה שהקטע שלי עם מכבי-זה רק ה'עלית'..
ד דרוסילה1 New member 18/5/05 #22 אני צהובה בדם עם מכבי עד המוות (אחרייך אני הולך(ת), מוכן למות למענך) גם בכדורסל וגם בכדורגל אבל כדורסל יותר מעניין אותי.
אני צהובה בדם עם מכבי עד המוות (אחרייך אני הולך(ת), מוכן למות למענך) גם בכדורסל וגם בכדורגל אבל כדורסל יותר מעניין אותי.
F f10 New member 18/5/05 #30 ../images/Emo45.gif גם אני אוהד מכבי בהכל גם בשש-בש .. למרות שאני לא אוהב שש-בש בכלל
A ayala65 New member 18/5/05 #24 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אז כדי שתביני למה יורדים עליי כל הזמן- אני חולה על אוליביה [אלכס בשבילך...] אני נוהגת להגיד "טחחחחח" ו-" כה"
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אז כדי שתביני למה יורדים עליי כל הזמן- אני חולה על אוליביה [אלכס בשבילך...] אני נוהגת להגיד "טחחחחח" ו-" כה"
T Tinkerbell3 New member 18/5/05 #26 אוקי... מה רע בלהגיד טחח וכה?! יש לי חברה שיש לי תיקים של פפ גם כשזה הכי לא קשור!
A ayala65 New member 18/5/05 #27 פפ? ../images/Emo12.gif ואני לא יודעת מה רע!!!!!!! הם כל הזמן צוחקים עליי גם בגלל הביטוי החדש שלי - שוש
פפ? ../images/Emo12.gif ואני לא יודעת מה רע!!!!!!! הם כל הזמן צוחקים עליי גם בגלל הביטוי החדש שלי - שוש
T Tinkerbell3 New member 19/5/05 #34 חחחחח... לדעתי את צריכה להמציא משהו חדש שישגע אותם עוד יותר.....