אני חדשה =]

SaRaS GirL

New member
../images/Emo106.gif אני חדשה =]

קוראים לי אור =] מיישוב ליד כפר סבא =] בת 14 =] לצערי התמכרתי לאו.סי ובמיוחד לבן.. :0 זהו..

SaRaS GirL

New member
אוי שכחתי

וזה הבלוגה שלי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=113929

f10

New member
אגב, גם אני מת על שאראס

אני ליטאי בנשמה

SaRaS GirL

New member
וואלה?

שאראס שלי.. הבנאדם הכי מכוער והכי חמוד בארץ.. התחלתי לאהוב אותו במשחק נגד ז'לגיריס משנה שעברה.. וזה היה בלעדי לאהוב אותו, כאילו אפחד לא אהב אז.. פתאום עכשיו כולם אוהבות אותו.. (מדברת על בנות כן...). וכה שאראס ומכבי זה האהבה הכי גדולה שלי.. מכבי יותר.

f10

New member
אהבתי אותו עוד לפני שהוא שיחק את

המשחק הראשון שלו במכבי. אגב, אני באמת חצי ליטאי.

Tinty

New member
אבל שאראס נראה כמו איגואנה מיוחמת

http://estaticos.elmundo.es/elmundodeporte/especiales/2003/09/eurobasket/images/jasikevicius-lituania.jpg

SaRaS GirL

New member
../images/Emo106.gifשאראס הבנאדם הכי מכוער בעולם

אבל הוא מלך! עזוב הקטע שלי ושלו זה קטע מוזר.. כי אני גם מכירה אותו וזה..ככה שלא תצליחו להבין \:

Lil Mim

New member
וואלה... אני ליטאית בדם (ובנשמה)

שארס הוא שחקן מדהים הייתי במשחק של מכבי השנה נגד ז'לגיריס (בליטא) והוא פשוט שחקן גדולללללללל...

אני מתה על שאראס אבל

שמתם לב ששיש לו רק פרופיל יענו בחיים לא תראו את הקדימה של הראש שלו גם שתסתכלו מקדימה תראו רק פרופיל אבל אין עליו [בלונדיני וכדורסלן אהבת חיי ]

f10

New member
"בלונדיני וכדורסלן ואהבת חיי"

את מדברת על שאראס או על החתימה?

Tinty

New member
לכן מותר, כל עוד זה לא ידרדר

למצב של איילה ושות' -> אלכס

mikmik000

New member
אני שות' גאה ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

וברוכה הבאה אור! :) השתלבות מהירה
!

Nitzan122

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אבל למה לצערך? השתלבות נעימה בפורום

Tinty

New member
באמת, יש סדרות ממכרות יותר

מבחינת ה"אני חייב/ת לצפות בפרק הבא!11111111111111111" (סימני ה1 מכוונים). יש המון פרקים בThe OC שאני לא כל כך לחוץ על צפיה בפרקים הבאים אחריהם... 24 היא דוגמה מעולה לצפיה שחייבת להיות רצופה (נסו להבין את צופי הטלויזיה המתוסכלים של 24 ב"ישראל 10", שתקועים על פרק פעם בשבוע).

SaRaS GirL

New member
אתם לא רוצים לדעת לאיזה מצב הגעתי..

הגעתלי למצב שאני רואה את הפרק, ש.ח שלו ב-11, ש.ח שלו יום בבוקר שבת, ש.ח שלו בצהריים בשבת, ש.ח שלו ביום שישי בצהריים. וזה לא נמאס! כאילו אני נשארת במתח-אפילו שראיתי אותו מלאן פעמים.. יש בי משהו מוזר \:

למעלה