אמי על איזה קטגוריות באפי מועמדת. כי אני זוכר שהיו דיבורים על המוסיקלי.
M max2k New member 23/9/02 #1 ../images/Emo106.gifאמי../images/Emo106.gif על איזה קטגוריות באפי מועמדת. כי אני זוכר שהיו דיבורים על המוסיקלי.
../images/Emo106.gifאמי../images/Emo106.gif על איזה קטגוריות באפי מועמדת. כי אני זוכר שהיו דיבורים על המוסיקלי.
T talrv New member 23/9/02 #2 היא הייתה מועמדת (זה ../images/Emo58.gif??) לבימוי מוסיקלי או משהו כזה, על הפרק המוסיקלי.. לצערנו, לא זכתה השופטים של האמי לא מעריכים את הגאונות של באפי.. הסדרה לא זכתה באמי בודד אחד.. (שרה זכתה, אבל על הנשיקה עם סלמה בלייר ב"משחקי פיתוי")
היא הייתה מועמדת (זה ../images/Emo58.gif??) לבימוי מוסיקלי או משהו כזה, על הפרק המוסיקלי.. לצערנו, לא זכתה השופטים של האמי לא מעריכים את הגאונות של באפי.. הסדרה לא זכתה באמי בודד אחד.. (שרה זכתה, אבל על הנשיקה עם סלמה בלייר ב"משחקי פיתוי")
I Idomania New member 23/9/02 #3 לפי מה שאני ראיתי היא הייתה מעומדת למשהו במוסיקה על הפרק המוסיקלי וגם על עיצוב שיער ומייק אפ על hells bell ועל תשאלו אותי למה דווקא הפרק הזה(למרות שבאמת אניה נראת שם מדהים..)
לפי מה שאני ראיתי היא הייתה מעומדת למשהו במוסיקה על הפרק המוסיקלי וגם על עיצוב שיער ומייק אפ על hells bell ועל תשאלו אותי למה דווקא הפרק הזה(למרות שבאמת אניה נראת שם מדהים..)