באדבוי המשחק בבאר שבע../images/Emo66.gif

אולי תבוא למשחק? נפצח יחד גרעינים נשתה קולה ונשיר. מה שלומך קמע מתוק שלי? אני מקווה שתבלה ותעשה חיים ביום העצמאות.ושיהייה לך חג שמח . אני מתגעגעת המונים נשיקות וחיבוקים מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

שמאלני

New member
אין אליפות ../images/Emo13.gif... תתבישו לכם

איזה קבוצה אתם אוהדים זבלית חבל"ז. מהתרון 0-2 מול ב"ש לא מול מכבי ת"א מול הפועל ב"ש,ועוד הם עם השוער השני שלהם. מצליחים להכניס לכם שני שערים במחצית. לקבוצה זבלית לא מגיע אליפות.

על האש

New member
סתם לידיעתך...

שאול סמד´גה הוא שוער ראשון לכול דבר,זה שבבאר שבע הפכו אותו לשוער שני זה משהו אחר,אבל הוא שוער ראשון לכול דבר ובטח שלא נופל מאסי רחמים ומלירן שטראובר, לגבי זה זאנחנו יורים לעצמנו כול פעם ברגל ונופלים,חבל...חיפה לא לקחה אליפות למרות שהם מוכיחים את עצמם בהצגות משכנעות,אנחנו הפסדנו את האליפות בדרבי,שהיינו צריכים לקרוע אתכם לגורמים זה לא קרה וגם לנפילה וחבל...אין מילים אחרות לתאר את ההרגשה חוץ מאשר תחושת אכזבה כבדה,הדבר היחיד שניתן עוד לעשות הוא להרים עיניינו למגרש "הקופסא" בנתנייה ולקוות שמשם תבוא הישועה.

באדבוי

New member
געגוע...../images/Emo140.gif

הייי מתוקה. לאן נעלמת ככה בלי כל התראה מוקדמת? אולי בגלל זה גם הקמע התחיל קצת לזייף?
אצלי הכל בסדייר מקווה שגם אצלך.מקווה מאוד שנדבר בקרוב. שלך עם נשיקות וחיבוקים באדבוי

באדבוי מתוק שלי לעולם../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif

באדבוי מתוק שלי . תמיד תשאר בשבילי הקמע הכי הכי בעולם. נכון לא הייתי . הייתי באילת . חיים עשיתי. אבל לא שכחתי . הפועל תל אביב קצת מזייפת ולא אתה . התיקו הוא כמו הפסד אבל מה לעשות. כנראה אירופה גבתה את מחיר התהילה .יש לי עוד תקוה שיקרה איזה נס. אני מתגעגעת המונים נשיקות וחיבוקים שלך כינרת אחרת האדומה וקצת מאוכזבת אבל לא נורא. ממשיכים הלאה איך אומרים לא קלה היא דרכינו רבת מכשולים. יש לנו עוד גביע המדינה וגביע הטוטו ויש עוד אמונה כי אין לי קבוצה אחרת אבל יש לי קמע הכי הכי בעולם
חמסה חמסה שום בצל יין

באדבוי מתוק שלי ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

באדבוי מתוק שלי אולי הלכה לנו האליפות. אולי בגלל המחיר של אירופה. אבל עדיין מקווה לאיזה גביע. מתגעגעת המונים . נשיקות וחיבוקים ממני כינרת אחרת קצת עצובה מנסה להתעודד . ואל תשכח שאתה הקמע שלי לעולמים
חמסה חמסה שום בצל יין

למעלה