Lir האחת

New member
../images/Emo41.gifשאלון הכרות ../images/Emo41.gif

שם: גיל: מצב משפחתי: מקום מגורים נוכחי: התחום שבחרתי ללמוד: פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר. שאלות "קמפוס"
את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב. את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי
בקפטריה אני בד"כ קונה
השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא
השיעור שאני הכי נהנה בו הוא
אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן. משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה
שאלות "מחוץ לקמפוס"
שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש
תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא
שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן
תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא
אני הכי שונא
אני הכי אוהב
אני לא מבין אנשים ש
תהנו
כתוב בלשון זכר, מטעמי נוחות, מיועד גם עבור בנות המין היפה

RichardSmith

New member
עונה בשתי דקות.

שם: אדם יהודה אריה ריצ'רד סמית לב ארי.
גיל: 23 מצב משפחתי: רווק מקום מגורים נוכחי: ירושלים התחום שבחרתי ללמוד: מתמטיקה וכלכלה פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר. מסנג'ר דרך מסרים. שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב. מקליד בנייד את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי להכנס לתפוז
ולהמשיך את העבודות להגשה. בקפטריה אני בד"כ קונה שניצל. השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא אין כזה. השיעור שאני הכי נהנה בו הוא קשה לבחור. אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן. משתדל להגיע בזמן. משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה איך להתחיל עם המין היפה?
שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש כמעט כל הרשימה... (מופיעה בלינק השני בחתימה) תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא אין כרגע. שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן טוב לב, סקרן ועייף. תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא עצלנות. אני הכי שונא חוסר יעילות. אני הכי אוהב ליברליות. אני לא מבין אנשים ש - יותר מדי דברים...

RichardSmith

New member
../images/Emo2.gif היה לי אוטובוס!

Woke up, fell out of bed Dragged a comb across my head Found my way downstairs and drank a cup And looking up I noticed I was late Found my coat and grabbed my hat Made the bus in seconds flat​

חחחח אשכרה .. שיעור בדייטים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מרצה : "ועכשיו כולם אחרי : אז מה ? את/ה מגיע/ה לפה הרבה " ??? כיתה : "אז מה ? את/ה מגיע/ה לפה הרבה?" מרצה : "ועכשיו נתרגל שריקות שששש "

RichardSmith

New member
../images/Emo122.gif שכחתי...

יש לי את זה סמסטר הבא! זה נקרא "תולדות היופי הנשי באומנות"...

אני ראשונה../images/Emo70.gif

דווקא ממך ציפיתי לאפליה מתקנת
למה דווקא כתוב בזכר מטעמי נוחות ? לי לא נוח "לקרוא בזכר"
שם:
חיפשושית
מצב משפחתי:
רווקה מקום מגורים נוכחי:
מרכז הארץ
התחום שבחרתי ללמוד:
חינוך וספרות
פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר.
מסנג'ר שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב.
כותבת!
את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי
להוריד מאמרים, לקחת ספרים מהספריה, לדבר בפלאפון, לאכול ולקשקש עם חברות בקפטריה אני בד"כ קונה
קפה. רק קפה.
השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא
אנגלית. זוועת עולם! השיעור שאני הכי נהנה בו הוא
כל הקורסים של חינוף
אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן.
לשיעורים שמתחילים ב 8:00 - לעיתים רחוקות לשאר השיעורים אני תמיד מגיעה בזמן
משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה
קורס ב "איך להתקבל לעבודה 0כל מה שקשור במה עושים/לא עושים בראיון עבודה, איפה ואיך מחפשים, איך כותבים ק.חיים בצורה נכונה, מה אומרים ומה לא.. כל הקורסים שהמכונים הפרטיים מעבירים).
שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש
המון ישראלי. הכל מהכל.
תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא
אין כזו, אני בקושי רואה טלוויזיה.
שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן
אחריות, עקשנות ושאפתנות
תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא
מאחרת כרונית
אני הכי שונא
לקום מוקדם בבוקר
אני הכי אוהב
חיבוקים
אני לא מבין אנשים
שמקבלים את המצב כמו שהוא ולא מנסים לשנות אותו, לטובתם.

beniNC

New member
טוב נענה

שם: בני גיל: 19 וחצי מצב משפחתי: רווחק מקום מגורים נוכחי: אזיור חיפה התחום שבחרתי ללמוד: כרגע מחפש את עצמי בגדול קיבלתי זיכוי קורס מזירות רפואית ומשפטים אבל רוצה משפטים יעשה עוד שנתים תואר פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר.מסרים שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב. כותב מצלים שאלמד משפטים אקנה מחשב נייד את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי אין חלון בקפטריה אני בד"כ קונה קפה וקורסון אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן. תמיד משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה

lollapalooza

New member
שאלונים ../images/Emo99.gif

שם: הדס גיל: 24 מצב משפחתי: רווקה תפוסה היטב מקום מגורים נוכחי: תל אביב התחום שבחרתי ללמוד: קולנוע וטלוויזיה פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר. מסנג'ר. הכתובת במסרים. שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב. מקלידה במחשב את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי ללכת לדירה ולישון. בקפטריה אני בד"כ קונה קפה השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא "כתב עת" (אומר משהו למישהו?) השיעור שאני הכי נהנה בו הוא "הגל החדש והרגישות החדשה" (כנ"ל) אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן. מגיעה בד"כ תמיד, חוץ מקורס אחד שבד"כ לא מגיעה בכלל. ובזמן. משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה איך להיות הורים נורמלים. שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש יש כל כך הרבה... תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא כרגע, "אבודים" ו"נמלטים". בכלל? "חברים". שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן אה, לא יודעת
תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא עצלנות אני הכי שונא לעבור את קבוצת המעשנים המגעילה בכניסה לבניין, בעיקר בגשם. אני הכי אוהב לישון אני לא מבין אנשים ש מתנהגים כאילו הם מרכז העולם. הודגש באמצעות מדגישומטיק

מדגישומטיק ? פרטי נמקי והסבירי !

שם: טלי גיל: 24 מצב משפחתי: רווקה תפוסה היטב מקום מגורים נוכחי: חולון התחום שבחרתי ללמוד: כימיה . פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר. מסנג'ר. הכתובת במסרים. שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני מקלידה/מצלמת/כותבת .כותבת - אבל נרא לי שסמסטר הבא אני כבר אצלם מאיילה. את שעות החלון אני בד"כ מנצלת כדי להכין דוחות מעבדה ולגלוש באינטרנט. בקפטריה אני בד"כ קונה - מהמכונות בעיקר , ובעיקר תפוציפס . השיעור שאני הכי פחות אוהבת הוא : קשה לבחור , אורגנית קשה , פיזיקלית משעמם ובמתמטיקה המרצה לא יודע עיברית. השיעור שאני הכי נהנית בו הוא אורגנית הכי מעניין. אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיעה לשיעורים בזמן. מגיעה תמיד בזמן לרוב לפני הזמן כי אם לא אני אשב על הרצפה . משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליצה מאוד להתחיל ללמד זה איך להתקבל לעבודה במקצוע. שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנית לשמוע- כל מיני אבל השיר של בית הבובות " שיר בעיפרון " עוזר ברגעים הקשים. תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא כרגע, באטל סטאר גלקטיקה . שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי פתיחות , דיבור בקול רם וסקרנות תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא הנטייה לדחות דברים. אני הכי שונאת : לא משהוא ספציפי כרגע אנשים שמקבלים 73 בבוחן ובוכים על זה . אני הכי אוהבת לקרוא ספרים אני לא מבינה הרבה אנשים

Lir האחת

New member
גמני!

שם: לירון גיל: 25 מצב משפחתי:
מקום מגורים נוכחי: ראשון לציון התחום שבחרתי ללמוד: פסיכולוגיה פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני כותבת את שעות החלון אני בד"כ מנצלת בכדי להתקדם כמה שיותר ולהשאיר כמה שפחות ללמידה בבית בקפטריה אני בד"כ קונה שוקו חם
השיעור שאני הכי פחות אוהבת הוא יישומים סטטיסטיים
השיעור שאני הכי נהנית בו הוא כל שיעורי הפסיכולוגיה אני - תמיד הייתי מגיעה לשיעורים בזמן (סוג של חננה)
משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה איך להכין אורז?
שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש כל שיר של סינרגיה!
תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא נמלטים (למרות שאין לי YES!) שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן שאפתנית, חברותית, סקרנית (יש עוד הרבה..) תכונה שהייתי שמחה להיפטר ממנה היא נחמדות יתר אני הכי שונאת נצלנות אני הכי אוהב את האייקונים
אני לא מבינה אנשים ש לא מסוגלים לפרגן

E i n a v 1 1 1

New member
עונה

שם: עינב גיל:21 מצב משפחתי: רווקה מקום מגורים נוכחי: ראשון לציון התחום שבחרתי ללמוד: כלכלה אם אני לא עשנה את ההחלטה פרטי התקשרות מועדפים: מסנג'ר / ICQ / SKYPE / אחר. מסנג'ר שאלות "קמפוס" את חומר ההרצאה אני מקליד/מצלם/כותב. מקליד יותר קל מאשר לסכם בכתב את שעות החלון אני בד"כ מנצל בכדי אין לי בנתיים כאלו
בקפטריה אני בד"כ קונה אייס קפה - חוץ מבחורף השיעור שאני הכי פחות אוהב הוא בפסיכומטרי- הגיון ובעיות! השיעור שאני הכי נהנה בו הוא אנגלית אני - תמיד/בד"כ/לעיתים רחוקות - מגיע לשיעורים בזמן.תמיד...יש ברירה? משהו שלא מלמדים באקדמיה והייתי ממליץ מאוד להתחיל ללמד זה איך לבנות מטוס מנייר
שאלות "מחוץ לקמפוס" שיר שאני נהנה לשמוע כל פעם מחדש סינרגיה -כל השירים תוכנית הטלוויזיה האהובה עליי היא סמוולוויל שלוש תכונות שמאוד מאפיינות אותי הן חברותית, אוהבת לצחוק,ונחמדות (ויש עוד..ועוד..ועוד...) תכונה שהייתי שמח להיפטר ממנה היא לאכול ציפורניים
אני הכי שונא תפוח אדמה אפוי אני הכי אוהב להזדהות עם החורף- לא לקום ביום חורפי וגשום ולהישאר מתחת לפוך. אני לא מבין אנשים ש הם צבועים ונצלנים
ליר אני מחדשת לך משהו בכל שאלון?

למעלה