|

רקדנית14

New member
|../images/Emo105.gif

אווקי קודם כל פסח שמח לכולם!!! מקווה שהחופש שלכם נחמד....
ואם כבר מדברים על חופש... עוד מעט החופש הגדול לא חסר כל כך הרבה... ומענין אותי לדעת מה אתן עושים/עושות עם הריקוד אתם רוקדות גם בחופש אתם הולכות לאודישנים אתם מה? ותגידו לי בבקשה איזה גיל אתם נגיד אני עוד מעט 14 ואין לי בכלל מה לעשות אני גרה במקום שאין כלום, ורחוק ממקומות שאפשר ללכת לשם או משהו... פסח שמח וחופש נעים...

ליאנההה

New member
כן, זה מבאס תחת..

הייתי הולכת לאודישנים של קורס הקיץ בסטודיו B, אבל אני גם ככה לא אהיה בארץ בתאריכים אז וויתרתי.. בעיקרון עכשיו אני רוקדת בסטודיו B ולוקחת שיעורים פרטיים בקלאסי, ככה שבקיץ אני לא מוגבלת בכלל. אני אמשיך באופן קבוע ואני גם אנצל את ההזדמנות ללכת לשיעורים בבוקר. חוץ מזה, הייתי שמחה אם הייתה לי איזו מסגרת אינטנסיבית במשך החופש, אבל אין.. תבררי במקום שאת גרה בו. אני לא יודעת איפה זה בדיוק אז קשה לי לחשוב על מקומות בשבילך. וחג שמח גם לך:) ד"א אני בת 17.

NeTa MuFlEtA

New member
פסח מעולההה .. ../images/Emo24.gif

זה באמת מבאס אבל אני בחופש הגדול כניראה אלך לקחת שיעורים פה ושם בסטודיו בי..

vashla

New member
נצל"ש- יש לי עוד כמה שאלות חח

ראיתי פה בנות שלומדות גם בלט קלאסי וגם פוינט- זה לא אותו דבר?! ו.. מה זה רלווה? לעמוד על האצבעות כאילו? ומה זה טונדו בטמן,קודפייה ופאסה?

toxic babe

New member
פוינט זה לעמוד על קצות האצבעות

יש נעליים מיוחדות בשביל זה עם שם ממש מקורי (ציניות) פוינט שוס. ובלט זה "פלייה" וכו'. למרות שאני לא הכי מומחית בזה אבל ככה הבנתי

leiny85

New member
כמה תשובות...

שיעורי קלאסי אצל רוב המשתתפות בפורום נעשים בנעלי בלט רכות, ולא בנעלי פוינט. שיעורי פוינט הם שיעורים למי שכבר יש לו רקע בבלט לקאסי ובשיעורים האלה עובדים על הבהונות/אצבעות, כמובן בנעלי אצבע/פוינט. בטמן טונדו - מתיחת הרגל החוצה (קדימה/הצידה/אחורה). בד"כ עמידת המוצא היא ראשונה/חמישית. קודפייה - מצב בו עומדים על רגל אחת, והרגל השנייה מוחזקת מתחת לשוק/שריר התאומים/בצד הרגל. פאסה - מצב בו עומדים על רגל אחת, והרגל השנייה מוחזקת מתחת לברך/מאחרוי הברך/בצד הברך. ממליצה לך בחום על אתר הABT, יש שם את כל המושגים בתוספת תמונות/סרטונים.

אוי, אתר מעולה... תודה! ../images/Emo13.gif

יש לי שאלה לvasha: את לא לומדת ריקוד? אלה תרגילים די בסיסים... סוג הדברים שלומדים בשנה הראשונה. לא בכוונה להעליב כמובן, מתוך עניין תמים, כמה זמן את לומדת?
קייט.

vashla

New member
זה ושלה!! חח

אז זהו..שבלט אני לא לומדת כרגע לצערי ואני לא יודעת אפילו את התרגילים הבסיסים.. למדתי בזמן האחרון סלסה, לטיניים וסלוניים.

Only Dance

New member
לפי זיכרוני הקודפייה גם יכול לבוא..

בשתי וריאציות פעם אחת עם האצבעות קדימה, ופעם אחת כשהן אחורה. לרוב זה כשהן אחורה אבל לפעמים משנים את זה למען התרגיל הבא בריקודים. קאטי.

רקדנית14

New member
...

כן אבל הבעייה שאני מרחק של שעתיים וחצי קצת מתל אביב... וגם אני בת 14 כמעט אני לא יוכל ללכת לסטודיו בי...

Only Dance

New member
16, ריצות והליכות כל יום, וריקוד...

כרגיל, זאת אומרת במסגרת השיעורים שמתקיימים כרגיל בלהקה שאני חלק ממנה. אני אישית לא הולכת לשום אודישינים בחופש הזה. קאטי

Only Dance

New member
אויש קראתי איכשהו שמדובר בחופש פסח.

לא משנה התשובה כמעט אותה תשובה, ריצות כל יום, ואני מנסה לחפש עוד מסגרת כמו חוג להקה או משהו כזה בשביל לעלות על פוינט בחופש הגדול הקרב ובא. קאטי.

למעלה