נולי 91

New member
איריס יש לי שאלה

אוקי את מוכרת את הדיסקים שלך בהופעות שלך .. אווקי אני מתה לקנות את הדיסק שלך!! ואני מתה לבוא להופעה שלך! אוקיי? אז ככה מתי יש לך הופעה ואיפה!!! תגידי היה לך בקרוב באזור אשקלון?!?!?! בבקשה תעני לי אני מאוד מעוניינת לדעת... :( וחוץ מי זה למה את לא מוכרת את הדיסק שלך בחניות?! ואני חייבת להגיד שאני אוהבת את השיר שלך "מישהו " כמובן אני אוהבת את כל השירים אבל השיר הזה גרם לי לחפש עוד שירים וככה גם היתאהבתי במוסיקה שלך... ממני נתנאלה (אימייל : [email protected] אני יודעת שלא תעני לי באימייל אבל שווה לנסות :))

Jagged chaos

New member
איריס פרחי

את מזכירה לי את אלאניס מוריסט שלפני 10 שנים, תמשיכי עם האומץ שלך ואל תתמסחררי

../images/Emo17.gifמסרים לאיריס.

אנא מכם, אם יש לכם איזה מסר לאיריס, במקום לפתוח הודעה חדשה כל שניה- שרשרו אותה לפה.

ADVAM4

New member
היי היי היי!

גם אני מאזור אשקלון.. סיוט נכון?.. מאיפה את?..

איריס מדהימה.

אממ את ממש מיוחדת.. שומרת על הסגנון שלך, וזה דבר מיוחד שאין לרוב הזמרים/ות בארץ.. באמת רק שתמשיכי כי את שרה מדהים..

D i s o r d e r

New member
חייבת להגיד

שאני ממש מסכימה. בשניה ש"מישהו" נכנס למערכת שלי, זה בדיוק מה שאמרתי

לאיריס

רציתי להגיד לך שאני מסכימה עם פרנויד אנדרויד1 את באמת זמרת מדהימה ושאני אוהבת את הסגנון שלך את אחת הזמרות הבודדות עם סגנון כמו שלך

AyalaN

New member
היי..

אני חייבת לספר, שלפני כמה חודשים שמעתי את אחד השירים שלך ברדיו, והתאהבתי בו. לא ידעתי איך קראו למבצעת, וגם לא לשיר (ואני עדיין לא יודעת את שם השיר שהתנגן לו אז
) בגלל שהיו לי באותו הזמן הרבה דברים על הראש, קצת שכחתי מזה. אבל לפני שבוע, כשהייתי בסלקום ווליום הכל חזר אלי, וסוף סוף ידעתי איך קוראים לך!
מאוד נהנתי בהופעה אז, מקווה שתצליחי.

איריס

היית אלופה בקיוג'ה... אני חייבת קרדיט לבית הבובות שנתנו לי להכיר זמרת מוכשרת כמוך... ונראה לי שאני היחידה בהופעה שידעה את כל מילות השירים שלך... זה דווקא קצת כייף להיות בפור על כולם שם בקהל... חחח נתראה בבארבי כפ"ס בחמישי..

היי נתנאלה

אל תדאגי את תוכלי לקנות את הדיסק בקרוב הוא יצא לדפוס השבוע ויהיה מוכן בשבוע הבא ואז ברגע שאני אדע על הופעה ראשונה שהוא נמכר בה אני אדווח לכולכם.............

dsol

New member
יאא תיראו הביקורת שלי על איריס !

על ההופעת בכורה סוף סוף העלו אותה לסקיצה פלוס http://www.skp.up.co.il/ תכנסו לביקורת הופעות יש שם את הביקורת שלי !!

למעלה