eyaleshet

New member
אופנוענים צרכנים יקרים צמיגים רבותי

צמיגים, יכול להיות שאני מתכנן קנייה מרוכזת של צמיגי פירלי דיאבלו וקורסה בכל המידות הרלוונטיות, התחלתי בקשר טלפוני עם היבואן ועם היצרן עצמו בשביל לראות אם אפשר לחסוך כמה מאות שקלים על סט שאופנועי ספורט בולעים אותו במקרה הטוב כל 10,000 ק"מ והשאלה שלי היא אם זה מעניין מישהו ואם כן אם אתם רוצים להפוך את הכח הצרכני שלנו לכח $$$ ?

jackel1

New member
קח אותי בחשבון.....

אודה לך אם תוכל לומר לי מחיר ע"מ שאוכל לעשות סקר שוק קטן

eyaleshet

New member
תשובות ושאלות

דבר ראשון מחיר המחירון הוא 2770 ש"ח כשמתוכו המוסכים מורידים בד"כ 10-20 אחוז מה שנותן מחיר של 2,216 ש"ח - 2,493 ש"ח (מי ששילם מעבר לזה נדפק) ובדר"כ זה כולל התקנה תלוי איפה קניתם ויכולת המיקוח שלכם... אני יודע מניסיון שניתן לעשות את זה בסביבות ה 2000 ש"ח כולל התקנה אבל אולי זה כבר לא רלוונטי והמטרה שלי היא להוזיל את זה ללפחות 1600 לסט כולל התקנה!!!! ומה שאני צריך על מנת לדעת אם זה אפשרי זה מידות מדויקות וסוגים מדויקים של הצמיגים על מנת שאני יוכל לקבל הצעה רצינית ורלוונטית ולא סתם מספרים באוויר (אין הבדל במחירים בין הדיאבלו לדיאבלו קורסה אבל יש הבדלים במידות) * המחירים למעלה מתייחסים ל אחורי 180-55-17ZR ולקידמי 120/60/17ZR

120/70-17 קורסה, 190/50-17 רגיל

בעוד כ 1000 ק"מ אני חייב להזמין סט התיזמון שלך מצויין
כל הכבוד על היוזמה .

M O R M

New member
../images/Emo45.gif בהצלחה אני עם קורסה

יכול גם לקחת דיאבלו רגיל אחורי לחורף. אחורי שלי זה 190.

nimiz

New member
ב- 1,600 גמאני בפנים.. אבל: שים לב

היטב לתאריך הייצור המוטבע על הצמיג.. אצלי אחורי 180 ואני אוהב את הפירלי סופר קורסה..לא קורסה.

eyaleshet

New member
ידוע ובדוק....

כל סיפרה ואות בצידי הצמיג משחקים אצלי תפקיד....

eyaleshet

New member
חברה בשל הענות הנמוכה ומספר

מסרים שקיבלתי ההנחה שאוכל לקבל מהיבואן היא לא משמעותית (אין כח צרכני גדול מספיק) אני אמתין עם זה עוד קצת אבל במידה ולא, ניתן פשוט להזמין באינטרנט ולהתעסק עם המכס והמשלוח וההמתנה (יש ב 110 דולר אחורי חדש) כל אחד עצמאית....

nirosm

New member
מישהו יודע כמה מכס משלמים על צמיגי

אם עושים משלוח מארהב או שמלשלמים רק מעמ מצאתי צמיגי פירלי mt60 ב220 דולר אחורי וקדמי ואני מנסה להבין אם כדי לי להזמין מחול

Planet X

New member
220$ זה סביר

נראה לי שאפשר להשיגם בפחות מזה. אם יסכים הסוחר לרשום על גבי המשלוח שהצמיג עולה עד 50$ אתה פטור ממכס/מעמ זה לא סיכון בשבילו ואז זה משתלם

כל 10,000 ק"מ ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif הלוואי..

יש לי על הטוסטוס DUNLOP D220 (אני יודע שהם לא "הכי" ספורטיויים) שהיום, אחרי 4000 ק"מ שיש עליהם הרגשתי ממש בלונה פארק בברגי, כל הטיה חריפה הצמיג זרק לי בקטנה, אפילו שהתחלתי להנות מההרגשה - לא כדאי.

m u a t a z

New member
../images/Emo4.gif

לקחת חבל ארץ יפהיפה, נתת לו שם של רקדן בחוג בלט. "ברגי"

yarivos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לקחת חבל ארץ פושע.. עשית אותו תמים. ברגי

T0MERKE

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

lirandr

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה