newKiticat

New member
מסתבר ש...

מבחינת המפקד שלי- אני דפקתי היום נפקדות. יש לי בעיות גב וקיבלתי גימלים- וזה ממש לא הפעם הראשונה. בגלל שלא ממש העברתי חפיפה מסודרת (אבל כן דיברתי בטלפון וכן וידאתי שהדברים החשובים מטופלים) הוא בירבר על אחראיות ועל זה שהוא נתן לי עוד צ'אנס ועוד צ'אנס ועוד צ'אנס, ושהוא בטוח שהוא נתן לי כבר 5 צ'אנסים ושיש לי דברים חשובים וגדולים מאוד שלא מטופלים ודוח הסטטוס לא מעודכן כשזה מגיע לפניות שלי.... סליחה?? ג'יזס. אני יודעת שהוא סתם אידיוט ודיי מרחף ועושה כל מה שהראש תחום אומרת לו, ובדרך כלל אני לא לוקחת אותו בכבדות כל כך... אבל אחרי שכל הסיפור הזה של דמי הכלכלה קרה, ואין לי שקל על הנשמה, וקרו עוד 2-3 דברים בחיים האישיים שלי, אז כן אני מנסה להתרענן. אני לא נהנת להיות חצי נכה. אין לי בעיה עם נסיעות ארוכות... אבל כן יש לי בעיה שאני בכאבים ומיוסרת רוב שעות היממה, עושה עבודה שאנשים אחרים לא בעלי היכולות לעשות (ואין לי בעיה עם זה... באמת שלא. זה נותן לי את האפשרות למצוא את המקום שלי ולתת מעצמי את הדברים שחסרים ואני טובה בהם), ואחר כך גם אומר לי שהוא נותן לי שוב ושוב צ'אנס... סליחה? אתה יודע מה? לך תזדיין. אני באמת מוציאה קיטור, ואתם לא באמת חייבים להקשיב, אבל זה המקום היחיד שאני יכולה באמת לרשום את זה. כל מקום אחר יגיד לי- שאני התנדבתי. הייתי צריכה לצפות ליחס חרא. לחוסר הערכה, להשמת זין אחד ענק עליי. אוף. אני פשוט כל כך עייפה. וחסרים לי כל כך הרבה דברים בחיים... אבל באמת נמאס לי שכל הזמן אני בכאבים. זה פשוט מייסר. ואני שונאת לקבל חוסר הערכה משווע..... זה פשוט חרא. חרא, חרא, חרא. אוף!

מעיין©

New member
../images/Emo24.gif

אני לא יכולה לעשות הרבהחוץ מלעודד אותך ולהגיד לך שאני מאוד מעריכה אותך
בנוגע לנפקדות- אם יש לך אישור מחלה מהרופא שלך- זה גימל לכל דבר ,ואת לא נפקדת- לא משנה מה הוא אומר
שקלת אולי לעסוק באותו תחום , רק במקום אחר שיעריכו אותך יותר
פשט שמעתי כל כך הרבה תלונות על דו"צ ממתנדבים בכלל וממך בפרט, שאני בהחלט חושבת שכדאי לשקול את האפשרות הזו.

newKiticat

New member
פשוט בא לי לפרוש...

אני לא מתיימרת להיות הבן אדם הכי יציב נפשית..... אבל אוף. אני לא יכולה לפרוש. אני לא יכולה להביא את עצמי להחלטה כזו. בטח שיכולים להעיף אותי ממקום מסויים בתואנה שאני לא מתאימה בגלל הנוכחות הלקויה שלי. אבל זה לא שאני נהנת להיות בכאבים רוב שעות היממה..... היום היה היום הראשון מזה הרבה זמן שלא לקחתי משכך כאבים... אפילו לא אחד. ועכשיו אני מרגישה כמו מטומטמת. למה להתאמץ? למה? תודה... אני מעריכה את היחס. באמת. אני באמת חושבת שיש כאן מקום להגיד למתנדבים להזהר מדובר צה"ל- דווקא משום שהיחידה הזו הבינה את היופי שבלהציב פול מתנדבים בתקן של "פקידים", אבל שישמשו בתור מש"קי דוברות מלאים לכל דבר- אין ולו מעט התחשבות. אני רוצה לחנוק אותו! הוא עוד אומר לי שזה יעלה לראש תחום ואחר כך לראש ענף, בשביל שיבוץ מחדש כי אני תופסת תקן של מש"ק. ושהוא יקבל מש"ק אחר במקומי. חחחח. יא רייט. בולשיט, אני שם על תקן של פקידה- ולא יביאו מישהו שהוא מש"ק על חשבוני.

newKiticat

New member
בטח שיש לי סיבה להשאר

כי רוב האנשים דווקא די סבבה. כי יראת הכבוד שיש כלפיי "דובר צה"ל, בשיחרור היא הסיבה שבגללה התגייסתי מלכתחילה. כי חשוב לי לעשות תפקיד מלא חשיבות בתחום שמושך אותי- ולמרות שלפעמים אני מפנטזת על להיות פקידה בניצנים ולהיות בבית ב5- אני יודעת שזה לא ייתן לי כלום. אם העניין עם דמי כלכלה יסתדר, אז זה יעשה את החיים שלי הרבה יותר קלים. רציתי לשאול באותו נושא- בגלל שלא קיבלתי דמי כלכלה במשך כל השירות עד עכשיו הוצאתי את הכסף הזה מכספי על אוכל עד עכשיו. אני במינוס בגלל העניין הזה- ומסתבר שאני זכאית לדמי כלכלה- והסיבה שלא קיבלתי עד עכשיו היא בגלל חוסר תיפקוד של המש"קית ת"ש. יש מצב לקבל רטארואקטיבי על מנת שאוכל לצאת מהמינוס?

מירי..

יהיה בסדר, חייב להיות. אנחנו פה בשבילך, קוראים ומשתדלים לעודד.. ואנחנו מעריכים אותך, כמו שמעיין אמרה. וארני בטוחה שגם אחרים בצבא. (וגם לא בצבא) מה עם טופס 55?

newKiticat

New member
אבל אין לי מקום אחר שאני רוצה לעבור

אליו... אז מה הטעם בטופס 55?

את בסדר גמור.

המפקד שלך צריך להבין אותך(מה שהוא לא עושה) אבל את גם צריכה להבין אותו - למה בכלל שמפקד ירצה תחתו מתנדבת "שתעשה מה שבא לה" שתקח גימלים מתי שהיא רוצה, שתוציא פטור מכל דבר ותעשה חצי שירות. למה?! מבחינתו יש עבודה לעשות - הוא רוצה שיעשו אותה בדרך הטובה ביותר. זהו.

סיונתו

New member
אני כל כך מבינה אותך...

וואי ואני כל כך איתך בזה...אני די עוברת אותו דבר ואין לי מה עוד להגיד חוץ מזה שאני ממש ממש מבינה כמה זה קשה
אבל יהיה טוב.... מישהו פעם אמר לי- תזכרו את העבר תחיו את ההווה תחלמו על העתיד ותחייכו באמצע, תמיד בסוף יהיה טוב ואם עדיין לא טוב... אז זה בטח לא הסוף.... הפנמתי וזה עוזר לי לחייך
אל תדאגי הכל יסתדר

newKiticat

New member
אבל זה בדיוק העניין

שאני ביססתי את התפקיד שלי בדינמקיה של המדור שלנו בצורה כזו שאני חיונית אך העבודה שלי לא דחופה. ואני אכן מבצעת אותה.....

Dizen

New member
אוף ../images/Emo4.gif

איזה מייאש
אני חייבת להצטרף למעיין- אני מעריכה אותך. באמת. שאת מחזיקה מעמד ולא פורשת, ושאת סובלת את כל זה. תרגישי חופשי להוציא פה קיטור, אנחנו טובים בלהקשיב
ובלי קשר לצבא בכלל- אין דרך לטפל בכאבים האלה?
את מדברת על זה כבר כמה זמן... את יודעת ממה הם נובעים?
שכאבים בלי טיפול זה אחד הדברים הכי מייאשים שיש

סיונתו

New member
../images/Emo13.gif חזרתי עכשיו מהמר"מ...

יש לי נקע ביד..אני אפילו לא יודעת איך ומתי עשיתי את זה...אתמול קמתי עם כפ יד כחולה
דיזן- לא תמיד יודעים ממה נובעים כאבים, לי לפעמים יש כאבים כאלה שאני מגיעה למוקד חירום על סף עילפון (אני חייבת לעבור דרך הקופ"ח לפני מיון) והרופאים אף פעם לא יודעים מה זה...הם תמיד מנסים לנחש....זה מגביל וזה מציק ומעצבן וזה מצבים שכל מכה הכי קטנה אצלי הכאבים יהיו היסטריים (פגיעה נוירולוגית
מע' עצבים דפוקה...) אז זה לחיות על משככי כאבים ו"לקוות" שזה יעזור.... תהיה חזקה מותק
אני איתך בלב ובנפש
ואל תתני להם לעצבן אותך...על עצמי הבנתי כבר שעצבים לא יעזרו לכאבים לפחות...הם רק יחמירו...תשארי רגועה

newKiticat

New member
הכאביםה ם

בעקבות תאונת דרכים. פגיעה בכאב שמקרינה כאבים לרגלים. (בעיקר לשוק ולקרסול השמאלי כשהכאב בגב עצמו גם נוטה לצד השמאלי של עמוד השדרה). עכשיו גילתי שהכאבים האחרים שיש לי בירכיים הם בעצם דלקת גידים..... אני בכאבים היסטריים אבל יש לי סיבולת מאוד גבוהה. יש לי משככי כאבים וכשהם ממש גרועים, אני מנסה רק לחיות איתם- ולקחת עוד כדור. אני מאמינה שבסופו של דבר אני כן אגיע למיון ואדרוש איזו זריקת מורפיום חגיגית.

Dizen

New member
אני יודעת שלא תמיד יודעים ../images/Emo13.gif

גם לי יש (היו?
) כאלה
ובגלל זה שאלתי את מירי אם היא יודעת...

newKiticat

New member
אני יודעת

ממה יש... אבל זה לא עוזר.. אני מודה שיש לי פנטזיות ממש חולניות שקשורות בכאבים... כבר קרה שישבתי ברכבת בדרך הבייתה והייתי בכאבי תופת כאלה שכבר דמעתי מרוב כאב...

o m e r g

New member
מירי....

להגיד לך ת'אמת?המפקד שלך הוא תופעה די שכיחה בצה"ל לצערי-פשוט לא מכירים מתנדבים(אצלי כן כי יש מלא) אבל שמעתי על יחידות שהמקדים בהם דופקים מתנדבים בגלל הלקויות שלהם ואולי רק אחרי שתסבירי למפקד שלך את זכויוציך כמתנדבת-הוא יבין אותך...אם לא תפני לתא מתנדבים שיעזרו לך גם לי יש דוגמא:אחת מהבעיות שלי היא ראיה,כל עבודה שיש לי-אני נדפק כי קשה לי לראות מספרים קטנים...לפעמים ואנשים לא מבינים את זה -זה מעצבן עד כדי טירוף אבל הגעתי למסקנה שאם אני אסביר את עצמי-יבינו אותי ככה גם את-אם תסבירי את עצמך בטוח יבינו אותך כי גם אצלכם יש מתנדבים בכמויות.. ותעשי לי טובה אישית?א)תעדכני במצבך במסרים\איסיקיו ב)בחיים אל תפרשי מצה"ל,בתור אחד שקצת דיבר איתך לפני אני יודע כמה רצית את זה אז תלחמי עד הסוף-ובסוף תנצחי אותם ובגדול המערכת באמת קצת דפוקה בקטע שלנו(גם אצלי) אבל גם אני נלחם על שלי ואת חייבת להילחם אז... המון המון בהצלחה!!!!!!! ותעדכני... עומר

ny22

New member
מנהל
את צודקת לגמרי

לא נורא, תתעודדי! אנחנו כאן בשבילך! באמת לא בסדר מצידו! אני מקווה שיהיה לך יותר טוב בהמשך...

Dawson girl

New member
../images/Emo24.gif

תראי, אני לא יודעת מה להגיד לך, בחיי..
אבל רק רציתי שתדעי שאני מבינה את התסכול מהצבא ואת הבלגן, ושלפחות הוצאת את הכל.. זה עוזר
ו.. אולי באמת תנסי לעבור תפקיד?

למעלה