AndreaCorr ©

New member
סיימתם את הבגרות? יש לכם מה להגיד?

לכאן
במועד א' נפתחו שרשורים על ימין ועל שמאל
בואו ננסה למנוע את זה עכשיו. אני יוצאת מהבית, ואני מקווה מאוד לחזור ולראות שכל מה שקשור לבגרות שהייתה היום משורשר לכאן.
מראש ומקווה שהלך לכולם טוב

תשובות שלי לקלוז'...מתכונת ישנה(5)

תבדקו תגידו לי מה דעתכם.. 1)like 2)them 3)attention 4)have 5)For 6)benefit 7)if או unless? 8)popular 9)more 10)doing הבנת הנשמע: שאלה ראשונה-I שאלה שנייה-IV,VI שאלה שלישית-I שאלה רביעית-second שאלה חמישית-III(נראה לי טעיתי פה) שאלה שישית-IV שאלה שביעית-scary

שיוש21

New member
בקלוז התקשיתי ב-8

נראה לך אפשרי תשובות נוספות? (לא זוכר מה כתבתי)

אני חושבת שיש לך טעות בהבנת השמיעה:

שאלה שלישית-2 (אני די בטוחה...) שאלה חמישית-1 (אני גם די בטוחה...) איך הלך לכם? היה לכם קל? לפי דעתי היה יותר קל ממועד א' אבל לא נראה לי שאני אשפר...

dolphinaa

New member
ב 4 יחידות היתה אותה הרמה...

כמו במועד א'.. ועדיין היה קשה..

slicer

New member
מה רשמתם בשאלה האחרונה של מודל

G? זה היה אם הגברת הייתה מסכימה לשנות את תוכנית הלימודים באינטרנט או לא.. זו הייתה פשוט שאלה ממש קשה.

Spiral Slut

New member
אמרתי לא....כי היא אוהבת את זה כמו

שזה והיא לא רוצה לשתף פעולה עם אנשים כי אז זה יהיה פחות גמיש בשבילה...אולי, אין לי מושג אם זה נכון, זאת באמת היתה שאלה קשה... אולי הם מקבלים כל תשובה, העיקר הנימוק....כי יכול להיות שיש כמה תשובות, לפעמים הם גמישים.

noa462

New member
כתבתי שלא

אבל המורה שלי אמרה שהיא חושבת שזה כן. וואי איזה נחמד פה לדעת שיש אנשים אחרים שעושים את מודל G. אתם דוברי אנגלית?

הו,סופסוף תכנית חדשה קצת..../images/Emo79.gif

(מצטערת, אני מתוסכלת מעט, כי באף מקום אין את התשובות של כל חמשת היחידות בתכנית החדשה...). אני כתבתי שהיא לא מסכימה, כי היא חיפשה מסגרת גמישה, ואינטרקציה אישית (תרגום סימולטני גרוע..
) היא פחות גמישה... ארבע חברות שלי כתבו שהיתה מסכימה...בלעכס.... טל

Catty

New member
ואיזה תשובות יצאו לכם בהבנת הנקרא?E

Module E...? בשאלה האמריקאית הראשונה סימנתי את התשובות 2, 5. (מי קורא את ספריו ומה הוא מציע לקוראים.) בשאלה האמריקאית השניה סימנתי את 1... אני מבינה שזה לא נכון?
התשובה שבחרתי היא: Behave naturaly... שאלות פתוחות אם אתם רוצים שימו גם...

eMiFrEaK

New member
אז ככה...

2 ו5 זה נכון... שאלה אמריקאית התשובה הנכונה...היא האחרונה...adapt..

למעלה