nirtheking

New member
מהם היתרונות של ASP NET

על ה-ASP הקלאסי? והאם כדאי לי לעבור מ-ASP קלאסי ל-ASP.NET או JSP ? (C# או JAVA בסופו של עניין)

nirtheking

New member
החלטתי אני עובר ועוד שאלה...

אבל עם איזה שפה לעבוד
אין לי שום ידע בתכנות קודם (רק ASP זה עדיין לא נקרא תכנות) בפורום שפות תכנות אמרו לי ללמוד C++ בגלל שאיתה אני אוכל גם לבנות תוכנות שלא תלויות ב.NET וגם בגלל שיש לה יותר תמיכה כאן ב-FAQ אתם ממליצים ללמוד C# בגלל שזו השפה שמיקרוסופט מטפחת וגם בגלל שיש איתה הכי הרבה תמיכה בסביבת ה-.NET אז במה לבחור???

nirtheking

New member
בחרתי C++ ../images/Emo3.gif

יש ספר שמסביר על איך עובדים עם C++ בסביבת ASP.NET או שקודם עלי ללמוד C++ ?!!!

yuval k

New member
למה לא #C?

ובכל מקרה, אתה צריך לדעת את השפה ואת התחביר שלה לפני שתשלב אותה בעבודה בסביבת ASP.net.

nirtheking

New member
יש עונים לי ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif

כדי שיום מן הימים אני אוכל לעבור גם לתכנות אמיתי (שלא תלוי במיקרוסופט ובשגעונות של ביל גייטס) יש ספר טוב שאתם ממליצים עליו ?!!!

Gilad Israeli

New member
C# אמנם נכתב ע"י מייקרוסופט, אבל

קיימים כבר מהדרים וסביבות פיתוח גם לסביבות אחרות כגון LINUX. סביבת ה-.NET היא תקן פתוח, ויש כבר מימוש קוד פתוח בשם Mono, המכיל גם מהדר לשפת סי-שארפ. ככה שבחירה כזאת לא מגבילה אותך.

gilad g

New member
#C יותר קלה מ-++C.

אין צורך ללמוד ++C בשביל לכתוב ב-ASP.NET.

nirtheking

New member
ואם אני ארצה לעבור יום אחד לתכנות

אמיתי ?!!! אני לא ארצה להיות מתכנת בפלטפורמת ה.NET ולהיות תלוי במיקרוסופט אלא אני ארצה להיות מתכנת עצמאי תן סיבות יותר אמיתיות ---> הבדלי ביצועים וכדומה (ואל תבואו לי עם ה-garbarage הזה(מוחק האובייקטים) כי בכל מקרה אני מקפיד לסגור אובייקטים זה חלק מהעקרונות שלי...)

nirtheking

New member
אבל הוא לא מושלם...

חסר החלק של המתקדמים... האם אני צריך אותו?!!!

nirtheking

New member
מה הכתובת של המהדר של ה-frameWork

ל-C#? אני התחלתי ללמוד מ"איתן" והם לא כותבים שם

למעלה