תוכנית ההתנתקות?
P p i n g o New member 17/4/04 #24 טוב, אז אין מפגש. חשבנו שיהיה נחמד, אבל עם שלושה אנשים בערך אין הרבה מה לעשות... חבל שלא הייתה יותר היענות. אם יש למישהו רעיון לגבי מועדים אפשריים אחרים, תרגישו חופשי לנסות.
טוב, אז אין מפגש. חשבנו שיהיה נחמד, אבל עם שלושה אנשים בערך אין הרבה מה לעשות... חבל שלא הייתה יותר היענות. אם יש למישהו רעיון לגבי מועדים אפשריים אחרים, תרגישו חופשי לנסות.
ס סקייטר גירל New member 17/4/04 #27 המממ גם אם היה...לא הייתי באה אתם ג גדולים ממני זה שונה ממפגשי פורומים עם אוונסנס רב''י אנ''ה ועוד פורומים אחרים ....בלה
המממ גם אם היה...לא הייתי באה אתם ג גדולים ממני זה שונה ממפגשי פורומים עם אוונסנס רב''י אנ''ה ועוד פורומים אחרים ....בלה
P p i n g o New member 18/4/04 #32 מה לא משנה? אני באמת לא מבין מה זה כל כך משנה לך הגיל! יש בפורום אנשים מגיל 13 עד כמעט 30, אני ממש לא מבין למה זה צריך להפריע למישהו...
מה לא משנה? אני באמת לא מבין מה זה כל כך משנה לך הגיל! יש בפורום אנשים מגיל 13 עד כמעט 30, אני ממש לא מבין למה זה צריך להפריע למישהו...
A adamkylie New member 18/4/04 #31 יש אפשרות כלשהי לעשות וידאו צאט המוני עם כל חברי הפורום? כי אם כן יכול להיות ממש מגניב, וגם נראה לי שזה הדבר הטוב הבא...
יש אפשרות כלשהי לעשות וידאו צאט המוני עם כל חברי הפורום? כי אם כן יכול להיות ממש מגניב, וגם נראה לי שזה הדבר הטוב הבא...
ס סקייטר גירל New member 18/4/04 #39 בללההה למה לא../images/Emo35.gifאבל לי אין מצלמה../images/Emo4.gif
ס סקייטר גירל New member 18/4/04 #43 בלללההה אני מניחה שלשלוח תמונות או להיות כווולנו[דבר שלא קורה הרבה] בצ'אט....גם יהיה נחמד