למה פוליטיקה ../images/Emo13.gif

נציין קודם כל שהסיבה היחידה שאני אגיע לאי בודד תהיה לא מתוכננת (לא עלינו) ולכן כנראה שלא תהיה לי האפשרות לבחור מה לקחת. רק המחשבה להיות לבד לגמרי על אי בודד יכולה לשגע אותי ואני מייד צריכה לדבר עם 10 חברים לפחות ולארגן איזה מפגש חברתי מהיר להתאוששות. אבל בכל מקרה אם הייתה לי בחירה: 1. ניירות וכלי כתיבה - אולי הבדידות תוציא החוצה איזה פן יצירתי שלא ידעתי שקיים בי ואני אכתוב את ספר זכרונותי או אתחיל לצייר וכדאי שיהיה לי עם מה כשזה יקרה. 2. ספרים - כשאני קוראת גם אם יש לידי אנשים אז אני בעצם לבד לא שומעת לא רואה לא קולטת (כמה פעמים אמא שלי הייתה אומרת לי "איך לא ידעת הרי דברנו על זה כשהיית בבית!"). 3. גפרורים - השרדות זה גם חשוב. 4. בגדים חמים - תמיד קר לי ויקח קצת זמן עד שאני אלמד להכין בגדים ממה שנמצא על האי. 5. חברים
לכל מקום אני לוקחת: 1. את הטלפון הנייד שלי (שניהם) - בעצם לח"א בקיבוץ כשאני אצל ההורים אני הולכת בלי הטלפון. 2. מאד מאד משתדלת שתמיד יהיה עלי עט - לא מעט סיכומי הופעות בפורום מוסיקה ישראלית נכתבו בזכות זה. 3. ארנק, גלולות ומשקפיים זה ברור. בתחום התוכנה אני מתעסקת בכל מה שמסביב לתוכנה: שירות לקוחות, הדרכה והטמעה, ניהול פרויקטים, ניתוח מערכות, בדיקות תוכנה, קצת שיווק ומכירות ועוד...

למעלה