יווווו..חבל!!!!!!!!!! ותודה!!!!
י יסמין טרוגובוף New member 6/4/04 #239 שירהההההה לאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מיום רביעי מתחילים להצביע!! והיום מותר עדיין לשים רקעים אבל זה היום האחרון!!!!!!
שירהההההה לאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מיום רביעי מתחילים להצביע!! והיום מותר עדיין לשים רקעים אבל זה היום האחרון!!!!!!
T ThisIsJustME New member 6/4/04 #241 לא נכון... אמרנו שביום שלישי מפסיקים לשים לא טוב אבל לא משנה אז חח יש עוד יום
י יסמין טרוגובוף New member 6/4/04 #243 אני זוכרת שאמרנו ששמים רקעים מיום שלישי עד יום שלישי, ואז ב7 לאפריל (מחר) מתחילים להצביע עד ה-14. ת'אמת שזה בטח כתוב בהודעה הראשית של השירשור..
אני זוכרת שאמרנו ששמים רקעים מיום שלישי עד יום שלישי, ואז ב7 לאפריל (מחר) מתחילים להצביע עד ה-14. ת'אמת שזה בטח כתוב בהודעה הראשית של השירשור..
T ThisIsJustME New member 6/4/04 #244 חחח סבבה ../images/Emo8.gif אז מחר מתחיל הסקר ו היום אפשר עוד לשים רקעים
י יסמין טרוגובוף New member 6/4/04 #245 יאיי! ../images/Emo9.gif ואני יוכל רק ביום ראשון/שני להצביע.. אבל לונורא!! אני מניחה שאני בכל זאת יספיק...
יאיי! ../images/Emo9.gif ואני יוכל רק ביום ראשון/שני להצביע.. אבל לונורא!! אני מניחה שאני בכל זאת יספיק...
י יסמין טרוגובוף New member 6/4/04 #240 זה רקע ממש מדהיםםםםםםם../images/Emo70.gif וואי, אני חייבת להגיד עכשיו שההצבעה תהיה ממממממממש קשה