O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif גם אני ראיתי מלך העקרבים

אבל בפעם הראשונה איזה סרט יפה
ראיתם את הסרט שהיה אחריו
"האלמנט החמישי" עם ברוס וויליס, איזה סרט שולט
ראיתי אותו 5000 פעמים ואף פעם לא נמאס

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif אני מאוד אוהבת את הסרט הזה

לדודים שלי יש אותו בוידאו הייתי משאילה מהן ת'סרט הזה.. מזמן לא ראיתי אותו ומתי שהסתכלתי מה יש אחרי "מלך העקרבים" וראיתי שיש את "האלמנט החמידי" מאוד שמחתי..
אה.. מישהו ראה אחרי "האלמנט החמישי" "כוכב הקופים"? אני ראיתי רק את ההתחלה והלחתי לישון..

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

T u r n e r 1

New member
יו איזה רקע../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

מ-ד-ה-י-ם! איזה ילדות כישרוניות יש פה!

SailoR VenuS

New member
תודה../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif

עוד תוצאה מהשיעמום! וואי אני צריכה להשתעמם לעיתים יותר קרובות

xMy imMortaLx

New member
יוו...רקע...יפה!!!!

אני בטוחה ב100000000000000% שהתחרות תהייה קשה!!!!!!!!! קשה קשה.........

pookacha1

New member
וואו! ../images/Emo85.gif

רקע מדהים! כל הכבוד לך!!! ובכלל.. כולכם ממש מוכשרים...! כל הרקעים מהממים! רק אני לא יכולה להכין רקע.. אין לי פיינטשופ ולא פוטושופ

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gif כמה הודעות חשובות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

1) מהיום אי אפשר לשים יותר רקעים לתחרות. 2) ההצבעה תתבצע על ידי הסקר שנמצא בפורום בפס הכחול שלמעלה. 3) הסקר יתחיל כששרון תשים אותו...אני משערת שעד הצהריים או הערב כבר יהיה הסקר...כי הרגע כתבתי לה לגביו.

pookacha1

New member
אוף!

רציתי גם לעשות רקע.. אבל לא חשוב.. במילא לא נראה לי שהייתי מספיקה.. כי אני צריכה עדיין להשיג פוטושופ.. טוב חפיף! אני מאחלת לכל המתחרים בהצלחה! וכל הרקעים מקסימים! כל אחד מיוחד במינו!

למעלה