לא יודע למה אבל זה לא עולה לי...

בכל מקרה אני מעתיק את הכתבה מice : ארז טל יחזור לערוץ 2: טלעד, קשת ורשת פותחות במירוץ להחתים את כוכב הטלוויזיה שהשתחרר מערוץ 10 גורמים בענף מעריכים, כי טל צפוי להעדיף את טלעד ורשת שיש להן פחות טאלנטים ויותר ימי שידור כוכב הטלוויזיה ארז טל יחזור לעבוד בערוץ 2 לאחר שנעדר ממסכו מאז אוקטובר אשתקד, עת ירדה תוכניתו ’הכספת’. טל, שחתם על הסכם עם ערוץ 10 בדצמבר 2002, משתחרר מהחוזה לאחר שהגיע להבנות עם בעלי המניות. טלעד, קשת ורשת פותחות עתה במירוץ להחתמת טל, שנחשב לאחד הטאלנטים הבכירים בענף הטלוויזיה. טל, שעבד במשך כעשר שנים בקשת, מרגיש שהזכיינית היא ביתו הטבעי, מאחר שהוא מכיר היטב את המערכת ואת העומדים בראשה. למרות זאת, מעריכים גורמים בענף הטלוויזיה כי טל צפוי דווקא להעדיף לעבוד עם טלעד או עם רשת. הגורמים מונים מספר סיבות לכך: קשת תרד בתחילת יולי לשני ימי שידור והיא עמוסה בטאלנטים, כך שלא ברור כיצד תוכל לשלב שתי תוכניות של טל בפריים-טיים שלה. לעומתה, רשת תעבור ביולי לשלושה ימים (עד מרץ 2005) ותהפוך לזכיינית עם מספר ימי השידור הרבים ביותר. טלעד תעבור לשלושה ימים במרץ 2005 עד סוף תקופת הזיכיון הנוכחית (נובמבר 2005). בנוסף, לרשת ולטלעד יש פחות טאלנטים בהשוואה לקשת, דבר שיקל עליהן לשלב את טל. עזיבתו של טל את ערוץ 10 נעשתה, כאמור, בהסכמה ובמסגרת הסכם הפרידה, הוא הבטיח לייעץ במשך שלושה חודשים למנכ"ל החדש, ניר למפרט, שייכנס לתפקידו ב-1 באפריל. באותה תקופה אמור טל להציע לערוץ רעיונות להפקת תוכניות חדשות, ללא השתתפותו הפעילה על המסך. גורמים בענף טוענים, כי בפועל ערוץ 10 ’ייבש’ את טל במשך חודשים רבים. בתקופה זו, בה הערוץ היה נתון בהקפאת הליכים, הציע טל לא אחת לראשי הערוץ להשתחרר מחוזה ההתקשרות בינהם, אולם הבעלים טענו כל העת כי הם רוצים לראות אותו על מסך הערוץ. הם אף הציעו לטל שלא להצטרף להסכם הנושים הבלתי מובטחים מכיוון שמובטח לו שיעמדו בחוזה עימו. החוזה למשך שנתיים, הנאמד ב-5 מיליון דולר, כלל פיתוח והפקת תוכניות לערוץ 10, שברובן הוא היה אמור להיות גם הטלאנט המרכזי. עם ירידת ’רק בישראל’ ממסך קשת ביולי אשתקד התפנה טל להכנת תוכנית עבודה ופיתוח של התוכניות החדשות, שהיו אמורות לעלות על מסך ערוץ 10. כך שלמרות שלא נראה על המסך, מציינים הגורמים, בפועל הוא לא הפסיק לעבוד במשך כל השנה האחרונה. לא ניתן היה להשיג את תגובת טל.
 

bad boys2

New member
לפי מה שקראתי הוא יחתום באיחוד של

רשת וטלעד ככה שעוד עונה לרב"י כבר לא תהיה לנו
 

idan35181

New member
לא בטוח שלא יהיה....

קשת היא המפיקה של רק בישראל! קשת מיתאחדת עם טלעד....מישהו אמר שקשת וטלעד לא יפיקו את זה?? אי אפשר לדעת. אפשר רק לקוות.
 

alinali

New member
אני דווקא לא רוצה עוד עונה..

של רק בישראל.. זה סתם יוריד..מה גם שלי לפחות זה כבר די נמאס..לימור נהייתה צפויה לגמרי ולדעתי טוב שהם פרשו..לדעתי הם היו צריכים לפרוש עוד בעונה הרביעית..הכוונה לא לעשות את החמישית..כי בעיקרון לדעתי העונה החמישית הייתה הכי פחות טובה..נגמרו להם הבדיחות והרעיונות.. אני לא הייתי מתנגדת לאיחוד בעוד 10 שנים ל3-4 תוכניות..אבל לא בעוד שנה-שנתיים ובטח שלא עכשיו..
 

PopPy

New member
../images/Emo45.gif

10 שנים זה מוגזם, אבל איחוד יהיה נחמד רק בעוד כמה שנים, כשכבר יספיקו לשכוח מהתוכנית כמעט לחלוטין (יותר משהיה במעבר מהעונה השלישית לרביעית)..
 
לא נראה לי שזה יקרה....

ואם הוא יחזור הוא לא יהיה ברב''י... אבל סיכוי של "איחוד רב''י" בעוד שנתיים שלוש גדול יותר אם הוא יהיה בערוץ 22 כמובן
 

PopPy

New member
ועכשיו זה סופי - ארז חזר לערוץ 2-

חזרה לקשת! Bitca. הוא קיצץ לנו כמה תוכניות מרב"י רק כדי לעבור לערוץ 10 ולחזור אחרי שנה ומשהו.. :X בכל מקרה, ציפיות לאיחוד בטח שאין אבל תמיד טוב שיש ארז טל בטלוויזיה..
 

LoLo16

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gifברוך שובו../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

 
מזל''ט ../images/Emo70.gifברוך שובו!!!!!!טוב לחזור

הביתה הא
שמעתי שהוא אפילו וויתר על חלק מהפיצויים שלו-נשמה טובה
 

Woogyman

New member
יההה! ../images/Emo110.gif

בטוח לקשת?! איזה כיף! אולי הוא ישתף פעולה עם ארץ נהדרת בעונה הבאה?
מה שכן, ראיתי אתמול קצת מהקלטות שלי של רק בישראל (עם יחזקאל, בת אחותה של לימור
) וזה באמת מיצה את עצמו וארץ נהדרת יותר טובה לדעתי (אם משווים אותה לעונה האחרונה של רב"י). פרק איחוד חד פעמי יהיה מאוד נחמד, אבל עוד עונה לא צריך. בינתיים. איזה כיף שהוא חזר!
 
למעלה