נסיך ../images/Emo105.gif
(מתוך סיפורי ערש פוליטיקלי קורקט) היה היתה נסיכה צעירה, שכאשר נקעה נפשה מללכת עם הראש בקיר כנגד מבנה הכוח הגברי בטירה, היתה מנסה להירגע על ידי כך שהיתה מטיילת ביער, ויושבת לה ליד שלולית קטנה. שם היתה משובבת את רוחה בזה שהיתה זורקת את כדור הזהב החביב עליה מעלה ומטה והוגגת במשימות הלוחמת הפמיניסטית-הסביבתית בתקופתה. יום אחד, בעודה הוגה בחזון האוטופיה של מדינת-המלכה שלה, בה תהיה ההיא-שה בעמדת כוח, היא הפילה את הכדור, שהתגלגל לתוך השלולית. השלולית היתה כה עמוקה וכה עכורה, שהיא לא הצליחה לראות לאן הכדור נעלם. היא לא בכתה, כמובן, אבל בהחלט צינה לעצמה להיות יותר זהירה להבא. לפתע שמעה קול האומר: "אני יכול להביא לך את הכדור שלך, נסיכה." היא הסתכלה סביב, וראתה ראש של צפרדע בשלולית, מבצבץ מעל פני המים. "לא, לא," היא אמרה "לעולם לא אשעבד יצור מזן אחר למען הרצונות האנוכיים שלי." הצפרדע אמר: "ובכן, מה בדבר עיסקה על בסיס ארעי? אני אביא לך את הכדור, אם תעשי לי טובה בתמורה." הנסיכה הסכימה בשמחה להסכם השוויוני במיוחד הזה. הצפרדע צלל אל מתחת למים, וחזר במהרה כשכדור הזהב בפיו. הוא פלט אותו אל החוף ואמר: "עכשיו שעשיתי לך טובה, הייתי מעוניין לחקור את עמדותיך בנושא המשיכה הגופנית בין יצורים חיים מזנים שונים." הנסיכה לא תיארה לעצמה על מה הצפרדע מדבר, אבל הצפרדע המשיך: "את מבינה, אני לא באמת צפרדע, אני בעצם אדם, אבל קוסם רשע הטיל בי כישוף. אמנם צורתי הצפרדעית איננה טובה או רעה יותר - רק שונה - מצורתי האנושית, ברם הייתי שמח להתערב שוב בקהל בני אדם. הדבר היחיד שיכול לשבור את הכישוף שהוטל עלי זו נשיקה מנסיכה." הנסיכה חשבה לרגע האם הטרדה מינית יכולה להתרחש בין זנים שונים, אבל ליבה יצא אל הצפרדע ומצוקתו. היא התכופפה ונשקה לצפרדע על מצחו. מיד גדל הצפרדע ושינה צורתו: ממש בתוך המים, במקום בו עמד הצפרדע, עמד אדם בחולצת גולף, מכנסיים משובצים רועשים, בגיל העמידה, מאותגר אנכית ומאבד מעט שיער בפדחתו. הנסיכה נרתעה. "אני מצטערת אם זה נשמע מעט בעל גישה מעמדית," היא גמגמה, "אבל... מה שאני רוצה לומר זה: האם קוסמים לא מטילים את הקסם בדרך כלל על נסיכים?" "בדרך כלל כן," הוא ענה "אבל הפעם המטרה שלו היתה איש עסקים תמים. את מבינה, אני עוסק בנכסי דלא ניידי, והקוסם חשב שאני מנסה להונות אותו בעיסקת מקרקעין. הוא הזמין אותי למשחק גולף, ואיך שבאתי להכות בכדור, הוא שינה אותי... אבל הזמן שביליתי כצפרדע לא בוזבז לריק. למדתי להכיר כל פינה פה ביער, ואני חושב שהוא אידאלי לקומפלקס משרדים/דירות/פארק/נופש. המיקום מצויין, וכל החישובים שערכתי מצביעים על הצלחה בטוחה. הבנק לא ילווה כסף לצפרדע, אבל עכשיו שאני אדם אני אראה להם מאיפה משתין הדג. אוי! זה יהיה נפלא. תאמיני לי, זה יהיה פרוייקט גדול!! נייבש את השלולית, נגדע בערך 80 אחוז מהעצים, נעשה הערכה מחדש ל..." הצפרדע הקבלן נקטע בעודו באיבו, כשהנסיכה תחבה את כדור הזהב שלה בחזרה לתוך פיו, ואז דחפה אותו מתחת למים, והחזיקה בו שם עד שהפסיק לבעוט. כשחזרה לטירה ציינה לעצמה בהתפעלות מה רבים הם המעשים הטובים שאפשר לעשות בבוקר אחד. הנה, ייתכן שמישהו בשלולית שם לב שהצפרדע נעלם, אבל אף אחד לא חש מעולם בחסרונו של קבלן הפרוייקטים. לא יודעת אם זה קשור אבל מי שכתב את הסיפור הוא אחד בשם ג'יימס פין גארנר [ותרגום לא משו של מאיר עוזיאל ובנו אוהד].