שיר5520

New member
../images/Emo124.gif מפגש תרומת ביציות - חשוב!

לכל חברותיי המאותגרות שחלתית, במוצאי שבת הקרובה ניפגש (המקום עוד לא הוחלט) כדי לנסות להתארגן ולהיאבק במצב הבלתי אפשרי בו אנחנו נמצאות. אין שום סיבה בעולם שנאלץ לשלם עשרות אלפי דולרים כדי להביא ילד לעולם! אני מזמינה את כל הבנות שזקוקות לתרומה (גם את המתלבטות, שעדיין לא החליטו וגם כל אחת שחושבת שהיא יכולה לעזור במאבק) להתפקד כאן ולהגיע לפגישה. אני לפני טיפול חמישי עם תרומת ביציות שאני עומדת (עדיין לא יודעת איך) לשלם מכספי. במחינתי המצב כבר אינו נסבל ואני יודעת שאני לא היחידה שמרגישה כך! ניסיתי בעבר להילחם במצב אך המלחמה היא לא פשוטה ומתישה במצבנו. כולנו יודעות שבזמן טיפול קשה מאוד (וגם לא בריא) להתעסק במלחמות. זו הסיבה שהגיע הזמן שנאחד כוחות! אחרי שיחות טלפון עם בנות נוספות החלטנו (אני ואדוינה בעיקר) שהגיע הזמן להתחיל במלחמה רצינית בנושא. כבר הרבה שנים שהמצב הוא כזה ואף אחת עדיין לא ניסתה ממש להילחם. מעולם לא הוגשה שום תביעה בעניין! כולנו פשוט מתייאשות מראש (מסיבות מובנות, כמובן). אנחנו מרגישות שיש מה לעשות ומתכוונות לעשות את זה. יש לנו כמה תוכניות שלדעתי יכולות לעזור וכבר שוחחנו עם אנשים שיעזרו. לכן החלטנו להיפגש כולנו ולתכנן את המאבק בצורה מסודרת. השתתפותכן חשובה מאוד! אני יודעת שיש בנות שמפחדות להיחשף, אבל זו בדיוק הסיבה שהגענו למצב הזה! אני חייבת גם להסביר שלא ממש חייבים להיחשף, אפשר להגיע לפגישה, להעלות רעיונות ולחשוב במה כל אחת יכולה לעזור. אף אחת לא חייבת לחשוף את שמה ופרטיה בפני אף אחת אחרת. מקווה שתהיה היענות גבוהה

תוליקה

New member
מצטרפת באופן עקרוני

מוכנה להצטרף למאבק , אולם לא כל כך יכולה ביום שבת ההתרעה מאוחרת מידי, אדע מחר בצהריים. וכל הכבוד לשיר

סביון1

New member
בעקרון יכולה להגיע

אבל אני חושבת שההתרעה באמת קצרה מידי וחבל שבנות יפספסו את המפגש רק מפני שלא הספיקו לקרוא את ההודעה

שיר5520

New member
התכוונתי לשבת בעוד שבוע, סליחה

אתן צודקות, זה היה מבלבל, טעות שלי. כמובן שלא התכוונתי למחר. גם אנחנו עוד רוצות לברר כמה דברים חשובים לפני הפגישה. בקיצור, שבת בעוד שבוע, ה-22.11. נקבע במשך השבוע שעה ומקום שיהיו נוחים לכולם. צריך לבדוק מתי יוצאת השבת ומתי נוח לכל השומרות שבת. מבחינתי כולכן מוזמנות אלי לראש העין החדשה, אם זה נוח.

אני רוצה מאוד להפגש

אני גרה באיזור הצפון ואני גם עברתי 3 הפריות מתרומת ביצית כרגע אני רוצה לנסות שום הפריה אחת המביציות שלי. מאוד אשמח להשתתף במאבק אני לא יודעת אם אוכל להגיע עד ראש העין אך כל דבר שתרצו ממני אשמח לעזור וגם להיות בקשר.

שיר5520

New member
עוד כמה פרטים

1. כל מי שהיו לה התכתבויות כלשהן עם קופות חולים או משרד הבריאות בנושא מוזמנת להביא את זה איתה, או לנסות להעביר אלי אם היא לא יכולה להגיע. אפשר למחוק את הפרטים האישיים מהמכתבים אם לא רוצים להזדהות. 2. ממש אין צורך להזדהות גם במפגש. אפשר רק לבוא, להקשיב ולזרוק רעיונות. השמות האמיתיים ממש לא חשובים. 3. מי שיכולה להוציא מכתב מהרופא המקורי שלה שאומר שהיא חייבת לפנות למרכזים פרטיים או לנסוע לחו"ל, מכיון שאין בארץ ביציות עבורה - זה גם יכול לעזור. שוב, אפשר למחוק פרטים אישיים.

שיר5520

New member
למה רק מסרים?

כבר יומיים שאני מוצפת מסרים אישיים על המפגש ומשוחחת עם כל כך הרבה נשים, אבל השרשור בפורום עדיין לא מתמלא. תאמינו לי, אני אחת מכן, ומבינה מצוין את הצורך בדיסקרטיות וגם את חוסר האנרגיות להתחיל במלחמות, אבל זו בדיוק הסיבה שהמצב הזה נמשך כל כך הרבה זמן. אנחנו משלמות ושותקות!!! במשך שנים אנחנו משלמים חלק גדול מהמשכורת שלנו למס בריאות, ביטוח לאומי וגם ביטוחים משלימים. אין שום סיבה שנסכים לשלם על טיפולים רפואיים הכרחיים. כולם מאוד נהנים על חשבוננו. המצב הזה ממש נוח לכל הרופאים, קופות החולים, המדינה, הביטוחים המשלימים.. לכולם חוץ מאשר לנו. ואנחנו פשוט מסכימות ושותקות. בנות, הגיע הזמן להתעורר!!

תוליקה

New member
מצטרפת לשיר

מאד מסכימה עם שיר למרות שגם אני מאד שומרת בסוד את הנושא , מאד דיסקרטית, מאד לא רוצה להחשף ורק בגלל שאני לא רוצה שאי פעם מישהו יפלוט ליד הצאצאים שלנו: הגנים הם רק של אבא, אך בחייכם מה ההסתברות שזה יקרה? חשבתי על זה רבות ומה שהכי עזר לצאת לי מהארון זה ההחשפות של החברים מפורום "הזכות להורות" עובדה שמאבקם עשה הדים, בסך הכל אנחנו מעט נשים שזקוקות לתרומת ביציות, כך שמדינתנו לא "תפשוט את הרגל" במידה והחוק ישתנה, ודבר נוסף הרי שפעם כן היה נהוג תרומת ביציות בארץ כך שהדבר אפשרי ... אז מאד חשוב שבנות שמעוניינות תרשמה כאן בפורום שנדע לפחות כמה נשים אנחנו "אחיות לצרה"

אדוינה

New member
כמובן שמסכימה

עם שיר ותוליקה ומצתרפת לקריאה להתפקד ולבוא למיפגש.הרי כבר כתבתן בפורום בעבר. מחכה לפגוש אתכן!

שיר5520

New member
אנחנו ממש לא מעט נשים!

אנחנו פשוט מתחבאות. את לא מאמינה כמה מסרים אני מקבלת וכמה נשים שלא סיפרו לאף אחת כאן צריכות תרומה. אני כמובן שומרת על הסודיות של כולן. גם אחרי שפורסם המכתב שלי בלאישה פנו אלי כמה נשים (דרך המערכת) שבחיים לא סיפרו על כך לאף אחד ושמחו שסוף סוף יש להן עם מי לדבר. אני מקווה שגם הן יגיעו. בכל אופן, אני אומרת שוב - לא חייבים להיחשף. נשב אצלי בסלון ונדבר, נעלה רעיונות, כל אחת תגיד מה היא יכולה לתרום. לא צריך להגיד שמות ופרטים אישיים. הרי ברור שאם נשב כולנו נמצא פתאום אחת שמכירה איזה עו"ד, אחת שמכירה איזה ח"כ וכך נתקדם. הייתי בפגישה של הזכות להורות. כך בדיוק הם עבדו והתקדמו והצליחו לבטל את החוק. גם אנחנו יכולות!!!

E נס

New member
הנה גם אני פה, ומאמינה שנצליח

לשנות את רוע הגזירה. בהחלט. בהחלט. מגיע לנו, ובגדול!!!

E נס

New member
מקפיצה-../images/Emo86.gif איפה כולן../images/Emo35.gif

אין עוד משתרשרות? הגיבו, זה נוגע לכולנו
מעבר לעניין השערוריתי של הכסף [כמה פעמים אפשר לגייס 5000 דולר למחזור טיפול אחד???] ישנן עוד בעיות בעניין תרומות מחו"ל בתשלום, וחשוב לדסקס אותן. ליאור לא סתם הגיב כאן. הסדרת חוק הביציות בישראל הינו חלק אינטגרלי מהזכות הבסיסית שלנו להורות. אינס

אינס גם אנחנו באים

אינס כפי שהבטחתי לך בפורום השכן על תמיכתינו, פלפל ואני באים. חוץ מזה נראה לי
שאנחנו בדרך להצטרפים למועדון זה. בבדיקת ה-FSH האחרונה של פלפל, התוצאה היתה 86
. אנחנו עדיין בודקים מה ניתן לעשות אבל קיבלנו רמזים מהרופא שלנו. מלח

נועם@בת

New member
אם ליאור מגיע- גם אני אנסה להגיע

(המריבה עם נועם@בן על המצפון שלכן
). מטה הזכות להורות לקח על עצמו לקדם עד כמה שאפשר את נושא תרומת הביציות. זה בדיוק זמן לנצל את התנופה שנוצרה המאבק. חוק הביציות יחסוך לקופות החולים מאות טיפולים חסרי תקוה של נשים שהביציות שלהן כבר אמרו את המילה האחרונה. חוק הביציות יאפשר לאלפי נשים בארץ להרות וללדת ילדים. נועם ~שלא מאמינה שהיא מנסה להבריז עוד מוצ"ש אחד מהבית
~

למעלה