LoLo16

New member
כנראה שהם ממש בונים על התוכנית הזאת

לעונת החורף אם הם עשו לה טיזרים. בכל מקרה, שווה ביותר

וביותר פירוט: ../images/Emo16.gif

הפרומואים מזכירים מאוד את הפרומו של חברת החדשות ("יש על מי לסמוך") [שאגב, הופקו גם הם על ידי קשת]. הרקע של הדמויות מאוד מזכיר את הפרומו ההוא, ואני חושב שהפרומו המלא יהיה מאוד דומה
.
ניר

PopPy

New member
ניר, ניר, ניר, ניר..

סוף סוף האובססיה שלך לחברת החדשות יעילה!
יכול להיות שהפרומו המלא יהיה פארודיה שלמה על הפרומואים של החדשות, אחרי הכל "ארץ נהדרת" כולה היא מהדורת חדשות פארודית, גם בלוגו של כדוה"א יש דמיון כלשהו ללוגו של החדשות..

f o x g i r l

New member
כן, זה מריאנו../images/Emo3.gif

ש כאלה שחשבו שהשהם משפחה של אלי זה 'ומריאנו' ז'תומרת "אלי-ומריאנו"

PopPy

New member
../images/Emo45.gif

זה מריאנו.. אבל אני דורשת את הסרטונים המלאים! אגב, ראיתי אחד גם עם דב נבון בערב.

עם דב נבון לא ראיתי.. ../images/Emo16.gif

אבל ראיתי עם פרידמן... ואולי גם עם אלי, לא זוכר
. הסרטונים המלאים של אורנה בנאי ומריאנו יותר מאוחר, סרטונים (ותמונות) של פרומואים נוספים- אם אני אצליח לתפוס, מחר.
ניר

../images/Emo41.gif פרומואים בוידאו!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo16.gif

כדי לראות את הפרומואים דרוש קודק DIVX בגירסה החדשה ביותר, מומלץ לצפיה ב"ווינדוס מדיה פלייר". (אם הצלחתם לראות את המעברון של אורנה בנאי-עשר שנים ביחד, ואת הקליפ של שנה לפורום, תוכלו לראות גם את הפרומואים). איך רואים? כמו שראיתם את המעברון: הורידו למחשב את הקובץ, שנו את הסיומת שלו ל-avi, ופתחו אותו. בבקשה השתדלו לא לשרשר להודעה הזו הודעות (אלא להודעה הראשית של השרשור), כדי שאוכל לשרשר בימים הקרובים עוד פרומואים שאני אצליח לתפוס (וזה קשה, במיוחד כשחוקי מרפי פועלים- כל עוד תקליט הפסקת פרסומות, הפרומו לא יופיע. כל עוד לא תקליט- הוא יופיע). צפיה מהנה!
ניר

למעלה