בקרוב... יהיה לכם על מי לסמוך.../images/Emo16.gif

"בקרוב, יהיה לכם על מי לסמוך. ביום שישי החדש" (פרומו של כ-10 שניות בקושי לארץ נהדרת, בפרומו רואים את אורנה בנאי בפוזת אושרת קוטלר)
. חבל שלא הקלטתי, נראה פרומו נחמד (וקצרצר). בטח בימים הקרובים יעלה פרומו ארוך יותר.
ניר

f o x g i r l

New member
תמונה 2 מארץ נהדרת../images/Emo26.gif

תלחצו על התמונות כדי לראות אותן באיכות קצת יותר טובה

אז אני לא היחידי שרואה ../images/Emo16.gif

תוכניות בוקר, הא?
. יש גם עוד 2 גירסאות ששודרו הבוקר עם פרידמן ועוד אחת עם מריאנו (או שזה אלי?
).
ניר

ScorpiaV

New member
אה, ועוד משהו...

אני נורא נורא מתנצלת שלא שמחתי בשמחתכם עם יומולדתו של פורום קטנטן זה, אז הנה הברכה שלי - לרבנ"ים ולרבני"ות היקרים! לכל מי שהיה שותף בהקמתו של הפורום הזה קודם כל צל"ש לדרך ונשיקה בכיס וכל החדשים שהצטרפו (ביניהם גם עבדתכם הנאמנה...) צלשו"ן קטן (שלא תרגישו מקופחים) נמחה דמעה על הרגעים הקשים יותר (סיום סדרת המופת) ונמצחק לזכרם של הרגעים הנהדרים שעברו עלינו. מי יודע, אולי נוכל להנות כך גם עם אנ"ה. אני מקווה שכולם נהנים בסוכות, אז יאללה (תתחילו לספור שעות לקראת התכנית שעולה בנובמבר אנשים...) ואפילו לא נשים לב ותעבור עוד שנה נפלאה בפורום הזה. חג שמח, ואפילו אם נעלמתי לאיזה שבוע, אל דאגה אני חיה נושמת בועטת (חזק) ועדיין כאן.......

PopPy

New member
יההה איזה יופי! ^-^

זה כבר ממש מתקרב.. ^-^ קשת כנראה מתכננים חתיכת פרומו אם העלו טיזרים קטנים כבר עכשיו, לא? יש שבועיים ומשהו עד התוכנית הראשונה!

Human Nature

New member
יקירה, |טל| †

רענן שקד (ימ"ש) אמר בעבר: "מחלקת הפרומו של 'קשת' היא המחלקה היחידה שטובה בבניין הזה". נעזוב לרגע את העובדה שהבורות שלו מגיעה לקרסולי הצביעות שלו, ונתרכז לרגע במשפט- 'קשת' זה פרומואים. הם יודעים את הכח של שיווק ופרסום נכון. אז היו להם כמה פאשלות ("החפרפרת"), אבל בכלליות- הם ענקיים. עובדה- הם הצליחו לשדר תכנית משפילה כמו זו של דודו טופז ולהביא לה אחוז ניכר של רייטינג.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif וככל הנראה התוכנית../images/Emo16.gif

הראשונה תשודר ב-7 לנובמבר. אגב, למעוניינים לראות את הפרומו במחשב, אני מקווה שמחר אני אתפוס אותו
.
ניר

f o x g i r l

New member
ד"א...../images/Emo26.gif

התחלתי להכין אנימציות וכאלה, אז הכנתי לי name-tag נחמד

Human Nature

New member
יקירה, |טל| †

תפטרי מהשטח הלבן הריק, בתור התחלה
שנית, שני פונט ותשתדלי שהוא לא יראה מרוח

יחבוקית