SaberTooth

New member
קהל אוהבי ואפילו סובלי מנגה ואנימה

בפורום מצומצם במיוחד.

בלין

New member
אל תביני לא נכון

מנגה ואנימה זה איכס גדול, אבל מנגה ואנימה של רומ"הד זה איכס אפילו גדול יותר.

Laguna MIF

New member
למה? מה רע בזה?../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

הינה סקר טוב! האם אתמם בעד מנגה\אנימה ברומח של דרקון? 1 בעד!!! 2 נגד!! 3 איכס! איך יכלתם לצייר את זה???????? 4 אני הולך להקיא.... 5 אני לגמריי בעד,זה שופך אור חדש על רומח הרקון!

Moondust

New member
זה תלוי.../images/Emo41.gif

לצייר את רייסטלין בסגנון מנגה כמו שעשתה האמנית הזו - לא. זה לא רייסטלין. הוא פשוט מתוק ויפה מכדי לייצג את רייסטלין. אבל לצייר דמויות כמו לאורנה, דאלאמר, אלהנה או אלפים אחרים כמנגה - כן כן וכן. גם גדילן נראה נפלא כדמות מנגה, כנ"ל סהר=פז וקריסניה. גם קרמון בסגנון מנגה יהיה טוב. תתאים לו ההבעה השמחה-דבילית של ההוא מצ'וביטס... הייתי מתה שיעשו מרומח הדרקון אנימה... אבל ברצינות - למה אנשים פה חושבים שמנגה ואנימה זה איכס? מה כל כך מגעיל אתכם בסגנון הזה?

אני אסביר לך

מנגה ואנימה משדרות בוז ולעג. הן מעוותות דברים ועושות מהן דבר פשטני ביותר, חסר עומק. הן עלבון לאומנות על סוגיה ורובדיה.

KagomeSama

New member
מותר לי לשאול...

כמה אנימות ומנגות קראת/ראית? מאיפה קיבלת את הדיעה הזאת? יתר על כך, האם אתה פרופסור לאומנות, שאתה קובע שמנגה/אנימה הן עלבון לאומנות? האם חקרת את כל סוגי האומנות? האם חקרת את ההיסטוריה של המנגה? למה היא צמחה ביפן? האם יצא לך להשתתף ביצירה של כל מנגה או אנימה שקיימת, כך שניתנת לך הזכות להכליל ככה? באותה מידה בדיוק, אני יכולה להגיד שכל ז'אנר מסויים הוא עלבון לספרות. האם תקבל את דעתי אם אגיד שפנטזיה היא עלבון לספרות? האם תוכל אפילו לשמוע את דעתי אם אגיד שמוזיקת רוק היא עלבון למוזיקה? אתה מכליל. ועוד הכללה מטופשת.

בלין

New member
וזה היה קשור למשהו?

מנגה נראית לו כמ ועלבון לאומנות. מה הבעיה בזה? אני חושב שמנגה על פנטזיה היא גועל שבגועל. מה הבעיה בזה?

KagomeSama

New member
תקרא את ההודעה שלך שוב.

עכשיו תחפש קשר בין שני הדברים. עכשיו תקרא את ההודעות שלו ושלי, תחשוב קצת, תנסה להפעיל את הדבר הזה שנמצא בראש. ולמקרה שאתה עדיין לא מבין: אם מנגה ואנימה הם עלבון לאומנות, לדעתו מוסיפים את המילה לדעתי, לפני ההכרזה המכלילה הזאת. מה הבעיה בזה שזה נראה לו? כלום. מה הבעיה בזה שהוא אמר את זה? אוהו... בעיה גדולה. למה, תשאל. אני אגיד לך. כי בתור אחת שאוהבת את הסגנון, ואוהבת לצייר את הסגנון, ואוהבת את ההסטוריה של סגנון הציור, אוהבת את השפה והבימוי (כן, אנימה זה בימוי ושפה, מה לעשות) לא אוהבת שמכלילים ככה על דברים שאני אוהבת בלי סיבה. ואין לו סיבה. יש לו את כל הזכות להגיד לדעתו. ויש לו את הזכות להגיד: אני חושב ש... אם הוא היה אומר ככה, הייתי אולי מנסה לשאול למה, להבין אותו ואת הדיעה שלו. אבל הוא לא אמר ככה. וזה שאתה אומר: אני חושב שמנגה על פנטזיה היא גועל שבגועל, אין בזה בעיה! ומצידי אתה יכול להמשיך לחשוב, כי זאת הדיעה שלך, וזה לא מכליל על סגנון שלם שמקיף יותר תחומים ממה שאני ואתה והוא ביחד נוכל להכיר. אני לא אוהבת למשל, אנימה שהיא יותר מידי מדע בדיוני. והנטאי לדעתי זה גועל נפש. אבל מנגה על מדע בדיוני זה לא כל סגנונות המנגה! ועוד שני דברים קטנים לסיום. 1) פניתי אליו, אם יש לו בעיה, שיגיד לי. 2) אתה מוכן להפסיק להתווכח על כל מה שאני אומרת? זה מתחיל ממש לעצבן אותי. אם הנוכחות שלי מציקה לך, תתעלם ממני.

GingerBread Man

New member
אין צורך להוסיף את המילה לדעתי

בכל תחילת הודעה. זה מובן מאליו כשמדובר בפורום.

KagomeSama

New member
לא בכל תחילת הודעה.

אבל להגיד שאנימה ומנגה זה עלבון לאומנות, ולקבוע את זה בצורה נחרצת כל כך, לדעתי זאת טיפשות. וזה ממש לא מובן מאליו. גם כשאתה מדבר עם מישהו, או קורא כתבה בעיתון...

למעלה