נכון!!!
L Laguna MIF New member 15/9/03 #21 הכל נכון../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif אני חשבתי על הטעות שלדאלאמר אין חורים בחזה אבל אחר כך ראיתי שלרייסטלין אין מטה מגיוס...
הכל נכון../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif אני חשבתי על הטעות שלדאלאמר אין חורים בחזה אבל אחר כך ראיתי שלרייסטלין אין מטה מגיוס...
L Laguna MIF New member 15/9/03 #22 זאת הייתה תגובה ל...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif מארק מג הקלשון
מ מארק מג הקלשון New member 15/9/03 #30 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחהחהחה......./images/Emo48.gif קומיקס ממש נחמד! יש עוד תמונות עם טעויות (אני רוצה לראות עוד קומיקסים)? דרך אגב, את יכולה לקרוא לי מארק, או עומר (ככה גם כולם).... מאיפה את משיגה את כל התמונות הנהדרות האלה?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחהחהחה......./images/Emo48.gif קומיקס ממש נחמד! יש עוד תמונות עם טעויות (אני רוצה לראות עוד קומיקסים)? דרך אגב, את יכולה לקרוא לי מארק, או עומר (ככה גם כולם).... מאיפה את משיגה את כל התמונות הנהדרות האלה?
L Laguna MIF New member 15/9/03 #36 ואני חשבתי...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif שניחשת שזאת לדונה........מיסתבר שלא.... ^(תגובה לסייבר)
ואני חשבתי...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif שניחשת שזאת לדונה........מיסתבר שלא.... ^(תגובה לסייבר)
S SaberTooth New member 15/9/03 #38 חחח... אני מכיר את התמונה... ואת האתר כבר הרבה זמן. רוב התמונות והקומיקסים באתר שמורים לי על המחשב.
L Laguna MIF New member 15/9/03 #19 נכון!!!../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif אמ.......אתה אמור לשים תמונה משלך...
L Laguna MIF New member 15/9/03 #28 כן,../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif צדקת ואתה צריך לשים תמונה שיש בה טעות...
L Laguna MIF New member 16/9/03 #41 אבל אבל! ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif זה אנימה\מנגה על רומח של דרקון(סורי...אני אוהבת את השם הזה,במיוחד עם מפתע צרפתי)
אבל אבל! ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif זה אנימה\מנגה על רומח של דרקון(סורי...אני אוהבת את השם הזה,במיוחד עם מפתע צרפתי)