סנדרין

New member
אממ, אנחנו מתים. ../images/Emo129.gif../images/Emo142.gif

אבל זה רק בגלל שעוד לא תרגמו את מלחמת הנשמות, אז נסלח לעצמנו
. אז - וובכן - עט נוצה עודכן
הפעם נוספה אפשרות לכתוב תגובות לכל הפאנפיקים הקצרים. רבים מהפאנפיקים באתר הם פאנפיק-פורום למיניהם - כולל כל סדרת 'איך זה באמת היה'
- ונראה לי שהנוכחות שלכם, כלומר, שלנו, נחוצה ביותר. שתי כתובות יש לעט נוצהתוש: www.fanfics.up.co.il www.etnoza.up.co.il תיהנו

סנדרין

New member
טנקס לכולם ../images/Emo6.gif... ../images/Emo142.gif

אנא הראו נוכחות בספר המבקרים
. מישהו הגיב לפאנפיקים
אולי לכאלה שהוא כתב
לא יצא לי לבדוק
.

Laguna MIF

New member
טו-פיקה!../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

זהו את הדמויות בתמונה....וכתבו מה הטעות הגדולה בה (לא כזאת גדולה) מי שעונה נכון צריך להוסיף תמונה משלו לא פתחתי שירשור חדש כי אני בטוחה שהטופיק לא ימשך להרבה שורות....

SaberTooth

New member
משמאל לימין - רייסטלין, לדונה...

דאלמאר, פיסטנדטילוס. מה אני מקבל

המממממ....../images/Emo48.gif

הם לא לובשים בגדים קצת אופנתיים מדי לקוסמים מעולם דמיוני בעל התפתחות טכנולוגית הדומה לימי הביניים? טוב.... לא משנה.... אההה.... בקשר לטעות.... אני מסכים עם שקד בקשר לחורים בחזה של דלאמר, ועוד כמה דברים.... לרייסטלין אמור להיות שיער ארוך עד הכתפיים, ול-לאדונה, אם אני לא טועה, צמה שחורה ארוכה עד איזור המותניים, לא? לרייסטלין גם אמור להיות מטה מאגיוס, עיני שעון חול, עור זהוב, עצמות לחיים גבוהות ועמידה שפופה וחלשה יותר. דלאמר אמור להיות שרירי יותר וללבוש גלימות קוסמים שחורות, לא מכנסיים וחולצה.... אמרת טועת אחת? זה נראה יותר כמו עשרים...
נו, זיהיתי את הטעות שהתכוונת אליה...?

אפס... יש לו עיני שעון חול...../images/Emo48.gif

למרות שאני לא מבין מה הקטע עם השרשרת המוזרה הזאת שלו... אה, ויש גם את הקטע של הירחים בגדלים השונים, אבל אני לא יודע אם זה טעות...

SaberTooth

New member
השרשרת במקום המטה...

אם תשים לב, בשרשרת יש טופר של דרקון אשר אוחז בדולח.

למעלה