p i n g o

New member
החוליה החלשה - FNF - סיבוב שלישי../images/Emo70.gif

השיר שהועף בסיבוב הקודם הוא: The Minstrel Boy
והרשימה החדשה: (קטעי קישור ומעבר לא משתתפים בהצבעה..) 1. Forgiven, Not Forgotten 2. Heaven Knows 3. Someday 4. Runaway 5. Toss The Feathers 6. Love To Love You 7. Secret Life 8. Closer 9. Leave Me Alone 10. Erin Shore ----- 11. The Minstrel Boy 12. The Right Time 13. Along With The Girls 14. Carraroe Jig תקפידו בבקשה להצביע עם
בשורת הנושא. ואם אפשר לבקש שלא תשימו אייקונים אחרים בנושא של ההודעות שתשרשרו אז זה אפילו יעזור לי יותר הצבעה נעימה!

Noamush

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo128.gifSomeday

דניאל, אני מצטער על האבטיח, אבל האייקון הזה הוא חלק ממני
.

מיכל just

New member
איזה יופי!!

מעיפים בידיוק את השירים שאני לא מכירה! (-כנראה שאני לא מפסידה הרבה בכל זאת...
) לא הכרתי אתThe Minstrel Boy ואני רואה ש Someday, שאני לא מכירה גם בדרך לעוף... ד"א- חזרתי!! וממש התגעגעתי אליכם
i'm glad to be back!!

charmedgirl

New member
על תשמחי כל כך......

קודם כל, אני חושבת שכדאי לך להכיר את השירים ולתת להם ביקורת בעצמך. ב. the minstrel boy הוא שיר מהמם לדעתי וחבל שהוציאו אותו. אבל לא נורא הרוב לא אהבו אותו....... תשמעי אותו ותחליטי......

p i n g o

New member
גם אני חושב ככה

Minstrel boy הוא אחד הקטעים האינסטרומנטליים שלהם שאני הכי אוהב...

חחחחחח, שרון.. את כזאת משעשעת..

אני חושב ש"ברוכה השבה" קצת יותר מתאים.. ל"ברוכה השווה" יש משמעות קצתאחרת... בכל מקרה. ברוכה הבאה אלינו חזרה, אני מקווה שנהנת (זה רמז.. ספרי חוויות..)

p i n g o

New member
גם אנחנו התגעגענו ../images/Emo24.gif

ולמה שלא תורידי (בצורה חוקית |כסתח|) את השירים שאין לך?

מיכל just

New member
רעיון טוב!!

אם רק היה לי מאיפה להוריד אותם...*רמז, רמז* ואני חושבת שגם ברוכה השווה יהיה בסדר

../images/Emo128.gifErin Shore

זהו. מעכשיו יהיה לי ממממממש קשה להעיף דברים עד עכשיו גם לא היה משהו... אבל מעכשיו נשארו בדיוק השירים האולטימטיביים לכל מצברוח מה אעשה?!?!?!

p i n g o

New member
ככה זה עם המשחק הזה.... ../images/Emo4.gif

אבל הכל בשביל הכיף ורק בשביל הדיונים והוויכוחים הקטנים שלנו על שירים שאחרת לא היינו מדברים עליהם זה שווה את זה לדעתי...

Noamush

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

איך מעיפים שיר כזה יפה?

למעלה