BabyGirlNicky

New member
שיר עליי... מאת חברה שלי שרשמה אותו

"ראיסה- אני יכתוב לך שיר מאוד חביב, מוצלח וישיר רק שאין לי עכשיו הרבה רעיונות אחזור לכתוב בעוד כמה דקות... עברו כמה דקות והנה חזרתי עדיין רעיונות לשיר לא חיברתי מה כבר יש עלייך לרשום? מזל שיש ך מזגן ולא נמות מחום! יש לך שיער שטני ארוך זוג עיניים, אף נעליים ושרוך. כמה רגליים וכנראה גם נעליים יופי לך ראיסק'ה תמחאי כפיים! עכשיו את מאיצה בי לסים את השיר כנראה תוקף אותך שעמום אדיר! הנה יצא לי שיר מושלם, וכמובן RABIT RUN!" חחחחחח, נו אהבתם? אחרי זה אני ירשום שיר דחברה שלי רשמה על הדג שלי... אבל עכשיו אני צריכה ללכת אז תירשמו מה אתם חושבים על השיר

olly v

New member
היי ראיסה , זאת אני!!!

אני זאת שרשמתי את השיר.... אז מה נשמע אנשימים? השיר הזה הוא יצירת המופת שלי בשעת שיעמום טוטלי בעוד אני מסתכלת על ראיסה ומתעדת רשמים.... אחרי זה כתבתי גם פואמה בהשראת הדג שלה - שמוליק , שאותו אני מאיימת לזלול כבר זמן רב.... זה הכל....בה ביי......

olly v

New member
לא נראה לי....

אני לא אוהבת אותם במיוחד..... linkin park rullzzz.... ד"ש לראיס'קה !

BabyGirlNicky

New member
מה זה אני לא מאמינה!!!

נכנסת גם אתמול וגם היום!!!!!!!!!! מה קרה אבא שלך לא בבית? חחח

BryNicky

New member
אולגה - הש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שמוליק שלי!! אני טיפחתי אותו וגידלתי אותו כשראיסה הייתה בחו"ל אני גידלתי אותו להיות מי שהוא!!!! אז אני זאת שמגיע לה לאכול אותו!!!! *כמו שהבנתי הז****ת נוסעת היום - ר** שותפה לפשע* אולגה וראיסה!! - לא לרשום שמות!!

BabyGirlNicky

New member
מה??? מי ????? על מה את מדברת??

ואף אחד לא אוכל אותו!!!!!!!!!!!! הדג שלי!!! שמוליק שלי!!! אף אחד לא נוגע בו!!!

olly v

New member
לראיסה ואורטל...

לא הבנתי כלום! (ממה שאורטל ניסתה לחרבש) ובקשר לשמוליק... אם ראיסה טפטם אותו מספיק , אולי נצליח להתחלק בו? ( סנטימטר וחצי לכל אחת)..... ותפרסמי כבר את השיר....

BabyGirlNicky

New member
לאולגה ולאורטל!!

אין לי מושג גם מה אורטל ניסתה לרשום.... ומה את טוענת ששמוליק 4.5 סנטימטרים??? אני חושבת שהוא כבר מגיע ל-5!!!!! וחוץ מזה אני לא אוהבת דגים...ועכשיו אני מתכוותנ לפרסם את השיר של שמוליק בתקווה שאני ימצא את המילים!!!

BryNicky

New member
הש ראיסההההה!!!!

שמוליק shamaN מאז שהוא היה אצלי (אנשות *אהמ* ואיש - נא לא להיבהל שמוליק זה דג) בקיצור אני צריכה לאכול אותו - אולגה - אני יביא לך ביס.... יום אחרי שכתבתי את ההודעה.. (זאת שכתבתי לפניי כמה ימים.. גרר התבלבלתי) טוףףףף בקיצקיץ - יום אחרי זה ר** והז****ת (לפי מה שהבנתי) נסעו לאנשהו.. *אהמ* לאנשהו..

olly v

New member
אוף! אורטלית!

קלטי לא איכפת לנו מר* והז**ת! או איך שאת כותבת את זה!!!! וראיסה עכשיו בסיניי, אז מה קורה עם הדג?! אסור לנו להרשות לו להרזות!!! אורטל - אין ברירה - נצטרך לפרוץ לבית שלה... ואני לא מוכנה להתפשר רק על ביס אחד! מובן?!

BryNicky

New member
לא - שמוליק שילי!! שילי!!

עכשייו אני לא מתחלקת איתך בכלל.. סבתא של ראיסה דואגת לדג.. אבל לכי תדעי אם היא בכלל תזכור להאכיל אותו גררררררררר היא בקושי שומעת את עצמה.. הלך הדג.. הלך.. ואגב - אולי אותך זה לא מעניין (בקשר לחזיר המפוטם והזקן הכחול) אבל את ראיסה כןןןןןןןןן!!!!

BryNicky

New member
צצצצצצצצצצצצחחחחחחחחחחייייייי

למה זה לא מקפיץ לי ת'הודעה????

BryNicky

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

צחיייייייייייייי!! זה קפץ לעמוד הבאאאאאאאאא גררררר

Torn

New member
מה את רוצה../images/Emo35.gif

הקפצתי לך את להודעה הראשונה

BryNicky

New member
לא לא..

בהתחלה ראו רק את ההודעה שלך.. ושלי לא הייתה.. ראו רק את ההקפצה אבל עכשייו זה פסדר תודה!!

למעלה