• פותח הנושא ל11
  • פורסם בתאריך

ל11

New member
חייבת לעבור

לא מצליחה למצוא לי דירה ואני חייבת לעוף מפה כבר!!! נמאס לי. מישהו מכיר דירה בירושלים שרוצה גם כלב?

ל11

New member
עידוד ?!

קדימה. אני במצב די חרא- גרה מתחת לחבר שלי לשעבר שעזב אותי, די הרבה מהסיבות שכולנו חיים איתם כל יום... עידוד?! קצת?! תמיכה!?... אומללה.

freearth10

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif|../images/Emo47.gif

תמיול

New member
../images/Emo66.gifתחזיק מעמד

איזה בעסה.
ליבי איתך . צריך לייצר מצב ש"אקסים" ,מאותו הרגע שהם נכנסים לתפקידם ,פשוט נעלמים. עוקרים לארץ אחרת או משהו כזה ואז יהיה הרבה יותר טוב לכולנו. ובטח שלא נצטרך לגור מתחתם (וחוץ מזה ,למה הוא למעלה ואת למטה?) שוביניזם !! סתם .. . שיהיו ימים טובים יותר. תחזיקי מעמד. העם איתך.

kniaper

New member
../images/Emo24.gifל זה נשמע רע מאד

להמשיך להיות כלכך קרובה ללשעבר
נהיה לי לא טוב רק מלחשוב על זה. מה אם הדירה שאמרת שכבר מצאת?

ל11

New member
תודה

מצאתי אחת מדהימה אבל היא כנראה מאחז שמסרבים להתפנות ממנו כרגע ואין לי עוד הרבה אפשרות נפשית לחכות. בנתיים מצאתי משהו מאוד רחוק, יקר ויותר קטן מהחדר שלי. אין ברירה, זה מה יש. ממשיכה להיות אומללה אבל אופטימית

kniaper

New member
מלח מים מלח מים

גם כשאת בבית את מרגישה ככה? נראה לי שהבעייה היא בעיקר בכניסה לדירה ובייציאה ממנה כשאז את עלולה לחלוף על פני ה
במקרה ולחוש שוב את ה
שלך.

28איילת

New member
היי! תתעודדי!

יהיה בסדר! בסוף תמצאי דירה ותעברי, ולא תצטרכי לראות את הפרצוף שלו יותר בחיים! תחזיקי מעמד בינתיים!!!!

למעלה