• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

f o x g i r l

New member
חייבים לעשות תמונה קבוצתית למזכרת

עם ארז, אורנה ושוקי (אם הוא עוד לא ב-NAVY...כמו שניר אמר
....)

קבוצתית בלי כל הקבוצה

אלק קבוצתית לא כל הקבוצה באה כי אין מספיק כרטיסים לכולם כי יש אנשים שיכולים להסתדר בלי מלווה אבל בכל זאת לקחו כי בלי להיות אגואיסט אי אפשר לחיות . ומי שכן יש לו כרטיס שיהנה ותצתלמו תמונה קבוצתית בלי כל הקבוצה

f o x g i r l

New member
בתמונה קבוצתית, אני מתכוונת למי שכן

מגיע.... ואני לא באתי לעצבן פה אנשים...

PopPy

New member
בתור מישהו שכותב פה פעם בשנתיים

רק כדי להגיע לצילומים הייתי מצפה שתשתוק ותגיד תודה על הפעמים שכן הגעת. האנשים שנרשמו עם מלווה הם אנשים שזקוקים למלווה כדי שיוכלו להגיע לצילומים, וגם אם לא- ההחלטה בין לקחת את הפרומיסטים שהתעוררו אחרי יומיים או פורומיסטים שנרשמו קודם זו החלטוה שלי. נמאס לי מהקיטורים שלך אלעד.

Rakbeisrael

New member
אתי כבר הבהירה את העניין הזה...../images/Emo70.gif

אתי הסבירה לא מזמן שהיחידים שמביאים מלווים הם אלו שתלויים בהם בהגעתם. אני מביא מלווה מסיבה אחת- כדי שתהיה לי אפשרות לבוא

love amor

New member
מרוב תלונות

אני כבר מתחילה להרגיש אשמה שאני באה עם מלווה
ואני לא אגואיסטית פשוט בלי מלווה אני לא יוכל להגיע! נ.ב-משהו לא קשור,הייתי במפגש מעריתצים עם שרית חדד והיא לא חתמה לי כי לא היה לי ת'דיסק החדש שלה, איזה חוצפה!

Kryptonite

New member
שרית המסחרית ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

טוב נו, מה אפשר לצפות מזמרת שמוציאה דיסק כל חודשיים, והטקסט הכי עמוק בשירים שלה זה "אתה תותח" כי זה דימוי?

עמיתוש

New member
חחחח ../images/Emo6.gif.

ד"א - אני לא בטוח שזה דימוי, הדבר היחיד שיתאהב בה זה (אולי..) תותח. פחחחחח
אני חושב שהשיר "תלך כפרה עליי" הוא הכי מדהים. איזה מילים איזה
.

love amor

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ככה לרדת על שריתוש שלי?? איזה חוצפה! ודווקא יש לה שירים עם עומק כלשהו (הייתי בגן עדן,לדמעות יש פה,כשהלב בוכה ועוד)

למעלה