p i n g o

New member
../images/Emo41.gifהחוליה החלשה- Talk On Corners../images/Emo70.gif

החוליה החלשה – Talk On Corners לאחר ההצלחה המסחררת של הפרק הקודם, הנה הפרק השני ברב-המכר העולמי: החוליה החלשה! רק שתדעו, ההצלחה המסחררת שלנו הגיעה לאוזני פורומים אחרים שרכשו ממני את הפורמט המצליח
בכל מקרה, הדיסק הבא שנעשה עליו את החוליה החלשה, הוא הדיסק האהוב עליי: Talk On Corners זהו הדיסק השני של ה
והוא יצא ב-1998. בכל מקרה, החוקים בקצרה למי שפספס או סתם שכח: להודעה הזאת אתם משרשרים את השיר, מבין השירים הבאים (שהם השירים שיצאו בדיסק), שהכי פחות אהבתם. הערה חשובה: את ההודעות בקשר להצבעות שלכם, יש לשרשר בצורה הבאה: בנושא ההודעה (הכותרת), יופיע
(| X |) ואחריו שם השיר. בתוכן ההודעה, תוכלו לרשום , אם תרצו את דעתכם על השיר. אני מאוד מבקש מכם לשמור על החוק הזה, כי בחוליה החלשה הקודמת היו בעיות בספירת הקולות בגלל אנשים ששכחו מזה, וחבל שהמשחק יהרס בגלל עניינים טכניים שכאלה.
והשירים הם: 1. Only When I Sleep 2. When He's Not Around 3. Dreams 4. What Can I Do 5. I Never Loved You Anyway 6. So Young 7. Don't Say You Love Me 8. Love Gives Love Takes 9. Hopelessly Addicted 10. Paddy McCarthy 11. Intimacy 12. Queen Of Hollywood 13. No Good For Me 14. Little Wing בכל מקרה, אני מאחל לכולנו שיהיה משחק נעים (עד כמה שאפשר...
)

When he's not around../images/Emo128.gif

השיר המתבקש, האמת אין לי מושג מה הוא עושה ביצירת מופת כמו Talk on corners, מידע על השיר: המילים לשיר נכתבו על ידי אנדריאה וזהו.

p i n g o

New member
../images/Emo128.gifNo Good For Me

ואני חייב לציין לטובה את הזריזות שלכם! וזה הולך להיות משחק קשה... זה דיסק כל כך יפה! כל שיר יצירת אומנות...

../images/Emo7.gif

No good for me מבין השירים הכי טובים של הקורס, איך אפשר להעיף שיר כזה
.

mprb

New member
../images/Emo128.gif Little Wing

זה היה קל! אין לך משהו יותר קשה

p i n g o

New member
../images/Emo2.gif

זה אחד השירים הכי יפים שלהם (כן, קאבר, ג'יימי הנדריקס, אני יודע....)

mprb

New member
../images/Emo5.gif

אתה לא יודע שאני לא סובלת את השיר הזה

p i n g o

New member
אז אולי לרוץ לקנות כאילו כזה? ../images/Emo4.gif

אני מאוד ממליץ לך לקנות אותו. אני קניתי אותו בגרמניה לפני כשנה וקצת, ואיך ששמתי אותו במערכת ה ת א ה ב ת י עוד יותר בלהקה המופלאה הזאת. את חייבת, פשוט חייבת לקנות. אין מעריץ של הקורס שאין לו אותה. אני ממש ממליץ לך עליו, זאת השקעה שאת לא תתאכזבי. בסוף לא תביני איך יכול להיות שלא היה לך את הדיסק הזה עד עכשיו.

******שביתה*******

למה דווקא את השיר הזה, אין לכם
יש 14 שירים בדיסק אתם יכולים להעיף כל שיר אבל למה את השיר הזה. אני יגיד הכל לאנדריאה שככה אתם עושים לשיר שהיא כתבה אותו.

p i n g o

New member
אולי כי כל ה-14 הם שירים יפים???

כמו שאמרתי לך, הבחירה פה היא ממש קשה...

AndreaCorr ©

New member
סופסוף מישהו מסכים איתי ../images/Emo11.gif

לילה טוב כולם
שמחר יהיה יותר יפה, יותר מוצלח, יותר שמח, ו..עם יותר הודעות

למעלה