סוסים...באנטארטיקה. ../images/Emo43.gifLive

היום ב-15:30 תתארח Live בפורום סוסים דניאלה גרוס- מאלפת סוסים, מאמנת ובעלת חוות סוסים. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום לשאול שאלות ולהגיב. דניאלה תספר לכם על כל מה שלא ידעתם לגבי אילוף סוסים, לימוד רכיבה בחווה שלה והתחרויות שהשתתפה בהן.
עוד נציג ישראלי מיוחד, דורון אראל, יתארח היום ב-19:00 בפורום תרמילאים. דורון אראל הוא הישראלי היחיד שהגיע לראש האוורסט, ויש לו חוויות רבות לחלוק אתכם, הגולשים.

HULKSTER

New member
../images/Emo32.gifלמבינים מבינכם

התחלתי לפני זסמן מה לעשות כפיפות בטן ולאחרונה שכיבות שמיכה והשאלה שלי זה יזיק לי לגביהה בעתיד כי אני רוצה להכנס לכושר ואני לא יודע אם להמשיך

MetalliKosta

New member
אני לא מבין גדול

אבל לא זה לא יזיק לך. אולי משקולות יכולות להזיק. זה לא. חוץ מזה יש פורום מיוחד בשביל זה בתפוז. ועוד משהו,שכיבות שמיכה ובטן זה לא בדיוק יתרום לכושר הגופני שלך. אתה רוצה כושר תתחיל לרוץ.

HULKSTER

New member
אבל

דיברתי עם חבר שלי והוא עושה את התרגילים האלו כל יום שיש לו אימון והוא בכושר הוא לא רץ הוא עושה תרגילים כמוני והוא כמעט הכי טוב בשיכבה בריצה תודה על התשובה עם עוד מישהו עושה אז שיתן תגובה בבקשה

kendog keds

New member
../images/Emo32.gif מישהו יכול בבקשה

להעלות את הלינק המזעזע שנתתם לפני כמה זמן על ההיא שנשרפה בתאונת דרכים? אני צריך את הלינק כחומר הסברתי. תודה

haranISmafisto

New member
ניר

כן זה הלינק הנכון בדקתי בהיסטורי של האיציק שלי כי אני זה שהפיץ את זה כאן. אני יחפש שוב על המחשב שלי כי הורדתי חלק מהתמונות למחשב שלי הם היו רקע של הדסקטופ.

t-man

New member
אני מבקש שתישלח לו את זה בפרטי

אם זה משהו שלא חיובי לעיני כולם

MetalliKosta

New member
../images/Emo32.gifאתם חייבים לראות את זה!

זה קורעעעעעעעעע מצחוק חחחחחחח

lwc4life

New member
../images/Emo45.gifהיום בסיינפלד מתארח ילד הבועה!!

ומי יופיע מחר, מקס?

TheBubbleBoy

New member
בגלל הפרק הזה, אני פה....

(סליחה על התגובה המאוחרת) It's The Mors! (כדאי לי לעשות מזה חתימה?)

למעלה