tali_le

New member
אני אאכזב קצת

ואגיד שלא נראה שזה יצא לפועל ביום שבת.... איך נתארגן על להגיע? ובנוסף, לא נראה שיעל תוכל לבוא מעומר (ליד ב"ש) עד חיפה יום לפני שהיא מתגייסת... טלי

כמובן שהאפשרות הירושלמית עומדת

בעינה, ונרטבת. אז.. נו-תכניסו אותה הבייתה? אולי?
~שירה מאמינה באמונה שלמה. או, בעצם, לפחות בשלושת´רבע.~

tali_le

New member
לא.

לא רוצה פארק רעננה: א. רחוק (לא לי, אבל בכלליות) ב. אני לא הולכת למקום שבו הטבע עולה כסף ג. מסרבת לשבת במקום שלא מכניס ערבים אליו

לא ירושלים!

למרות שיש שם מישהי שאני מאוד אשמח לפגוש... אבל אין מצב שאני אוכל להגיע לשם. אולי רמת אפעל?

הומממ...

אם זכרוני אינו מטעני, מדובר בהצעה של סגן ראש עיריית רעננה, עוזי כהן (חבר מרכז ליכוד, התקשורת תמיד מראיינת אותו כי הוא פרובקטור בצורה בלתי רגילה), הציע שיבדקו תעודות זהות בכניסה לפארק רעננה ולא להכניס ערבים... אני לא בטוח אם ההצעה עברה או לא...

יש משהו יותר מדוייק?

כי זה די פשוט: אם ההצעה שאמרת התקבלה, הרי שמדובר בעבירה פלילית. אם לא - אז מסתבר שאנחנו משמיצים את הפארק ההוא לחינם. (וסתם
- אני בספק שההצעה הזו אכן עלתה בניסוח שהבאת... אפילו חבר ליכוד פרובוקטור יודע שגם הצעות גזעניות צריך להעלות באיזשהו מסווה... בטח ובטח שההצעה לא התקבלה. שלא לדבר על הצד הפרקטי - מה אם אין לאותו ערבי שבא לפארק תעודת-זהות עליו? אין שום חוק שאומר שהוא צריך להסתובב איתה) כך או כך - בין אם כל הסיפור לא נכון, ובין אם הוא נכון ולא חוקי - כל ערבי שירצה יוכל להכנס לפארק הנ"ל - ככה שנראה לי שנשאר עם סיבות (א) ו-(ב) של טלילה, ונוותר על (ג)...

EaTit442

New member
כולם,

תראו, הויכוח הזה, כמו קודמו לפני המפגש האחרון (בראשון לא הייתי חלק מהפורום, אז אולי פיספסתי עוד דיון מרגש) הוא בסך הכל די מיותר. בהתחשב בעובדה שהפורום כולל בני נוער ובוגרים (אוריארד, לא אמרתי זקנים, אמרתי בוגרים, זה לגיטימי, למרות שאני לא בטוחה שרלוונטי) מכל רחבי הארץ (יש יאמרו- מעומר ועד חיפה, מדן ועד אילת). לכן, כמובן שבסופו של דבר נאלץ להתפשר על אי שם במרכז הארץ, ובגלל שעיקר התחבורה הציבורית מוצאת את דרכה לרכבת מרכז, ארלוזרוב, הייתי מניחה ששוב זה ייצא כפיתרון האולטימטיבי. חסל סדר וויכוחים. -יעל- (שאכלה טחינת חמאת שומשום מרגשת עם עגבניה ולחם מלא)

EaTit442

New member
לצערי, הרב עד מאוד

הניסוי כשל ונשברתי כענף דק בסערת הוריקן. טראגי, אני יודעת.

tali_le

New member
אבל...

אתם תבואו לת"א? יום לפני שאת מתגייסת? טלי מקווה לשמוע כן

EaTit442

New member
אוהממ....

יום לפני הגיוס? -יעל- (תוהה למה ואיך לעזאזל ומדוע דווקא ביום שבת, כמה לא סימפטי)

tali_le

New member
כי יש כאלה

שלומדים או בצבא או עובדים או בכלליות, בעלי חים מסוג זה או אחר טלי

למעלה