XSuperKi11erX

New member
נבחרי השנה 2002../images/Emo47.gif

עונה ארוכה הייתה לנו:באירופה כל הדרך מה0:0 מול פארמה בבלומפילד ועד הגול העצמי של גרשון.תבוסה מול מכבי חיפה בקריית אליעזר,תל אביב שוב אדומה,הדחה בשמינית גמר גביע המדינה,זכיה בגביע הטוטו,שוב מקום שני,התפרקות בסוף העונה,סיפור קשטן והנבחרת,שביט אלימלך שוב לא בנבחרת ועוד ועוד......מי נבחרי השנה שלכם שער השנה 2002 1.סרג´י קלצ´נקו (1-0)מול מילאן 2.מילאן אוסטרץ´(1-0)מול פארמה 3.פיני בלילי(2-0)מול מכבי ת"א 4.עמרי אפק(1-0)מול מכבי נתניה 5.יוסי אבוקסיס(1-0)מול פרטיזני 6.פיני בלילי(2-0)מול הפועל פ"ת 7.סלים טועמה(1-1)מול הפועל פ"ת 8.אישטוואן פישונט(2-0)מול פארמה 9.שמעון גרשון(1-0)מול מכבי ת"א 10.כפיר אודי(2-0)מול הפועל ב"ש 11.אחר(לרשום איזה) שחקן השנה 2002 1.גאבור הלמאי 2.יוסי אבוקסיס 3.פיני בלילי 4.סלים טועמה 5.שביט אלימלך 6.שמעון גרשון 7.בן לוז 8.מילאן אוסטרץ´ 9.אסי דומב 10.אילן בכר 11.אחר(לרשום מי) תגלית השנה 2002 1.רמי חליס 2.אבי כנפו 3.שי אבוטבול 4.אחר(לרשום מי) משחק השנה 2002 1. 2:1 מול פארה ב"טארדיני" 2. 1:0 מול מילאן ב"GSP" 3. 3:1 בדרבי התל-אביבי ב"בלומפילד" 4. 1:0 בדרבי התל-אביב ב"בלומיפילד"(משחק ההכשלה של נימני לשופט) 5.אחר להצביע
בחירתי: גול השנה:פיני בלילי 2:0 בדרבי של ת"א שחקן השנה:גאבור הלמאי תגלית השנה:רמי חליס משחק השנה:המשחק הכי טוב היה מול פארמה,הכי מרגש(האווירה)היה בדרבי. Forza Hapoel

XSuperKi11erX

New member
בקשה קטנה../images/Emo47.gif

תצביעו לנבחרי השנה 2002 שנמצא למטה ואם אני לא טועה רק 3-4 כתבו
יש שם רשימה של אנשים שלא כתבו אז בבקשה תגידו שם את מה שאתם חושבים

BMW 745i

New member
בתגלית השנה...

1.אבי כנפו 2.רמי חליס 3.אבוטבול 4.איך קראו לזה ששיחק בתחילת העונה ואז נפצע לעונה שלמה?ציקי קוטלר אני חושב...

XSuperKi11erX

New member
2 דברים אל BMW../images/Emo47.gif

קודם כל תצביע דבר שני צתיקי קוטלר שיחק משחק אחד ויצא במחציטת כי הוא שיחק גרוע!!!(פ"ת בר"ג)

XSuperKi11erX

New member
נו כבר../images/Emo70.gif ../images/Emo47.gif

תענו כבר כמה זמן לקח לי לכתוב ואתם לא עונים

נבחרי השנה בשבילי../images/Emo57.gif../images/Emo140.gif

שער העונה הוא של פיני בלילי הגד הצהובים . שחקן השנה הנותן את כל הלב המשחק הוא סאלים טועמה . תגלית השנה אבי כנפו . משחק השנה הוא לפי דעתי נגד לוקמטיב . בשלג ובקור ניצחו וזה היה ממש שגעון. זאתי בחירתי בהצלחה לאחרים כי אין כמו באדומים . וחייבים חייבים לעבור את נתניה . באש ובמים ננצח את כולם כפליים
חמסה חמסה שום בצל יין

XSuperKi11erX

New member
כינרת,טעות בידיך

לוקומוטיב שיחקה נגדנו ב2001 ואנחנו מדברים על 2002

redron

New member
צודק 4/12/01

אז תחליפי לניצחון בפארמה(פישונט הבקיע,חגיגה בפני עצמה..)

נכון אז אני מחליפה../images/Emo140.gif

ניצחון נגד פארמה וניצחון בדרבי השנה אבל בכל זאת אם מסתכלים על המשחקים אפילו שזה ב2001 זה הכי מצא חן בעניי מה לעשות חחחחחחחחחחח מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חייבים לעבור את נתניה יותר מכל

pentagon89

New member
הבחירות שלי

רשמתי כבר אבל זה לא שלח.. שער השנה :בלילי בדרבי שחקן השנה:אלימלך או הולמאי תגלית השנה: רמי חליס משחק השנה: הדרבי התל אביבי (3-1!)

LdoctorJ

New member
בחירתי היא:

שער העונה 2002: סרג קלצ´נקו מול מילאן שחקן העונה 2002: פיני בלילי תגלית השנה 2002: רמי חליס משחק העונה 2002: שוב תל-אביב אדומה אחרי 3:1 בדרבי

XSuperKi11erX

New member
אני מאוד מאוכזב ../images/Emo10.gif

איפה אתם למה אתם לא מצביעים?!? איפה אלירו,עופר,לימור,ענת(תבציעי על תסמני כן ולא),גלעד,אריאל,redron(רון לא?),westside(נדמה לי תומר),דורון,danistar,matan druker ואם שכחתי מישהו אז סורי
מתאמצים אז תכתבו.......... חלאס

XSuperKi11erX

New member
אהה ושכחתי מישהי../images/Emo47.gif

שירן...... שכחתי גם את הכתר
אני לא רגיל

למעלה