Snitch

New member
שירהא.. ../images/Emo88.gif

אני לא בטוחה שזה נכון.. אי אפשר לדעת שמישהו "אמיתי".. חוץ מזה קניון עזריאלי זה מקום גדול ומבוטח, ויכולים לבוא לשם גם בלי "לתכנן באינטרנט". אגב, אני אמיתית, דיברתי עם הבלונדה בטלפון ונפגשתי עם דניאלה ועם שיר..

אוקיי חשבתי על משו-

יהיו לנו "סלעים"-אנשים ש-1000000% אמיתיים. אלה פגע... וגם שרון-היא מכירה מישו שאני מכירה, היא הייתה במפגש בנוט וכו´(זה לא אומר שהיא מארגנת כמובן, אני לא מנדבת
). אם למישו יש עוד "סלעים" זה מצוין. עכשיו מסביב ל"סלעים" אנחנו נבנה מפה שלפיה כול אחד שדיבר/ראה/נפגש עם אחד מהם, ובטוח שהוא אמיתי, יקבל מסר. קאפיש?

ל א ק י

New member
אמממ.....

אייל אמיתי.... ראיתי אותו במצלמה.... והוא היה במפגש פורום סלולארי.. יניב אמיתי... הוא היה במפגש פורום סלולארי... עידן (idan3k) אמיתי... הוא היה במפגש פורום סלולארי....

Snitch

New member
שירהא.. ../images/Emo88.gif

אבל יכול להיות שיש ילדים שעדיין לא נפגשו והם אמיתיים... אני אישית נפגשתי מפה עם שיר (ג´לי בינס
) והייתי בכמה מפגשים של פורום ה"פ, אבל יש כאלו שלא וזה לא הוגן כלפיהם להחליט שהם לא יכולים לבוא כי אין להם הוכחות שהם אמיתיים..

Snitch

New member
אהההההה כן וגם ../images/Emo68.gif

דיברתי עם מעין (מעין_נשמה, שהיא אמיתית!! לא המצאתי אותה) ויש לי מלאא תמונות ממפגשים בפורום ה"פ ואני אצרף גם תמונה שלי כך שאני אמיתית, לצערכם

אם היית במפגש של איזה פורום זה

בסדר. ואז כול מי שמסביבך הוא סלע. הבנת את השיטה? ואז נגיד אם נפגשתי עם מישו שנפגש איתך אז גמני סלע.

Angel Girl1

New member
אני נפגשתי עם מעין, וליאור

ועומרי אבל אני לא "סלע" כי אני לא באה בכלל למפגש

Rain-girl

New member
ואני מניחה ש...

לאיש פה אין בעצם הוכחות שאני אמיתית חוץ מלרונן ולעופרי

אני מתנדבת../images/Emo70.gif

שכול אחד ירשום עם מי הוא נפגש מהפורום, או ראה ודיבר אבל לא שתי שניות בטלפון
זה לא נקרא
או אם הוא היה במפגש פורום... ואם הוא קשור למישו... ושיפרט בדיוק מה הוא עשה שקשור למישו
אה ואני יכין את זה מחר.. ש.ב. במת´

אני מתנדבת../images/Emo70.gif

שכול אחד ירשום עם מי הוא נפגש מהפורום, או ראה ודיבר אבל לא שתי שניות בטלפון
זה לא נקרא
או אם הוא היה במפגש פורום... ואם הוא קשור למישו... ושיפרט בדיוק מה הוא עשה שקשור למישו
אה ואני יכין את זה מחר.. ש.ב. במת´

לא דיברתי עם אפחד מכאן.. לא ראיתי

אפחד מכאן.. אבל הייתי 6 פעמים במפגשי פורומים אחרים..

מממממממממ....

לא יודע אם הם כל כך מהפורום אבל פגשתי את קרייזי ואת DHTKR דיברתי בטלפון עם מור.. זהו נראה לי

Angel Girl1

New member
הנה מי שאני מכירה:

עם מעין נפגשתי כנ"ל ליאור וגם עם עומרי וכמובן... עם עמית! ואני חושבת שזהו בטל´ דיברתי עם: עומרי מעין יואב עופרי ליאור (ליאור שמש, וגם ליאור בילי) לאקי שירה עופרי רזניק דן גלעד ניר אממ ולא זוכרת=/ בכל מצב... אלה מי שאני מכירה... אם אני יזכר בעוד, אני יכתוב לכם... אגב... מעין... אני עדין לא באה למפגש!

EyalGoor

New member
כולם שוכחים שדיברתי איתם בטלפון????

חוצפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה