נראה לי חופשהוש |נדחפת|
א אטומיק בייגל New member 10/6/10 #19 רעיון קצת מופרך P: אולי יש מישהו שגר במקום נגיש במרכז, ויש סיכוי שנוכל להיות בבית שלו? ככה יש מחסה מהשמש, יש מקום לשבת כי בדיזינגוף סנטר אין הרבה מקום כזה , ודברים כמו מחשב/פלייסטיישן וכו' יכולים להוסיף. אני מניחה שאין הרבה סיכוי אבל שווה לנסות.
רעיון קצת מופרך P: אולי יש מישהו שגר במקום נגיש במרכז, ויש סיכוי שנוכל להיות בבית שלו? ככה יש מחסה מהשמש, יש מקום לשבת כי בדיזינגוף סנטר אין הרבה מקום כזה , ודברים כמו מחשב/פלייסטיישן וכו' יכולים להוסיף. אני מניחה שאין הרבה סיכוי אבל שווה לנסות.
א אטומיק בייגל New member 12/6/10 #23 יש אפשרות לבית! מישהי מנייטוויש, בראשון לציון, אבל רק בתאריכים מסוימים באוגוסט. כשאני לא אלמד לאזרחות ויהיה לי מספיק כוח-מוח, אני אפתח שרשור ממוקד יותר לגבי פעילות למפגש ותאריכים ונדבר על זה.
יש אפשרות לבית! מישהי מנייטוויש, בראשון לציון, אבל רק בתאריכים מסוימים באוגוסט. כשאני לא אלמד לאזרחות ויהיה לי מספיק כוח-מוח, אני אפתח שרשור ממוקד יותר לגבי פעילות למפגש ותאריכים ונדבר על זה.
מ מגרש השוודים New member 12/6/10 #24 אני אשמח למפגש אבל אני ממש לא יכול להתחייב לתאריך מסויים.. צבא וזה