אני921

New member
זיהוי שיר מאתמול

בשעות הערב נשמע שיר צרפתי של astro אם אני לא טועה קוראים לשיר allora dance מוכר למישהו? אני מנסה לחפש גם ביוטיוב ולא מצאתי שם..

idan6020

New member
זיהוי שיר מגלגלצ

אני רוצה את השם של השיר עם המילים , זה הולך ככה : ביג סיסליין ...........(אומר משהו ו) ביג סיסליין משהו כזה משהו עם המשפט ביג סיסליין (big siselaine) מקווה שתזהו את השיר תודה

SenzaTempo

New member
שאלה בנוגע לגל"צ

היום בערב תשודר תוכנית ב18:00 ורציתי להאזין לתכנית בשידור חי, באתר של גל"צ אבל לצערי אני לא אהיה בבית באותו רגע... יש דרך להזין שוב לתכנית? (באתר, כי אני מאזין מחו"ל) תודה :)

sapir158

New member
שאלה על קולות החיילים היום (20.4)

מי היחידה שבחרה את השירים בין 9 ל10 ומי היחידה שבוחרת שירים בין 10 ל11? יכול להיות שאמרו משהו על גדוד דוכיפת מחטיבת כפיר? אם כן מתי הם בחרו? במקרה שמעתי אבל לא הבנתי מתי הם בחרו תודה

3ple

New member
חג שמח!!!

שמעתי אתמול בגלגלצ בערב את השיר "הבאנו שלום עליכים" בגרסאת דאנס וגם חצי השיר היה באנגלית. מנסה ומנסה ולא מוצא אותו באטרנט... משהו יודע מי מבצע אותו או יכול לשלוח גם קישור ליוטיוב בבקשה?? תודה מראש!!

limors2

Well-known member
שרשרו לכאן שאלות../images/Emo70.gif../images/Emo150.gif

למרות שהשרשור הקודם ממש קרוב

itsikmagor

New member
שיר שנוגן היום בגלגלץ של אישה מילים מהשיר....

"תהום שמפריד בין העולם בחוץ ובפנים" משהו כזה ויש משהו על מדרגות בפזמון שיר יפה...שמעתי אותו היום פעם ראשונה הוא חדש או ישן?

Celerox

New member
פלייליסט של יום שבת האחרון 24.4.10

שלום שלום, אני לא ממש יודע אם נהוג לבקש את זה או לא, אבל אתמול שמעתי שיר באזור אחר הצהריים שממש אהבתי אך לא מצאתי אותו, הייתי מעוניין לשאול אם מישהו יודע מה היה הפלייליסט? בנוגע לשיר שאהבתי אולי תוכלו לעזור לי, זה היה באנגלית, שיר רגוע כזה והיו בו את המילים "And im this lonely wolf" משהו בסגנון "Catch me honey", כן אני יודע שזה קצת כללי אבל זה מה יש. תודה.

חן 211

New member
עזרה??

יש שיר בספרדית שמושמע כל הזמן בתחנהה מישההו יודע מה זה?

shoham95

New member
אולי עיר קטנה- יהודית רביץ?

לא שמעתי אבל יש מצב. זה מתאים לתיאור...

limors2

Well-known member
Depedro-Te sigo soñando

נראה לכם שאם אני אוסיף את זה להודעה מנהלתית בולטת, יפסיקו לשאול?

בחירות החיילים- יום העצמאות

יש מצב לקבל את הרשימה של השירים המדהימים (אחד אחד!!!) ששודרו אתמול ביום העצמאות???

miss_t

New member
האזנה לגלגלצ באינטרנט- ללא הצלחה

היי למישהו יש מושג מדוע ההאזנה באינטרנט לא עובדת? או שזה רק אצלי?

למעלה