../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif../images/Emo149.gifפורים שמח!../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif

איך אתם עם פורים, מחבבים את החג? למה התחפשתם/תתחפשו? מתי ולאיזה אירוע? התחפושת קנויה או home made?
-
או
? תלכו לשמוע את קריאת המגילה? אם יש לכם חופש לכבוד החג, יש לכם תכניות מיוחדות לגביו? נתתם וקיבלתם משלוח מנות? משלוחי מנות - לקנות מוכנים וארוזים או להרכיב ולארוז לבד? ראיתם השנה תחפושות יפות, מצחיקות או מגניבות במיוחד? מה הייתה התחפושת הכי טובה שלכם אי פעם? צרפו תמונה שלכם מחופשים!
אם לא התחפשתם השנה, צרפו תמונה ישנה יותר. מדגישארון פורים שמח לכולם!

CoralP

New member
עונהנהנה../images/Emo187.gif

איך אתם עם פורים, מחבבים את החג? ככה ככה כזה, חביב :) למה התחפשתם/תתחפשו? התחפשתי לפיראטית ^^ אילתרתי את זה שעתיים לפני הנשף תחפושות XD יצא אחלה! מתי ולאיזה אירוע? נשף פורים בבצפר לתיכוניסטים בחמישי בערב התחפושת קנויה או home made? הומ מייד מאולתרת D: בטח ש
תלכו לשמוע את קריאת המגילה? נה P: אם יש לכם חופש לכבוד החג, יש לכם תכניות מיוחדות לגביו? חופש בראשון שני. בראשון יש כנס
ובשני מפגשקטנ
נתתם וקיבלתם משלוח מנות? לא, ואני ממש רוצה :( זוהר! רוצה להחליף משלוחי מנות?
משלוחי מנות - לקנות מוכנים וארוזים או להרכיב ולארוז לבד? להכין לבד!!#$^ הכי כיף :) ראיתם השנה תחפושות יפות, מצחיקות או מגניבות במיוחד? האמת שכן, היו דברים חביבים. חבורת בנים התחפשה לאחיותXD אודם אדום וגרביוני רשת והכל היה נורא מושקע. היה משעשע. והיו עוד כלמיני D: מה הייתה התחפושת הכי טובה שלכם אי פעם? אממ... לא זוכרת
צרפו תמונה שלכם מחופשים! אם לא התחפשתם השנה, צרפו תמונה ישנה יותר. ~> יש בפייסבוק XD |עצלנית| חגשמח#$^#$^D:

^^

איך אתם עם פורים, מחבבים את החג? כן! חוץ מהקטע של לחשוב על תחפושת ולהכין אותה, זה תמיד הורג אותי
למה התחפשתם/תתחפשו? התחפשתי עם הילה לסופר נצנצים
כלומר גיבורות על, עם קונספט של נצנצים. נו, גם לבאטמן אין פואנטה חוץ מהקונספט של העטלף!
ונצנצים זה מגניב יותר מעטלפים.
מתי ולאיזה אירוע? פורימון בביה"ס ביום רביעי. בגלל סיבוכים עם הכנת חלק מהתחפושת הגענו רק ב11 וזה נגמר ב12... נו טוב
התחפושת קנויה או home made? כ"כ הום מייד שזה כואב
-
או
?
, דה תלכו לשמוע את קריאת המגילה? לא אם יש לכם חופש לכבוד החג, יש לכם תכניות מיוחדות לגביו? מחר נראה לי שאנחנו אולי אמורים לעשות חלק מהעבודה באזרחות, רק שסוגשל לא דיברנו על זה...
זו בעיה כי אמורים להגיש אותה ביום שלישי
וביום שני יש מפגשקטנ D::::: נתתם וקיבלתם משלוח מנות? לא אירגנו בכיתה השנה XD משלוחי מנות - לקנות מוכנים וארוזים או להרכיב ולארוז לבד? לבדלבד, למרות שאני ממש גרועה באריזה של זה וזה תמיד יוצא לי נכה. :X אבל זה עדיף על קרטון של עלית.
ראיתם השנה תחפושות יפות, מצחיקות או מגניבות במיוחד? אהא. כמה בנים התחפשו ליציאת מצרים: פרעה (הם בנו מן ספה-מיטה כזו שנשאו אותו עליה באוויר - ממש מגיב!), ילד שהיה בחורה שנפנפה על פרעה עם עלה XD כמה עבדים יהודים ועוד איזה מצרי עם איפור בעיניים. היו שלושה אנשים (שניים ביחד ועוד אחת בנפרד) שהתחפשו לאווטאר והשקיעו כך שיצא להם יפה. לא זוכרת, כשאעלה תמונות מיום רביעי אזכר בעוד. מה הייתה התחפושת הכי טובה שלכם אי פעם? לא היו לי תחפושות טובות. XD השנה הייתה די טובה. בכיתה ה' התחפשתי לצוענייה וזה היה סביר. עוד לא העברתי תמונות מיום רביעי למחשב, אז כשאעביר אעלה תמונה שלי מחופשת. P: הודגש באמצעות מדגישארון

Ice Queen 7

New member
קצת בדיליי

איך אתם עם פורים, מחבבים את החג? כשיש מסגרת להתחפש בה. לא התחפשתי בשנתיים האחרונות (בי"ב זה סתם היה מגעיל, ושנה שעברה הייתי בקורס ולא הרשו לנו
) למה התחפשתם/תתחפשו? התחפשתי לג'ון לנון! D: מתי ולאיזה אירוע? למסיבת פורים בבסיס שהיתה ביום שלישי התחפושת קנויה או home made? בגדים שכבר היו לי, כובע של אבא שלי, רק את המשקפיים והשפם קניתי במיוחד. והכנתי סמלי PEACE מנייר שחוברו לבגדים, ושלט ג'ון-לנוני שכזה שנתלה על הגב. ^_^ - או ? תלכו לשמוע את קריאת המגילה? פפף XD אם יש לכם חופש לכבוד החג, יש לכם תכניות מיוחדות לגביו? איזה חופש ]: נתתם וקיבלתם משלוח מנות? לא :X משלוחי מנות - לקנות מוכנים וארוזים או להרכיב ולארוז לבד? להרכיב לבד! ראיתם השנה תחפושות יפות, מצחיקות או מגניבות במיוחד? אחת מהבסיס שלי התחפשה לגמד בתוך כובע
מה הייתה התחפושת הכי טובה שלכם אי פעם? קני D: או הלפרקון.. לא יודעת צרפו תמונה שלכם מחופשים! אם לא התחפשתם השנה, צרפו תמונה ישנה יותר. ^^

הלפרקון היה יותר מושקע מהקני

הלפרקון היה 100מםםםםםםםםםםםםםם (אבל גם הקני היה טוב XD)

למעלה