judgmentday 2002 לצפייה.....

mms://msvod.net-36.net/wwfe/judgmentdayvod_384.asf אני על ADSL0.5 ורואים בלי תקיעות

תודה רבה

אבל אין את זה באיכות יותר טובה? אגב אפשר להוריד את האירוע עם התוכנה ASF Recorder

כן כמובן, ושאול.....

היה לי את התוכנה הזו ופירמטתי תמחשב ת´יכול לישלוח לי אותה? ממה שאני זוכר היא פחות ממגה

אל תוריד מהתוכנה ASF

הורדתי וזה לא עבד תוריד מהתוכנה Stream box לחץ כאן בשביל להוריד את התוכנה אחרי שאתה מתקין את התוכנה אתה הולך לתיקייה שלה ואז תלחץ על התמונה בצבע כחול ששמה VCR ואז זה יכנס לתוכנה אחר כך בתוכנה כנס ל- Edit ולבסוף Paste Link ואז תעתיק את הלינק ב- Location ואז זה יוריד לך

זאת תוכנה מומלצת פי אלף מ-ASF

גם כי אפשר להוריד במהירות מקסימלית(אני מוריד את האירוע עכשיו במהירות של 170 קילו בייט) לפעמים המהירות יכולה לרדת ממוצע של מהירות שיש לך כי יש עוד אנשים שמורידים וזה נותן עומס בשרת

hirshfe

New member
יש שמה כמה תוכניות VCR

תנסה כל אחת מהן אצלי למשל עובדת beta 3.1

אל תוריד מהתוכנה ASF

הורדתי וזה לא עבד תוריד מהתוכנה Stream box לחץ כאן בשביל להוריד את התוכנה אחרי שאתה מתקין את התוכנה אתה הולך לתיקייה שלה ואז תלחץ על התמונה בצבע כחול ששמה VCR ואז זה יכנס לתוכנה אחר כך בתוכנה כנס ל- Edit ולבסוף Paste Link ואז תעתיק את הלינק ב- Location ואז זה יוריד לך

אה ועוד דבר

כל מה שאתה מוריד דרך התוכנה מגיע לתיקייה received שנמצאת בתיקייה StreamBox VCR 1 Beta 31

שאול עשיתי מה שאמרתה

וזה לא מוריד בכלל. תסתכל בתמונה שצירפתי ותגיד לי מה לעשות כדאי שזה יוריד לי כל דברים ב Stream.

עשיתי מה שאמרתה לי

ואותו דבר קורה. כמו בתמונה הקודמת שצריפתי לך. מנה עושים כדאי שיוריד אם מישהו יודע תעזרו לי בבקשה.

אגב

חכה עוד שבוע ואולי יהיה גם את מלך הזירה 2002 להורדה נסה עוד שבוע את הלינק הזה mms://msvod.net-36.net/wwfe/kingoftheringvod_384.asf אולי עוד שבוע הוא באמת יעבוד ואז לא תהיה לנו בעיה להוריד אירועים יום הדין הוא 434 מגה בייט ובקלאש הוא 453(אחרי שמורידים זה עולה כ-10 מגה יותר) להורדת בקלאש 2002

lwc4life

New member
איך אפשר להוריד קובץ כמו ב-DAP?

אני מדבר על Streambox כמובן. אמרת שאפשר להוריד את אותו קובץ בכמה connections כמו ב-DAP, אבל איך? הוא פותח אצלי רק connection בודד (יש לי את בטה 3.1 החדש). P.S. אני מקווה שבאמת אפשר לסמוך שהקראק מונע מהתוכנה להתקשר הביתה כל פעם...

RAR

אתה צריך שיהיו לך את כל החלקים אחר כך אתה לוחץ על אחד הרארים ואז נפתח לך הקובץ ובו מה שהורדת אתה לוחץ על הקובץ שבתוך הראר ואז זה מפעיל לך את מה שהורדת(אם הורדת קרב אז זה פותח וינדוס מדיה פלייר ומראה לך את הקרב) זה כמו ווינזיפ אם אין לך ווינראר אז תוריד מ-download.com

על האש

New member
שאול...

אני נתקל בבעייה שאני מוריד את הStreambox הוא מופיע לי רק כקובץ rar אחד שגם לא נפתח לי.

למעלה