HBK

New member
משחק יפה לאללא

הכי באסה לקחת אירגון קטן ולראות איך הWWE גונבים לך את כל הכשרונות... אבל אהבתי מישחק מעולה

Double G 007

New member
משחק טוב מאוד

אם אתה אוהב את סידרת CM, אתה חייב לאהוב את זה. משחק מצויין עם המון אפשרויות...רק המלצה שלי, תתכננו לכם על דף לפני, איזה פיודים וסטורי ליינס, אתם רוצים לעשות, כי אם אתה מאלתרים, זה יימאס לכם. תהנו!

Double G 007

New member
זה לא קשה

משחק קל להבנה, למי שיודע טוב אנגלית, אם יש לך שאלה, שאל.

Double G 007

New member
תשובות

it doesn´t matter תראה את ההסבר שלי איך מסדרים את זה, בהודעה שלי "פתרון לבעייה", וזה ייפעל in your house תיכנס לרוסטר, תעשה Prepare For Turn, ואז שאתה עושה Booking, תבחר ב Angle, ששמו Turn to Heel\Face, תלוי במה שאתה רוצה להפוך.

rshamir

New member
control panel של ווינדוס

אם הווינדוס שלך בעברית: התחל->הגדרות->לוח בקרה>הגדרות אזוריות אם הווינודס באנגלית start->settings->control panel->regional settings

איזה משחק אדיר זה אי וו אר

רק איך אני מביא קבוצות חדשות לדוגמא אני רוצה לצרף את קרוניר איך עושים את זה?

Bad Ass IL

New member
תשובות של לשאלות שלך

1) אתה צריך לקנות את בריאן קלארק ובריאן אדמס לליגה שלך... אי אפשר להביא קבוצה בתור יחידה אחת... 2) אם אתה מתכוון בזמן שאתה משחק בוו.וו.אי, יקח לך הרבה זמן, אם בכלל, שהם ידיעו לרמה נמוכה מאוד מאוד, ויהיו להם בעיות כלכליות, אז תוכל לקנות אותם... ואם אתה מתכוון לשחק בתור הליגה שלו, פשוט בהתחלה תבחר ב NWA Total Nonstop Action במקום WWE... מקווה שעזרתי!

המשחק לא בסינית

זה הכל אנגלית פשוטה בקשר לאירועים, אם אתה WWE, יש לך כבר אירועים קבועים בסוף החודש אם אתה אירגון קטן ואתה רוצה להקים אירועים לך לEVENTS ושם תוסיף את השמות של האירועים שלך לחודשים המתאימים דרך אגב, אם אתה ארגון קטן, זכור לנסות כל חודש לשלוח קלטות לכל רשתות הטלוויזיה בתקווה שיתנו לך חוזה ויהיה לך תוכנית.

system Rulz

New member
איזה שאלות מטומטמות

חלק ממכם שואלים.... אם אתה יודעים אנגלית בסיסית תורידו ותקראו את זה:

למעלה