אם אתה אוהב את סידרת CM, אתה חייב לאהוב את זה. משחק מצויין עם המון אפשרויות...רק המלצה שלי, תתכננו לכם על דף לפני, איזה פיודים וסטורי ליינס, אתם רוצים לעשות, כי אם אתה מאלתרים, זה יימאס לכם. תהנו!
it doesn´t matter תראה את ההסבר שלי איך מסדרים את זה, בהודעה שלי "פתרון לבעייה", וזה ייפעל in your house תיכנס לרוסטר, תעשה Prepare For Turn, ואז שאתה עושה Booking, תבחר ב Angle, ששמו Turn to Heel\Face, תלוי במה שאתה רוצה להפוך.
1) אתה צריך לקנות את בריאן קלארק ובריאן אדמס לליגה שלך... אי אפשר להביא קבוצה בתור יחידה אחת... 2) אם אתה מתכוון בזמן שאתה משחק בוו.וו.אי, יקח לך הרבה זמן, אם בכלל, שהם ידיעו לרמה נמוכה מאוד מאוד, ויהיו להם בעיות כלכליות, אז תוכל לקנות אותם... ואם אתה מתכוון לשחק בתור הליגה שלו, פשוט בהתחלה תבחר ב NWA Total Nonstop Action במקום WWE... מקווה שעזרתי!
זה הכל אנגלית פשוטה בקשר לאירועים, אם אתה WWE, יש לך כבר אירועים קבועים בסוף החודש אם אתה אירגון קטן ואתה רוצה להקים אירועים לך לEVENTS ושם תוסיף את השמות של האירועים שלך לחודשים המתאימים דרך אגב, אם אתה ארגון קטן, זכור לנסות כל חודש לשלוח קלטות לכל רשתות הטלוויזיה בתקווה שיתנו לך חוזה ויהיה לך תוכנית.