DDN

New member
אתה שיחנית את ההגדרות במחשב?

באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש? אתה *חייב* לשנות את ההגדרות האיזוריות כדי לשחק במשחק. ולפי מה שאתה כל הזמן אומר, זה נראה כאילו לא שינית (אלו הסימפטומים) בגלל זה אתה מעצבן את כולם פה. אם תגיד - "שיניתי וזה עדיין לא עובד" נמצא דרך לעזור לך. [ אבל שינית? ואחרי ששינית, לחצת על APPLY וOK? הפעלת את המשחק מחדש?

כן שיניתי את ההגדרות

וזה בכל זאת לא עובד אז אני מבקש שאם מישהו יודע איך שזה יעבוד אז תסבירו לי בקשה

אני רוצה שתראה לי ששינית!!

אני רוצה שתראה לי, אם תמונת מסך את המקום שבו שינית את השפה.

DDN

New member
רעיון מעולה.

אולי יש לך חלונות XP ושינית את השפה ולא את ההגדרות האזוריות?

HBK

New member
אנשים הדבר הכי פשוט בעולם

תורידו את המדריך של המשחק קוראים לו EWR GUIDE והוא פורסם פה בפורום לפני יום או יומיים תחזרו כמה הודעות אחורה ותורידו אותו , יש שם הסברים על הכל אבל הכל כל דבר שצריך לדעת במשחק אם אחרי שתקראו אותו עדיין לא תבינו אז מצבכם חמור.. או שאתם לא יודעים אנגלית.. אבל קודם תורידו את המדריך במקום להציף את הפורום בשאלות.

Double G 007

New member
מה?!

מה קשה כל כך במהשעופר הסביר לך? אתה קובע קרב, שם את האלוף, שם את מי שאתה רוצה שייקח את החגורה, וקובע שהוא ינצח.

HBK

New member
יש אפשרות TITLE

ושם אתה בוחר את החגורה שעלייה יהיה הקרב

the Rain

New member
איך אני קובע קרב

אני מבין אנגלית שלא תחשבו אבל לא מצליח למצוא את האפשרות

HBK

New member
הנה אח שלי

אתה עושה BOOK אחר כך יש תשע שלבים , באפשרות החמישית זה TITLE ושמה אתה בוחר עם הקרב הוא על תואר או לא, אם אתה מבין אנגלית אז אתה צריך להסתדדר עם השאר, ואם לקחת אירגון קטן אז אין לך חגורות ואתה צריך לעשות אותם בעצמך , במסך הראשי בTITLES

אתה לוקח פטיש

ואומר למחשב "אתה מנסה לשחק אותה קשוח אה?" נותן לו מכה "אתה לו נותן לי קרבות על התואר, אה? נותן לו עוד אחת, ושובר את ההארדיסק "עכשיו תלמד לקח, תביא תכדור, כי אין משחק בלי המשחק, I AM THE GAME AND I AM THAT DAMN GOOD" ושבור אותו מכות!

BinNs

New member
המפ..

אני מבין שגם אחרים אימצו את השיטה שלי...

DDN

New member
גם לי יש שאלה.

איך אני יכול לגרוםל ללא-מתאבקים להתאבק? יש לי את ריק פלייר וברט הארט, ואני רוצה להכניס אותם לקרבות. איך אני משנה את הסטטסוס של החוזה שלהם? ושאלה שנייה - קיימת אופצייה לקרבות נכים? (2 על 1)

system Rulz

New member
fuck איזה שאלות מטופשות

עזבו אנשים אם אתם לא יודעים אנגלית ומושגי רסלניג אין לכם מה לשחק במשחק מה הבעייה לעשות קרב בין אלוף בין יבשתי (נגיד רבד) לבין אדי גררו ולתת לאדי לנצח ולזכות באליפות?? לDDN איך אפשר לגרום לפרות לשיר? אי אפשר מה שכן אתה יכול להשתמש ב editor ולשנות להם מ non wrestler לactive wrestler לשאלה השנייה: לצערי לא, אבל אדם אמר שבעידכון למשחק זה כנראה יופיע.

HBK

New member
SYSTEM RULEZ אתה טועה

יש אפשרות שNON-WRESTLER יתאבקו אבל הם מוכנים להופיע רק באירועים החודשיים(פיי פר ויי לדוגמא) בתוכניות טלוויזיה השבעויות הם לא מתאבקים ככה בנוי המשחק הזה ואם אתם ממש מתעקשים אז אפשר להרוס את המשחק דרך האדיטור לעשות שהם יהיו מתאבקים אבל זה כבר סתם להרוס את המשחק

DDN

New member
תודה HBK!

אני אנסה את זה. אני רוצה את ריק פלייר בתור האלוף הבלתי מעורער שלי. WHOOOOOO!

איך מגיעים למצב של book

חיפשתי book ואני לא מוצא וזה לא שאני לא מבין אנגלית אני פשוט לא מוצא את האפשרויות זה למה שאלתי אז אל תיהיו קרציות ותגידו "אם אתה לא מבין אנגלית אז בעיה שלך..."

למעלה