Witchcrafts
New member
../images/Emo124.gif הקורבן.
מדי כשבוע וחצי יבחר גולש אשר ישלח לי מספר עובדות (תמוהות, הזויות, משעשעות, מוזרות וכיו"ב) עליו / שקרו לו / הקשורות אליו. כארבעה ימים לאחר פרסום השרשור אפתח אחד חדש שבו זהות הקורבן תחשף, שם נפנה לו שאלות ככל העולה על רוחנו (ובגבולות הטעם הטוב, כמובן), הוא ישיב לנו עליהן ובכך יעניק לנו את הזכות להכיר אותו כראוי. הכתוב מטה עבר עריכה, כדי למנוע זיהוי ע"פ סגנון הכתיבה שלו. (הנבחר, הקורבן, מתבקש שלא לחשוף את עצמו בשרשור. מותר לך להעמיד פנים וסתם להגיב, כאילו שאתה מנסה לנחש, כמו השאר.)
הרבה חושבים שאני מבוגר בשנתיים מגילי האמיתי בגלל הגובה שלי. כל ההיסטוריה שלי לגבי בנות מתמקדת בעיקר בכאלו שקטנות ממני ב-20 ס"מ לפחות.
מספיק שאראה שניים או שלושה תמנונים באותו יום ואזדקק לטיפול פסיכולוגי.
לרוב אני שמח, אבל אם הייתה תחרות מר יוניברס לפסימיות, הייתי קוטף את המקום הראשון.
קרה לי מספר פעמים שהצחיקו אותי בזמן ששתיתי מים, והם התחילו לנזול לי מהאף.
אחד החברים שלי הסניף (לאף) קוקו פופס ולאחר מכן ירה אותם על אנשים באוטובוס כשחזרנו מטיול. מי אני?
מדי כשבוע וחצי יבחר גולש אשר ישלח לי מספר עובדות (תמוהות, הזויות, משעשעות, מוזרות וכיו"ב) עליו / שקרו לו / הקשורות אליו. כארבעה ימים לאחר פרסום השרשור אפתח אחד חדש שבו זהות הקורבן תחשף, שם נפנה לו שאלות ככל העולה על רוחנו (ובגבולות הטעם הטוב, כמובן), הוא ישיב לנו עליהן ובכך יעניק לנו את הזכות להכיר אותו כראוי. הכתוב מטה עבר עריכה, כדי למנוע זיהוי ע"פ סגנון הכתיבה שלו. (הנבחר, הקורבן, מתבקש שלא לחשוף את עצמו בשרשור. מותר לך להעמיד פנים וסתם להגיב, כאילו שאתה מנסה לנחש, כמו השאר.)