../images/Emo18.gifמשחק הצבעות-אתם מוזמנים להצטרף../images/Emo24.gif

אני הולכת לשחק משחק הצבעות וזה מה שזה אומר: התוצאה הרצויה של המשחק שאני משחקת היא "מבול" נכנס היישר אל המקום הראשון בגלגל"צ כבר בשבוע הראשון. זה משחק שהתוצאה שלו כמעט בלתי אפשרית, כיוון שרוב ההשמעות יתחילו ביום ראשון, כך שפספסנו כבר כמה ימים והשכלול של המצעד הוא ההצבעות ביחד עם כמות השמעוות. שפה אנחנו נכנסים גם עם הבקשות מהדר מרקס (סינגלס08 [email protected]
) ומעומרי רונן (הבחירות036066860) עם זאת אני מאמינה שאפשר לעשות את זה ובגדול. מי שרוצה לשחק את המשחק איתי, מוזמן ובכיף, כמובן שאתם לא חייבים הבקשה שלי ממי שמשחק איתי את המשחק שתעדכנו אותי מדי פעם במסרים כמה פעמים הצבעתם, כדי שאני אדע איפה אנחנו עומדים הפרס במשחק הוא שאם וכאשר ננצח את המשחק, אני אחלק לכם סינגלים של קרן (לאוו דווקא מבול). מי שרוצה לדעת איך להצביע, כמה להצביע, למי הכי כדאי להצביע כדי שזה יקדם את קרן במצעד וכו' גם מוזמן לפנות אליי במסר http://www.glgltz.co.il אז מי מצטרף למשחק?

חח אני חושבת שאנחנו צריכים להצביע גם בלי

קשר לסינגלים, אבל רעיון יפה
בכל מקרה אני מצביעה עכשיו...את יכולה לכתוב לי במסר למי הכי כדאי להציע וכל מה שאמרת? שאני אדע גם להצבעות הבאות. תודה

אגב הסינגלים, זה סינגלים שלי

כך שהם לא קשורים לחלוקות אחרות ולתחרויות שיהיו פה. נשארו לי סינגלים, לפחות עשרה ואם אפשר לצ'אפר אז למה לא

בטח שמשתתפת../images/Emo24.gif

אני שולחת לך מסר
למרות שאני מצביעה ואמשיך להצביע גם בלי קשר לסינגלים... כל הכבוד על היוזמה.

הי טל

את כמות האנשים שאתה מצביע להם עדיף לשלוח לי במסר ולא לרשום בפורום... כדי לא לעורר את המתחרים..חחח

למעלה