show must go on

erlich

New member
show must go on

אז בעוד שיריו של אביב גפן קודחים לי בין האוזניות, וההרגשה נעשית רעה יותר ויותר (לא יודע אם זה בגלל אביב גפן או סתם בגלל שהיא עזבה אותי), החלטתי לעשות משהו פחות צפוי, ודווקא כן לכתוב פה עוד טור :) הפעם - השוקולד, ההנאה ונחשו-מה-עוד יהיו לבד. מוסיקה, במקרה שאתם לא יודעים, לפחות במקרה שלי, ושל עוד מספר לא מבוטל של מכרות ומכרים שלי, היא אינסטיב רציני לסקס. רק תדמיינו לכם, שניכם על המיטה, במערכת מתנגן איזה פסנתר עדין מחליפים נשיקות שוקולד ומכאן הסיטואציה ידועה מראש :) א-ב-ל היום, אנחנו אכן נשתמש בשוקולד ומוסיקה, רק שנעשה את זה לבד :) מכמה סיבות - א - אני עדיין לא ממש התאפסתי על עצמי :) ב - נמאס לי מאנשים שאומרים שסקס עצמי זה משהו מגעיל. ועוד יותר, מאנשים אחרים שמאשרים את הטענה הזו. אז החלטתי לקחת עמדה בנושא ולנסות להסביר איך אפשר לעשות את זה בצורה היפה :) ג - כי לפעמים (רק לפעמים!), לבד, זה הכי אחותי :) (ואחי אם אתם ממש חייבים את התיאורים האלו בשביל לעשות לעצמכם נעים). לפני כל ההסברים, הסיפורים, התחושות, הרגשות והתיאורים, כותב הטור רוצה להדגיש שהוא נגד כל מעשה מיני עצמי ודוגל בגישה שאומרת - לכו על זה, בזוגות, בשילישיות, פאק איט, אפילו ברביעיות אם יש לכם מספיק כוח. לבד, זה רק כשלא רוצים אפחד לידך. פרסומת סמויה - Risen מי שלא יודע זו סוכריית טופי מצופה בשוקולד... משהו בסט, אתם חייבים לנסות. את שאר ההודעה אני אכתוב תוך כדי שימוש בריזן כמשהו ברור מאליו, אבל אם בא לכם אתם תמיד יכולים לנסות עם משהו אחר (בתנאי כמובן שתשתפו גם אותי!). מצרכים דרושים: נגן מוסיקה כל שהו. מוסיקה עדינה (או לא:) שאתם אוהבים. אוזניות. שקית ריזן. דמיון מפותח. חוסר בפרטנר\ית. תנעלו את הדלת טוב טוב, עדיף שאפחד לא יהיה בבית.. תפעילו את המוסיקה. זה זמן רק שלכם. את האוזניות תקרבו הכי שאפשר לאוזניים... שמה שתשמעו תהיה רק המוסיקה שבחרתם לעצמכם ולא את הכלב שנובח בחוץ :). קחו ריזן אחד לפה, הוא טעים נורא נכון? המוסיקה מתחילה לעבוד לכם על כל החושים, ולעצום עיניים זו פשוט חובה. עכשיו, חשוב שתדעו, אסור ללעוס את הריזן ולאכול אותו בשניה... חייבים לעשות את זה לאט לאט... תוך כדי שעושים לאט לאט דברים אחרים... קודם כל, תעבירו בתוך הפה, את הלשון על השוקולד שעוטף את סוכריית הטופי. תנו לטיפות הקטנות האלו, שהפרדתם מהסוכריה להיספג טוב טוב לבלוטות הטעם בלשון. מכאן תתחילו להפעיל לחץ על הסוכריה תוך כדי ספיגת כל השוקולד אט אט בין הלשון לשיניים. עכשיו, כבר שום דבר לא עוצר אותכם... התחילו להגביר קצב.. ולהקטין את הסוכריה מבלי להפסיק לשמור על תיאום ואז... בדיוק באותו הרגע שלמטה, למעלה, ימינה, שמאלה והכל בכלל נעשים אחד לכמה רגעים של תענוג חסר מעצורים, במורד הגרון, מתחלקת סוכריה :) ומה עושים עכשיו? אוכלים עוד ריזן כמובן, איך שבא לכם
, ארז.

נימשון

New member
אוחחחחחחח

שוב אתה והשוקולדים המעוררים שלך, ושוב אתה משתמש בהם בלעדי... מה עוד צריכה הבחורה לעשות בשביל לזכות בהצצה ברייזן שלך
מותק, את כולנו עזבו בשלב זה או אחר של החיים וכולנו גם עוזבים זוגיות... זה כואב זה לא נעים זה מבאס זה מייאש וזה גם עובר
תקשיב לי עכשיו טוב, אני עזבתי קשר אחרי 4 שנים
לא היה דבר קשה מזה בחיי עד היום חשבתי שאני משתגעת שאני עומדת למות שאין לי בשביל מה לחיות אבל.... מצאתי לי חברים שהראו לי את האור בקצה הדרך... מצאתי לי מליון עיסוקים שמילאו לי את החלל שנשאר... ובעיקר מצאתי את עצמי בין כל הרגשות. קח לך תזמן, תכאב כמה שצריך אבל דע להרים את עצמך ולהמשיך הלאה...
איש שוקולד מעורר

erlich

New member
תודה רבה :)

בדיוק חזרתי מהצבא, והתחברתי לראות תגובות :) עשית לי את העשרים דקות הקרובות
ארז.

merav03

New member
מקוריות..

וואו, אני בטוחה שהכל יסתדר בסוף. יש לך דרך מקורית ביותר להתמודד עם מצבים לא כ"כ קלים.קבל ח"ח. יום טוב,

נימשון

New member
כל כך הרבה מחשבה

הקדשתי לך ועשיתי לך רק עשרים דקות.... ביאסת קשות...
סתם... מקווה שעודדתי ולו במעט

הממממממממ

ארז... ארז .... ארז... יש לי רק דבר אחד לומר לך: יאמי...!!! תמיד כאן בשבילך ארז חמודי, supergirl

משום מה,

הדבר היחידי שחשבתי עליו אחרי שקראתי את ההודעה שלך היא שהייתי מתה לאמבטיית שוקולד. בתקווה שהאחראי על "העינוגים" יהיה בן זוגי (שלא כל כך קיים עכשיו-אבל שיהיה בריא..)... "יום יבוא.. הוא יבוא..."
( בנוגע אליך, תהיה חזק
)

erlich

New member
אז אולי יש לך קצת למכור לי? ../images/Emo8.gif

תקנה כמובן.... לא משו אחר חס וחלילה
ארז.

meital G

New member
שלושה דברים

1. שירים של אביב גפן זה רע. אבל למעריצים שבנינו. כנסו לפה (לספיישל וואלה! רדיו) 2. Risen זה מגעיל. (וגם אני חשבתי בכיוון של ראס.. ). 3. שהתחלתי לקרוא מה שכתבת, פתחתי זוג O_O גדולות. עוד שיא לפורום שוקולד... (למה הפנתר לא הגיב?:) אה.. ו.. אני חוזרת על מה שאמרתי לך , (אז, עם האייקון המגעיל:) ... מיטל

NBGirl

New member
חשבת שהתבלבלתי וככה אתה מגיב? ../images/Emo46.gif

מרושע
טוף, היום אין לי יציאות מרושעות להחזיר לך, אז פעם הבאה
ותראו את זה..
אמאלה

De-Panther

New member
למה לא פשוט לקופף..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

טיפה את הראש ואז לשים סוכריה אחרת בפה??
ואיזה קטע בידיוק כשאתה פתאום לבד מישהי יוצאת איתי והנה שיא חדש 4 ימים מאז הדייט הראשון שהיא מחליטה שהיא רוצה אותי בתור ידיד נשבר השיא הקודם של יומיים

למעלה