מבצע להערת הפורום../images/Emo187.gif

טוב די מת פה ,אז חשבנו (גיא ואנכי) למה לא לתת לכם פרויקט
אז הפעם מדובר בפרוייקט נושא פרסים
עיצוב לוגו לפורום
זו ההזדמנות שלכם להוכיח את יכולותיכם הגרפיות!!! פורום גלעד שגב זקוק ללוגו חדש עבור דף הפתיחה וכאן אתם נכנסים לתמונה. אנו מכריזים על תחרות לעיצוב לוגו חדש לפורום . לא משנה אם יש לכם נסיון בגרפיקה או לא, אתם לא חחיבים פוטושופ - אפילו הצייר הפשוט יכול לעבוד כאן. כולם מוזמנים להשתתף! הלוגו שייבחר ייזכה את מעצבו בפרס - (אני ממש אנסה להשיג לכם חולצה שחורה של גלעד
)החל מהיום, ובמשך11 ימים, התחרות פתוחה לקבלת עיצובים, אז קראו את הכללים ותתחילו לעבוד.
כללי התחרות: אל תפרסמו את הרעיונות שלכם בפורום. נא לשלוח כל לוגו שתעצבו לכתובת האימייל [email protected] ובכותרת ההודעה נא לכתוב "לוגו לפורום גלעד שגב". לוגואים שיפורסמו בפורום - יימחקו. המועד האחרון למשלוח לוגואים: יום שבת, 25/12/04 בשעה 21:00. כל לוגו שייתקבל לאחר המועד הזה לא ישתתף בתחרות.
בשלב השני, לאחר שאני אקבל את ההצעות, תיפתח גלריה מיוחדת בפורום ובה יפורסמו כל הלוגואים. הלוגואים יפורסמו ללא שם המעצב. שמות המעצבים ייחשפו רק לאחר שתסתיים ההצבעה. במקביל ייפתח סקר מיוחד בו תתבקשו אתם, חברי הפורום, להצביע עבור הלוגו שאהבתם. הלוגו שיזכה במספר הקולות הרב ביותר יזכה, ומעצבו יזכה בפרס.
נתונים טכניים לגבי הלוגו: הוא צריך להיות ברוחב 130 פיקסלים (זה הרוחב בו מוצגים הלוגואים במערכת) ומומלץ שגם הגובה לא יעבור את 130. צריכה להופיע בו המילים "גלעד שגב" ומספר הפורום 1079, וכמו כן עליו להכיל את סמל התפוז (שמצורף להודעה הזאת). כמו כן הלוגו חייב להיות בפורמט JPG. בהצלחה לכולם

איף

New member
רעיון נפלא!

כמה חבל שכנראה ילד בן 3 יעצב לוגו יותר יפה משלי.
אני משאירה את העבודה למוכשרים שבפורום...ויש פה כמה !

morrrrrrrrrr

New member
עם זיעה או בלי ../images/Emo35.gif

אני חייבת לדעת ! לשים אותה ליד החולצה של רובי או לא ?

אוי אתם מלכים!

איזה רעיון ענק! אני ממש רוצה לעשות :) אוח אבל אני לא מבינה ברוחב של פיקסלים וכאלו.. בעעעע

pishkashit

New member
אוף... שאלה../images/Emo70.gif

אפשר להאריך את המועד האחרון?.. שיהיה עוד זמן.. או שאי אפשר?

אוי כן גם אני רוצה..

אני ממש רוצה להכין, ואני צריכה זמן כי הצייר שלי לא עובד ואני צריכה להשיג פוטושופ.. ובעעע אני לומדת כל היום כמו איזה חרשנית ואין מצב שאני יספיק עד ה-26..

pishkashit

New member
אמממ... ../images/Emo15.gif

אין לי זמן מוגדר שאני צריכה פשוט עם המחשב הזה אני לא יכולה לעשות שום דבר.. ואני לא סתם יעכב את זה אם אני בכלל לא יודעת מתי אני אקבל מחשב אחר.. אז מבחינתי.. לא משנה.. אבל שיר גם שאלה על זה.. אז שיר תגיבי

המממ..

כנראה שאני לא ישתתף בתחרות בכלל, כי יקח לי זמן להשיג פוטושופ והצייר שלי לא עובד.. בכולופן, אני לא צריכה הארכה אם אני לא משתתפת.. אבל שיהיה בהצלחה לכוווולם

אוח יא מעצבנות ../images/Emo4.gif../images/Emo187.gif

אין לי בעיה להאריך רק תגידו בכמה יא קשות ! לא מסובך! רוצות עוד שבוע

pishkashit

New member
מורי ../images/Emo4.gif

זה לא הזמן שמפריע זה המחשב, ואם אין מחשב אז אי אפשר לעשות שומדבר
ולא יודעת מתי המחשב יחזור.. אז לא משנה.. בכל מקרה תודה וסליחה ששיגעתי קצת..חחח

למעלה