Angels Symphony

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo142.gif../images/Emo19.gif../images/Emo141.gif../images/Emo110.gif

מספיק צומתי?
או קי אז ככה, בנסיון[די נואש אם לומר את האמת] להחיות את הפורום, אני מציגה בזאת את שרשור ________[מה?!?!! לא מצאתי לו שם...]
אז ככה:כל חברי הפורום[כן! אני מדברת אל שלושתכם!] קודם כל להתפקד, אם אכפת לכם אפילו טיפטיפה מהפורום: תענו לשרשור הזה, שומעים אותי? אחרת יהיה לכם בעיות עם ההומו[אל תעלב:), מה שמזכיר לי, דוד שלי הומו:) אבל הוא גר בהולנד:)...לא קשור]
בכל אופן בכותרת של התגובה שלכם יהיה מספר, כל אחד לפי מיקום התגובה שלו להודעה זאת[הראשון שיגיב להודעה הזאת יכתוב 1 השני יכתוב 2 השלישי 3 ו...בעצם זייהו.. ותזכרו שחובה[!!!!] להגיב, ומדי פעם נעשה התפקדות:)... עכשיו, תוכן ההודעה? צריך לעשות ככה:
לענות על השאלךות הבאות:
איתך התחלת לצפות בסידרה?
מאיפה שמעת על הפורום?
האםניסית אי פעם לפרסם אותו? אם כן באיזה דרך?
יש לך עיונות לדרך לפרסום?
האם אתה מזדה באחת הדמיויות? מעשה מסויים שאיתו הזדהת ביותר?
האם אתה חשב שיש דרך כלשהי לגרום לערוץ שלוש לשדר את הסדרה יותר? איך?
חוצמלענות על השאלות צריך לעשות גם את הדברים הבאים
ספר על עצמך קצת, תחביבים, משפחדה, פרטים אישיים
תפרסם את הפורום שלנו, עדיף בדרך מקורית שתביא הרבה אנשים אבל אם אין לך כזאת אפשר באחד הפורום, נגיד זה שאתה מנהל[אפשר ורצוי יותר מפורום אחד!!] אי סי קיו, דרך חברים, אי מייל, כל דרך שתעלה בדעתך, ואל תהיו עצלנים, זה חשוב
חבר בית אחד משיר על הפורום, תכלול בו מה שאתה רוצה, לא מילים גסות!!! שיסםפר על הפורום, על הסדרה, משהו רלוונטי...
צייר, או ביד ותסרוק או בתכונה גרפית[אפשר גם לבקש מחברים לעזור] לוגו לפורום, חשוב מאוד!
תעלה רעיונות לסקרים, ופעילויות, כל דבר שיעזור למנהלים[כרגע מנהל] שלנו... זייהו לעת עתה. ואנשים, זה חשוב! אל תתעצלנמו, בחייכם!

Angels Symphony

New member
1

איך התחלת לצפות בסידרה? אח שלי אהב אותה וראה אותה בסלון..זאת הייתה אהבה ממבט ראשון:) מאיפה שמעת על הפורום? אני הקמתי אותו!!!! בכבודי ובעצמי!!!
האם ניסית אי פעם לפרסם אותו? אם כן באיזה דרך? בוודאי, עברתי כמעט פורום פורום בנסיון לפרסם..סיפרתי לחברים, העברתי באי סי קיו... יש לך רעיונות לדרך לפרסום? אפשר לבקש עזרה אולי מתפוז שיכתבו בתפוז מודיע, או איך שלא קוראים לזה, שכדאי לבקר בפורום, יכול להיות מאוד שהם יסכימו... האם אתה מזדה באחת הדמיויות? מעשה מסויים שאיתו הזדהת ביותר? את האמת? לא, אני לא ערמומית במיוחד[פינצ'] אני לא נאיבית[מאיה] לא שרמוטה[סליחה, נינה] לא טיפשה[אליוט] ולא שואפת לשליטה אטומה[ג'ק]... אז, לא הזדהתי...בעצם לפעמים עם קווין, על זה שהוא כל כך רוצה חברה שהוא נותן לאנשים לנצל אותו...היה לי את זה פעם... במיוחד הזדהתי עם ההרגשה הרעה שהייתה לו בפרק שפינצ' עזב את הבית שלהם והלך למעונות האם אתה חשב שיש דרך כלשהי לגרום לערוץ שלוש לשדר את הסדרה יותר? איך? ניסיתי בזמני כמנהלת לעשות עצומה, זה לא הלך, אפשר לנסות לכתוב להם, אני התכתבתי איתם כשהייתי מנהלת בהקשר למשהו אחר, והם ענו, אני מציע שהמנהלים יפנו עחליהם באי מייל עם מכתב שננסח כל חברי הפורום ביחד ספר על עצמך קצת, תחביבים, משפחדה, פרטים אישיים: קוראים לי כרמל, אני הקמתי את הפורו:) אני גרה בקיבוץ בצפון, אני בת 14 וחצי, חולה על אומנות בכל דרכיה יש לי שלושה אחים גדולים ממני, וכל המשפחה שלי מצבד אבא גרה בהולנד תפרסם את הפורום שלנו: הצעתי קודם לבקש מתפוז לכתוב עלינו, אני יכולה לעשות את זה אבל עדיף שאחד המנהלים יעשה זאת, אז אני מתכוונת לפרסם באימייל שיעבירו הלאה, ואם האי סי קיו שלי יחזור לחיים אז גם בו.. ובעצם, בואו נוסיף כל חברי הפורום את הפורום ומספרו לחתימות שלנו? חבר בית אחד משיר על הפורום: פורום תהרוג אותי וזהו הוא פורום מצומצם אבל כל הילדים הכי מגניבים נמצאים שם אין מה לומר, הסדרה גאונית עם ג'ק, פינצ', מאיה, אילוט ונינה הזנותית לוגו לפורום: אני רוצה להשקיע בו והשעה כרגע 5 לפנות בוקר, אז אני יוסיף אותו בפעם הבאה שאני יהיה בפורום. תודה:) רעיון לסקר: כשאתה מפסיק פרק את/ה...: א- אני לא מפסיד בשום פנים ואופן, ואם הפסדתי בטוח יש לי את זה מוןקלט ב- אני עצוב נורא, ומחפש להויד את הפרק או לקבל הקלטה שלו ג- שומע מה קרה מאחד מדירי הפורום, וממשיך בחיי ד- הפסדתי פרק. ביג פאקינג דיל! זייהו לכרגע, אם יהיו לי עוד דברים אני אוסיף אחר כלך. וכולם: תשתתפו!

2

אבל לפני שאני מתחיל, אני מודיע מראש, אני לא הולך לענות על הכל! לא על השיר (אני לא כשרוני... מה לעשות) לא אעשה לוגו (אני לא יודע לעבוד עם תוכנות טובות...) ולא על לפרסם את הפורום, סורי... אהה וכרמל, שכחת לכתוב דרך ליצירת קשר איתך (זה בגלל שאת בקושי מתחברת לאיי סי קיו?) טוב, לתשובות: איך התחלת לצפות בסידרה? אממ... ממש לא זוכר... נראה לי שפעם זיפזפתי וראיתי... ואם לא, אז בטח בת דודה שלי הכריחה אותי לראות. מאיפה שמעת על הפורום? מהפרסומים של כרמל בפורומים! בעצם... אולי פשוט הצטרפתי לתפוז קצת אחרי שהוא נפתח אז ראיתי אותו ברשימה... אני כבר לא זוכר... (מותר לי! עברה כמעט שנה!) האם ניסית אי פעם לפרסם אותו?אממ... לא ממש... לאיזה שבועיים או שלוש הוא היה בחתימה שלי, זה נחשב? יש לך עיונות לדרך לפרסום?WTF?????? לא הבנתי את השאלה... האם אתה מזדה באחת הדמיויות? אממ... אני חושב שפינץ'... גם אני חרמן קטן כמוהו
ומידי פעם כזה ערמומי... האם אתה חשב שיש דרך כלשהי לגרום לערוץ שלוש לשדר את הסדרה יותר? אני בספק... אלא אם הבן/בת(בלי הפליות) של אחד מהעובדים/ות (בלי הפליות... שוב) עובד שם במשרה חשובה, ואז זה יהיה ניתך לשכנע אותו/ה על עצמי... אממ... אני סער, עוד שלוש חודשים בן 15 (יופי לי!!) אוהב לגלוש באינטרנט, לראות טלוויזיה ולשמוע מוזיקה. אני גר במושב בין אשדוד ואשקלון, יש לי 2 אחים ואחות, גדולים ממני, אבל למרות זאת, אני בכור (אל תשאלו!) וזהו... נראה לי טוב, אמרתי שאני לא אעשה את כל הדברים האלה, אז נעבור ישר לסקר מי הדמות הכי שנואה עלייך ובתור תשובות אפשר פשוט לרשום את כל או לפחות רוב הדמויות...

h e n y

New member
3....

* איך התחלת לצפות בסדרה?- לא זוכרת.. לפני המון זמן..נראה לי בגלל אחי ואחותי שראו את זה יום אחד.
* ממי שמעת על הפורום?- מרוית המנהלת של "של מי השורה הזאת.."
* האם ניסית פעם לפרס אותו?-לצערי הרב אני לא משפיעה על אנשים, ניסיתי להזמין חברות אבל הם לא באו.{הפסד שלהם..}
* יש לך רעיונות לפרסם אותו- אהממ... לשלוח כמה שיותר לאנשים על הפורום
*האם את מזדהה עם אחת הדמויות- לא ממש, הכי קרוב זה מאיה, אני קצת חנונית כמוה, אפשר להגיד.
* האם את חושבת שיש דרך לגרום...?- אמרתי לשלוח להם מכתב ממעריצים {אבל אף אחד לא מקשיב לי...}
על עצמי- אני חן, בת 14 ושבוע ושלוש ימים וארבעה שעות {סתםם}, אני מהצפון ממקום שאף אחד לא מכיר כמעט...
אוהבת לכתוב סיפורים
, לגלוש, לראות מדי פעם טלויזיה..
יש לי ארבעה אחים גדולים מימני,
ושלושה אחינים שאין כמותם בעולם!!!
וזהו............ אני לא רושמת שיר!!! ולא ציור!!!.....
ואין לי כול כך מושג בקשר לפעילויות............
אבל אפשר לעשות סקרים ושכול פרק, כול אחד יכתוב מה הוא חשב על הפרק, וסתםםםם זהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angels Symphony

New member
ליצור קשר? איתי?

אתם מוזמנים אימייל אבל אני בספק אם אני אי פעם יבדוק באמת. בכל אופן [email protected] ואי סי קיו שחזר לעבוד אבל אנילא מבקרת בו כמעט:) 16538607 מוזמנים...

oh-da

New member
אז לפני שאתם קופצים עליי

בטענות שלא עניתי
אני לא אספיק עכשיו (צריך לזוז) לענות אבל אני אענה יותר מאוחר

oh-da

New member
4

רואים שהיית מנהלת הפורום
הממפ תשובות לשאלות: התחלתי לצפות בסדרה כמו בכל סדרה, הייתי בעבר מבלה הרבה מול הטלוויזיה ובעיקר מול ערוץ שלוש, בהתחלה השם של הסדרה נתן לי הרגשה שזו סדרה של פעולה או משהו דומה (לפני שראיתי) ואז ראיתי ושמתי לב שזה די מצחיק אז המשכתי לראות
על הפורום שמעתי מתפוז? ידעתי שהוא קיים ואז כשראיתי שהוא היה די הרבה זמן ללא מנהל בפורום מנהלים אז לירון הציע לי שננהל ונחיה אותו והסכמתי כמובן. אני ולירון מנסים הרבה לפרסם אותו, החברים שלי באייסיקיו כבר שונאים אותי מרוב שאני שולח להם קישור לפורום
מזדהה? לא נראה לי
אני בן 17, אוהב רוק ומוסיקה טובה, גר בעכו, קורא לפעמים ספרים, אוהב מחשבים וצילום...

Angels Symphony

New member
סבבה:)

תקשיב, אולי תשנה את המשפט שמעל לסקר, גלריות קישורים וכל זה? אתה יכול לכתוב: תהרוג אותי וזהו משודרת נכון להיות אר ורך בימי רביעי בשעה 21:30. משהו פשוט כזה, כי המשפט שםן כבר ממש לא עדכני.. זייהו:)

למעלה