Angels Symphony
New member
../images/Emo105.gif../images/Emo142.gif../images/Emo19.gif../images/Emo141.gif../images/Emo110.gif
מספיק צומתי?
או קי אז ככה, בנסיון[די נואש אם לומר את האמת] להחיות את הפורום, אני מציגה בזאת את שרשור ________[מה?!?!! לא מצאתי לו שם...]
אז ככה:כל חברי הפורום[כן! אני מדברת אל שלושתכם!] קודם כל להתפקד, אם אכפת לכם אפילו טיפטיפה מהפורום: תענו לשרשור הזה, שומעים אותי? אחרת יהיה לכם בעיות עם ההומו[אל תעלב
, מה שמזכיר לי, דוד שלי הומו
אבל הוא גר בהולנד
...לא קשור]
בכל אופן בכותרת של התגובה שלכם יהיה מספר, כל אחד לפי מיקום התגובה שלו להודעה זאת[הראשון שיגיב להודעה הזאת יכתוב 1 השני יכתוב 2 השלישי 3 ו...בעצם זייהו.. ותזכרו שחובה[!!!!] להגיב, ומדי פעם נעשה התפקדות
... עכשיו, תוכן ההודעה? צריך לעשות ככה:
לענות על השאלךות הבאות:
איתך התחלת לצפות בסידרה?
מאיפה שמעת על הפורום?
האםניסית אי פעם לפרסם אותו? אם כן באיזה דרך?
יש לך עיונות לדרך לפרסום?
האם אתה מזדה באחת הדמיויות? מעשה מסויים שאיתו הזדהת ביותר?
האם אתה חשב שיש דרך כלשהי לגרום לערוץ שלוש לשדר את הסדרה יותר? איך?
חוצמלענות על השאלות צריך לעשות גם את הדברים הבאים
ספר על עצמך קצת, תחביבים, משפחדה, פרטים אישיים
תפרסם את הפורום שלנו, עדיף בדרך מקורית שתביא הרבה אנשים אבל אם אין לך כזאת אפשר באחד הפורום, נגיד זה שאתה מנהל[אפשר ורצוי יותר מפורום אחד!!] אי סי קיו, דרך חברים, אי מייל, כל דרך שתעלה בדעתך, ואל תהיו עצלנים, זה חשוב
חבר בית אחד משיר על הפורום, תכלול בו מה שאתה רוצה, לא מילים גסות!!! שיסםפר על הפורום, על הסדרה, משהו רלוונטי...
צייר, או ביד ותסרוק או בתכונה גרפית[אפשר גם לבקש מחברים לעזור] לוגו לפורום, חשוב מאוד!
תעלה רעיונות לסקרים, ופעילויות, כל דבר שיעזור למנהלים[כרגע מנהל] שלנו... זייהו לעת עתה. ואנשים, זה חשוב! אל תתעצלנמו, בחייכם!
מספיק צומתי?