JLo Wannabes...

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif JLo Wannabes...

זוכרים את התמונה של טאליה בתור ג'יילו וואנבי
חשבתי על משהו בעניין... לפני כמה זמן (שעה בערך, אולי פחות) ראיתי את הקליפ החדש של ביונסה ב- MTV אירופה - Crazy Inlove. שיר חמוד. במהלך הקליפ שמתי
לתנועות שהיא עושה ולפוזות שהיא דופקת. בחיי, האישה הזו, עם כל הסקס-אפיל שלה, היא חקיינית של ג'ני
נתחיל בדואטים - שני שירים רצופים עם אותו ראפר (ג'יי זי) - 03 Bonnie & Clyde והאחרון, כאמור, Crazy Inlove. לי זה מזכיר את I'm Real Remix ואת Ain't It Funny Remix, שניהם עם ג'ה רול. בזמן ש- Jay Z מדבר, היא מענטזת למצלמה, כמו ב- I'm Gonna Be Alright. במקרה (או שלא), גם היא לבשה בגדים מינמאליים עם מעיל פרווה (מישהו אמר Jenny From The Block
), והרשימה עוד ארוכה. בקליפ אנחנו רואים אותה ליד חבורה של בנות בקטעים מסויימים, ואני חושב לעצמי - Ain't It Funny... גם אצלה היו שמועות שהיא יוצאת עם Jay Z (במקרה שלנו מדובר ב- Ja Rule), רק שהיא הלכה עד הסוף, ולשמועות יש בסיס. עקבים גבוהים
ג'ני הייתה קודם, ואף להטטה איתם בקליפ של I'm Glad. שיער חלק ובהיר
מאיפה זה נשמע לי מוכר, אם לא מ- If You Had My Love... פוני
נא להסתכל כמה הודעות אחורה
וגם: Ain't It Funny Remix. ועל הלטין-שיק של 03 Bonnie & Clyde כבר דיברנו
פשוט מאוד, I'm Gonna Be Alright עשה את זה קודם
השווצה בתחת המושלם שלה
התחת שלנו (...) קצת יותר
תחשבו על מה שכתבתי, ותגיבו...

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifכמה דברים:

קודם כל, יש מקום להשוואה, אבל לא עד כדי כך...
שיער חלק? חצי בנות מהעולם הולכות עם פן כזה
עקבים גבוהים? חצי בנות מהעולם הולכות עם נעליים כאלה
עינטוזים מול המצלמה? חצי מהזמרות בעולם ככה ועכשיו לדברים הנכונים:
הבגדים של ורסאצ'ה עם המעיל פרווה, אתה צודק
השוויצים בתחת שלה, נכון, היא הגזימה
הפוני, אולי אתה צודק
הדואט הכפול עם ג'יי זי? קשה להשוות, כי אשאנטי יותר מחקה אותה בעינין הזה
בסך הכל רואים שביונסה מנסה לחקות את ג'ניפר, מנסה להיות סקסית וכל זה... מה לעשות שהשיר יפה
אבל הקליפ מוגזם

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif לגבי השיער את אולי

צודקת, אבל שימי
שב- Work It Out, יש לה שיער כמו ב- Play. לגבי העקבים - ציינתי את זה כי הקליפים יצאו במועדים קרובים. שיער חלק - כשג'ני פרצה, היא הייתה עם שיער חלק. עכשיו כשביונסה מנסה לפרוץ כזמרת סולו, אנו רואים שגם היא עם אותן תסרוקות בדיוק כמו של ג'ני

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif../images/Emo26.gif

ביונסה כבר מפורסמת, היא לא צריכה כבר לפרוץ.. ואת הקליפ הסולו הראשון שלה היא כבר עשתה.. השיער שלה מקורזל כי היא קלטה אחרי "אוסטין פאוארס" שהיא יכולה להשאיר את השיער שלה טבעי. יכול להיות שהיא ראתה את ג'ניפר והחליטה שזה גם מתאים לה, הכל יכול להיות. אבל אנחנו לא מכירים את המעצב שיער שלה, ולא את המלבישים שלה... אנחנו רק יכולים לראות שכל הזמרות מנסות להיות כמו ג'ניפר וחלק מתבטא גם אצל ביונסה...

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif והמסקנה המתבקשת:

אין כמו ג'ניפר לופז
אה, ו- JLo Rulz (ככה כתוב בכל הדפים ביומן שלי, וכתבתי את זה גם ביומן של המחנכת שלי...)

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifנכון..../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif

הממ זאת טאליה..אבל למי היא דומה?!

smgfan

New member
עדיף שאני לא אגיב... ../images/Emo176.gif

אבל אני לא רואה שום דמיון עם טליה

American Girl

New member
אני חייבת להגיד.....

לגבי אשאנטי זה לא נכון כי ג'ה רול הוא זה שביקש ממנה לשיר איתו דואט. זאת אומרת כל הדואטים שלהם ביחד נכללים בדיסקים של ג'ה רול. ולכן אני לא חושבת שאשנטי מחקה את ג'ני אבל לגבי ביונסה אתם צודקים. היא קצת (הרבה) משוויצה בתחת "היפה" שאין לה.

heart breaker

New member
אלוהים.. בדיוק מה שחשבתי!

לפרט אין לי כוח.. אבל אני חושבת שבקליפ ביונסה זו ג'יי לו

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif ומי את../images/Emo35.gif לפי הניק

אני משער שאת מפורום מאריה, אבל את בטח יודעת יותר טוב ממני...

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif לא משנה../images/Emo26.gif

ראיתי בכרטיס האישי שלך שאת לא משם,
שהעלבתי אותך...

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif../images/Emo123.gif

אני רואה עכשיו את ה"making the video" של זה, ובקטע עם הפוני, היא ממש נראית כמו ג'ניפר
עם המחשוף וכל זה... מה יהיה?

gal be

New member
איך קוראים קליפ הקודם של ביונסה?

אני אסביר לכם אחר כך למה אני שואלת.

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif יש שניים:

Work It Out - השיר של אוסטין פאוורס, ו- 03 Bonnie & Clyde (ה- 03 לפני בוני וקלייד...) - עם Jay Z

DIRRTY

New member
תאמת?

שיר וקליפ מדהים יש לי אותו במחשב אם אתם רוצים תגידו ואני יצלם את התנועות לייק ג'ני אין דה בלוק

למעלה