If You Had My Love

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif והשאלות...

מה דעתך על השיר עצמו
מה דעתך על הקליפ (ללא קשר לשיר...)
האם הקליפ מעביר את המסר של השיר
האם אתה אוהב את המראה של ג'ני בקליפ

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif התשובות שלי...

דעתי על השיר השיר עצמו מעולה, ומתאים להיות סינגל ראשון. הוא אחד השירים הטובים ביותר בדיסק, שבעצמו מעולה....
דעתי על הקליפ הקליפ לא מיוחד בצורה יוצאת-דופן, אבל אהבתי את הקטע של המחשב, והכי את הקטע שבו ג'ני רוקדת
היא רוקדת מהמם בקליפ ופשוט רואים שיש לה את זה
אבל, לדעתי הקטע עם הילדה הקטנה שמנסה לחכות אותה די דיבילי ואפילו לועג לשמנים, וחבל, כי זה הורס קצת...
לא יודע...
מאוד
בכלל, אני הכי אוהב את התקופה הזו אצל ג'ני מבחינת מראה: שיער חלק ובהיר (יחסית). היא פשוט מהממת בקליפ, ובחירת הבגדים עוד יותר טובה, במיוחד בקטע של ה- Latin Soul שהיא רוקדת (שמלת מיני בצבע כסף). ועוד משהו קטן... אני זוכר, שכשהקליפ רק יצא, והטלוויזיה הייתה דלוקה על MTV (או משהו אחר...) היה את הקליפ, ואחותי הגדולה אמרה לי כמה שג'ני רוקדת יפה בקליפ

J To The Lo

New member
קבל ח"ח על ההשקעה!

התשובות שלי.. מה דעתך על השיר עצמו?מילים יפות,יותר מדיי איטי מה דעתך על הקליפ (ללא קשר לשיר...)?חמוד,לא יותר מזה,גם קצת יותר מדיי ארוך(הקטע בסוף שהמחשב נופל למים-WTF?) האם הקליפ מעביר את המסר של השיר-לא ממש,לא רואים אותי בקליפ בוגד/משקר וכו' ועל זה בעצם מדובר בשיר האם אתה אוהב את המראה של ג'ני בקליפ-כן,ממש אהבתי את הלבוש ואת השיער

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifתשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

מה דעתך על השיר עצמו
לדעתי, שיר מדליק, וממש מזל של מתחילים, כי יש לה מזל שהיא הלכה על קליפ איכותי ושיר בסגנון כזה בתור התחלה
מה דעתך על הקליפ (ללא קשר לשיר...)
אהבתי נורא את הרעיון, ואת הלבוש והריקודים וכו'... רק לא אהבתי את הקטע שהבנות מסתכלות עליה במחשב במבט כזה...
ממש לא..אני אישית לי הבנתי מה הקשר...אבל זה לא עקרוני...
מאוד! התקופה של השיער החום הארוך החלק..מאוד אהבתי. ואת הלבוש כבר אמרתי...
וסתם מוסיפה תמונה

jlo9

New member
התשובות שלי...../images/Emo171.gif

מה דעתך על השיר עצמו? השיר הכי אהוב עלי ובכלל הוא שיר מדליק, תמיד נחמד לשמוע אותו והוא תמיד מעלה בי זיכרונות נעימים. מה דעתך על הקליפ (ללא קשר לשיר...)? קליפ מהמם, נורא אהבתי אותו! האם הקליפ מעביר את המסר של השיר? ממש לא ....אין בכלל קשר. האם אתה אוהב את המראה של ג'ני בקליפ? מאוד! היא הכי יפה ככה, מראה פשוט,טבעי ומהמם!

למעלה