ophra

New member
אני רואה שביליתן כאן אתמול... ../images/Emo6.gif

בדיונים על
ים
ות ונסיכים.... טוב, אני ביליתי גם... בנשיקות אמנם...
אבל אף
לא הפכה לנסיך.. עד שזה יקרה - אני מסתפקת בלנשק ולקבל נשיקות מ"סתם" גברים זה בכל זאת יותר נעים מלנשק צפרדע...
ומה עם הנשיקות שלך ניצתי...?
הצליחו להפוך אותו לנסיך...? יש עדיין סיכוי או שצריך לעבור ל
הבאה? ולך אדומת ראש יקרה אני יכולה רק לומר - אפילו 1,000 נשמע לי מספר אופטימי...
וגם אני רחוקה ממנו, אפילו אחרי שמורידים לי שליש (התנהגות טובה? אני? פחחחחחחחחח
) יום נעים ומחויך לכולם...

עוף כנף

New member
על נשיקות וחוקת האהבה

חוקת האהבה נוצרה על מנת להדגיש את מהות הנשיקה המושלמת, החיבוק הרצוי ולקדם את רמת העונג של זה שאנחנו אוהבים... הצהרת נשיקת האהבה *נשיקה על היד - אני מעריץ אותך *נשיקה על הלחי - אנחנו רק חברים *נשיקה על הצוואר - אני רוצה אותך *נשיקה בשפתיים - אני אוהב אותך *נשיקה באוזן - סתם בצחוק *בכל מקום אחר - אל תיסחף בבקשה כשמסתכלים אחד לשני בעיניים - נשק/י אותי *ידיים על המותניים - אני אוהב/ת אותך יותר מדי בכדי לתת לך ללכת הצהרת שלושת הצעדים *בנות - אם גבר ניגש אליכם באופן ישיר ובוטה - יש לכן הזכות לסטור לו *בנים - אם נשים סוטרות לכן - נשקו אותן *בנים ובנות - עצמו עיניים, זו גסות רוח לנעוץ מבטים שלושת הדיברות *אל תלחץ יותר מדי *אל תבקש נשיקה, קח לך נשיקה *נשק בכל הזדמנות שיש לך -זכרו *אפרסק הוא אפרסק *שזיף הוא שזיף *נשיקה היא לא נשיקה, ללא מעורבות הלשון בה ***********אז, פתחו פה ועצמו עיניים ************ותנו ללשון שלכם לעשות את העבודה

*יערית

New member
עופי.....

בוקר אור יקירתי... את ממש ממש בתוך זה
הכי חשוב לדעת איך לסובב לשונות

למעלה