r e d head

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

ואוו ממש נטוש כאן חייבים לכתוב משהו אומרים שצריך לנשק 1000 צפרדעים עד שמגיעים לנסיך מה דעתכם על זה? התחלתי לחשב כמה נשאר לי וזה עוד המון אז התיאשתי והחלטתי שלא כדאי להתחיל בכלל מה דעתכם?

יהודה 59

New member
../images/Emo47.gifיש לי יש לי יש לי

אדומה ועל זה נאמר עוד סנטימטר הייתי מלך פחות סנטימטר הייתי מלכה

לא יודעת אם אלף אבל...

נישקתי כמה וכמה
ים בחיי ואף אחת מהן לא הפכה לנסיך
. כמה אמרת? אלף??? ואוו זה המוןןןןןןןן אפשר אולי להוריד שליש על התנהגות טובה? ואולי בכלל ה
שנישקתי אתמול היא ה
? מי יודע? ימים יגידו...

r e d head

New member
לפי החשבון שלי....

שליש פחות זה 666.66666 נשמע קצת יותר סביר מאיפה להתחיל אני מנסה לחשוב על ה0.6666666 אך אני אמצע שני שליש צפרדע

רגע לא מוכנה ../images/Emo123.gif

קולכך הרבה???????? מה פיתום? אני לא אסיים בחיים לנשק קולכך הרבה
מי בכלל אמר אתזה??? סתם עויין

r e d head

New member
יש לי ראיון גאוני

ספינקיסינג
כמו ספינדייטים 7 נשיקות לערב, 3 דק´ כל נשיקה זה יכול לזרז את העינינים

מצוטטת

New member
אם כך הוא ../images/Emo4.gif

אני מראש מוותרת ולמה, למה דפקא נסיך??????? אי אפשר לבחור משהו אחר.... ואם בכל זאת תצכנעו אותי (מקבלים עם ה-
פתק החלפה)? הולכת שופ פם לישון עם דילמה

מצוטטת הסכיתי ושמעי ../images/Emo22.gif

לנסיך עם
אין פתק החלפה את יודעת מדוע? כיוון שעם נסיך אמיתי את חיה באושר ועושר עד עצם היום הזה
על כן עלייך לבחור האם ברצונך נסיך עם כתר או אולי סתם ז´וז´ו עם שרשרים. במקרה זה ניתן לקבל פתק החלפה

ניצת בוקר טוב ......לא יפה לצחוק על

הפרצוף שלי ..... מה לעשות שהוא נראה ככה
? אבל הוא משתדל להיות גם ככה
והכל בגלל שאני כבר לא מסתכלת על ז´ו ז´ו עם שרשרה...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח החלפות אין על נסיכים גם לא טעימות...... לא מתחלקת

הנה קצת בדיחות שיהיה לנו ככה../images/Emo6.gif

חבר א : אשתי כמו תמונה חבר ב : למה היא כל כך יפה חבר א : לא, כבר שנים שאני מת לתלות אותה שאלו קבוצת גברים: מי שאישתו אומרת לו מה לעשות שיעמוד מצד שמאל כל הגברים עברו חוץ מגבר אחד שנשאר שאלו אותו: למה את עומד ונשאר? ענה הגבר: "אישתי אמרה לי לא לזוז" בעל חוזר הביתה עם שקיות מלאות קלטות שואלת אותו האישה : למה אתה קונה כל כך הרבה קלטות הרי אין לנו טיפ בכלל הבעל : כשאת קונה כל כך הרבה חזיות אני אומר לך משהו בעל חוזר הביתה שיכור רואה את אישתו ואומר לה: כמה שאת מכוערת עונה לו האישה: ואתה שיכור מסריח הבעל: אבל לי לפחות זה יעבור בבוקר

בוקר ../images/Emo42.gif

והנה אחת קטנה על צפרדע מדבר
מתכנת אחד שהיה בדרך לעבודה מצא צפרדע על המדרכה. "למעשה אני נסיכה יפה", אומר הצפרדע למתכנת, "ואם תנשק אותי אני אהיה שלך למשך שבוע." המתכנת מושך בכתפיו, מכניס את הצפרדע לכיס וממשיך בדרכו לעבודה. לאחר מספר דקות אומר הצפרדע, "בסדר, בסדר, אם תנשק אותי אני אתן לך את הסקס של החיים שלך למשך חודש!" המתכנת מזיז את ראשו מצד לצד ועונה בשלילה, ומכניס את הצפרדע חזרה לכיס. בהמשך הדרך אומר הצפרדע, "תהפוך אותי לנסיכה ואני אעשה איתך את הסקס של החיים שלך במשך שנה שלמה!!!" המתכנת מחייך וממשיך בדרכו. לבסוף שואל הצפרדע, "מה יש לך? הצעתי לך סקס למשך שנה עם נסיכה חלומית בכדי שתנשק צפרדע ואתה מסרב?" "אני מתכנת", הוא עונה, "אין לי זמן לסקס... אבל צפרדע שיודע לדבר זה דבר מגניב..."

למעלה