כן גם אני ראיתי פרק יפה..אבל שכחת לשים שאלה אני אני ישים במקומך.... כדורגל או כדורסל?
S shasha14 New member 12/10/03 #80 כן גם אני ראיתי פרק יפה..אבל../images/Emo19.gif שכחת לשים שאלה אני אני ישים במקומך.... כדורגל או כדורסל?
כן גם אני ראיתי פרק יפה..אבל../images/Emo19.gif שכחת לשים שאלה אני אני ישים במקומך.... כדורגל או כדורסל?
H h e n y New member 12/10/03 #81 כדורסל איזה שרשור ארוךךך אהממ.....................נגמרו הרעיונות... הבעה או ספרות?
T the z girl New member 12/10/03 #82 בלעט אף אחד שיהיה ספרות כי המורה הרבה יותר נחמדה מהמורה ללשון. לא עברתי על הכול אז אולי זה כבר היה בנות גילמור או דוסון קריק?
בלעט אף אחד שיהיה ספרות כי המורה הרבה יותר נחמדה מהמורה ללשון. לא עברתי על הכול אז אולי זה כבר היה בנות גילמור או דוסון קריק?
נ נערה עם סטייל New member 12/10/03 #83 ../images/Emo103.gifדוסון קריק השם של מקס - מקסימיליאן או מקסוול? שיר
נ נמימה New member 12/10/03 #86 שמוליק (שמוליק הקיפוד)../images/Emo108.gif פח איו שאלה... מממממ השאלה שלי: בגדים ארוכים או קצרים?
S shasha14 New member 12/10/03 #87 קצרים../images/Emo19.gif מממ נגמרו לי כבר השאלות....... אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בגד ים ביקיני או שלם?
קצרים../images/Emo19.gif מממ נגמרו לי כבר השאלות....... אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בגד ים ביקיני או שלם?
F frikin shin New member 13/10/03 #90 איזבל ומייקל לגמרי!../images/Emo99.gif למרות שמריה ומייקל היו גם חמודים הפרק מקס וליז או מקס וטס???
S shasha14 New member 13/10/03 #92 בדיוק רציתי לשאול את זה!!!!! גם אותה תשובה וגם אותה שאלה כמעט... בסוף לא שאלצי את זה כי זה די ברור שאף אחד לא רוצה את טס ומקס ביחד....
בדיוק רציתי לשאול את זה!!!!! גם אותה תשובה וגם אותה שאלה כמעט... בסוף לא שאלצי את זה כי זה די ברור שאף אחד לא רוצה את טס ומקס ביחד....
S shasha14 New member 13/10/03 #91 איזבל ומייקל../images/Emo23.gif אמממ מי יותר חמודה--- אמא של מקס ואיזבל או אמא של מריה?
T TaKe Me DuDi New member 13/10/03 #93 אמא של מקס ואיזבל יותר מדי רגשנית.... ויותר מדי סקרנית...... אז אמא של מריה כי היא חמודה כזאת סבבית (מה הקטע הזה עם השריף )
אמא של מקס ואיזבל יותר מדי רגשנית.... ויותר מדי סקרנית...... אז אמא של מריה כי היא חמודה כזאת סבבית (מה הקטע הזה עם השריף )
H h e n y New member 13/10/03 #94 הם מתאימים שכחת לשים שאלה........... טוב: לדעתכם קייל וטס מתאימים??{זה לא השאלה.} טוב אז לשאלה: אבא של ליז?{ג'ף} או אבא של מקס ואיזבל?{פיליפ}
הם מתאימים שכחת לשים שאלה........... טוב: לדעתכם קייל וטס מתאימים??{זה לא השאלה.} טוב אז לשאלה: אבא של ליז?{ג'ף} או אבא של מקס ואיזבל?{פיליפ}
S shasha14 New member 14/10/03 #100 אויי זה קשה............... כי אני ממש לא סובלת את ליז התמימה הזאת..... ומצד שני טס......לא יודעת נלך על טס. אממ ליז עם קייל או עם מקס? למרות שזה די ברור פשוט נגמרו לי השאלות
אויי זה קשה............... כי אני ממש לא סובלת את ליז התמימה הזאת..... ומצד שני טס......לא יודעת נלך על טס. אממ ליז עם קייל או עם מקס? למרות שזה די ברור פשוט נגמרו לי השאלות