HuGo Hell

New member
*בורח* ../images/Emo1.gif

להתחשב בזה שאף פעם לא שמעתי אותם. אולי כדאי שכן אתחיל? ^^;

Only me16

New member
../images/Emo3.gifתתחיל

יש להם שירים טובים...אני אישית התרשמתי לטובה ששמעתי את השירים הראשונים שהשמיעו לי... תנסה...מה אכפת לך?...זה רק מוזיקה

../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

BTW, השרשור הפך לשרשור מרוכז מעצבן כזה.

Charmed Gal

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

לא אוהב...
אני ממשיך מאופיר
כל ליאל שהיא...
או
?

HuGo Hell

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

האלווין או קריסמס? (מצטער בקשר לקיפול שירשור... זה אוטומטית בא עם האפשרות של נעיצת השירשורים

buffgirl

New member
ממ... ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

שילוב! כמו הצילצול וכאלה... אוהבים מישהו, אתם שמים לו:
או
?

Only me16

New member
אממ את שניהם!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מה אתם מעדיפים יותר? חופשה באיים הקריביים או חופשה תילנד?..(זה באמת קשה...חחחחחח)

HuGo Hell

New member
חופשה ביפן! ../images/Emo1.gif

חלמתי שהייתי ביפן והיה פצצתי בטירוף כי זה היה מן חצלול כזה
פצצה! זה החלום הכי רולזי שהיה לי מזה זמן רב. שפה יותר יפה: יפנית או סינית? (אישית. סינית זה יותר צ'יצהפופיצ'ו צא ויפנית זה יותר קל להבנה וללמידה. Watashi wa Anata ga suki desu)

buffgirl

New member
אממ.. סינית. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

שני מיליארד+ אנשים לא יכולים לטעות

Magical me

New member
מוות.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אם הם מתים, אני לא יכולה להרוג אותם, רייט? |אייקון של יעל בוהה באביב גפן בפחד לשלומו|

Magical me

New member
מוות.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אם הם מתים, אני לא יכולה להרוג אותם, רייט? |אייקון של יעל בוהה באביב גפן בפחד לשלומו| אממ... אביב או סתיו?

Charmed Gal

New member
קרח מרוסק.../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

לשרוף את בית ספר או לפוצץ אותו?

Prue 4 u

New member
לפוצץ../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo78.gif../images/Emo183.gif

תות או בננה?

למעלה